آشپزی، تهیه دسرهایی مانند اسموتی و شیرینی پزی با جو دوسر بسیار متنوع، سالم و دوست داشتنی است

جو دو سر ، یک منبع غنی از فیبر، ویتامین و مواد معدنی می باشد.

این غله بینظیر خواص فراوانی دارد که میتوانید در مقالات موجود در سایت مطالعه نمایید

خواص جو دوسر

آشپزی با جو دوسر

از جو دو سر می توانید در میان وعده ها یا به صورت دسر استفاده کنید.

این دانه از ابتلا به سرطان و آسم در کودکان جلوگیری می کند.

همچنین برای افرادی که می خواهند رژیم بگیرند و اندامی متناسب داشته باشند بسیار مفید است.

 

اسموتی جو دوسر و گلابی

اسموتی یکی از دسرهای پرطرفدار و سالم است که به راحتی تهیه میشود

این دسر پرطرفدار با یک تزئین ساده به شدت اشتها آور خواهد شد

با استفاده از چند تکه میوه برروی این دسر میتوانید کودکان خود را به مصرف این دسر خوش طعم و ارزشمند مایل کنید

برای افزایش خاصیت این دسر میتوانید به جای شکر از مقداری عسل استفاده کنید

همچنین استفاده از دارچین میتواند به بهبود طعم این دسر کمک کند

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
سالاد برای شام : 3 دستور برای سالاد شکم تخت کن!

مواد مورد نیاز برای تهیه اسموتی جو دوسر:

گلابی 2عدد

شکر 3 قاشق غذاخوری

شیر جو دوسر نصف لیوان

تکه های یخ

تهیه شیر جو دوسر:

ظرف را پر از آب کنید و سپس جو دوسر را به آن اضافه کرده و چند دقیقه استراحت دهید.

جو دوسر و آب را مخلوط کرده و برای تهیه اسموتی کنار بگذارید. به این ترکیب میتوانید مقداری ماست نیز اضافه کنید

برای مخلوط کردن مواد حتما مخلوط کن را برروی دور تند قرار دهید

گلابی ها را شسته و پوست بکنید.

گلابیها را به قطعات مساوی و متوسط تقسیم کنید.

بقیه ی مواد را با آن مخلوط کرده و در لیوان اسموتی بریزید و به دلخواه آن را تزیین کنید.

اضافه کردن یخ به اسموتی اختیاری است و می توانید بدون اضافه کردن یخ نیز آن را سرو کنید.