شیرینی با پودر نارگیل

معمولا در مهمانی ها و مراسم مختلف، شیرینی یکی از اصلی ترین موارد پذیرایی مجلس می باشد. شیرینی هم طعم خوبی دارد و هم رسمی می باشد. به دلیل برخی از مشکلات، خانواده ها سعی می کنند که خودشان شیرینی درست کنند. شیرنی خانگی علاوه بر به صرفه تر بودن، این اطمینان را به شما می دهد که کاملا بهداشتی آماده شده است. در این مطلب از گیاه سبز، طرز تهیه 3 شیرینی ساده با پودر نارگیل را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

شیرینی های فوق العاده خوشمزه با پودر نارگیل

باقلوای نارگیلی

باقلوای نارگیلی

مواد مورد نیاز :

  • تخم مرغ : 1 عدد شکر : 50 گرم + نصف پیمانه
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری وانیل
  • زعفران : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آب : یک چهارم پیمانه
  • آبلیمو : نصف قاشق چای خوری

روش تهیه :

در آغاز باید کلیه مواد مورد نیاز را به مدت یک ساعت در دمای محیط بگذارید. باقلوای نارگیلی، نیازمند یک شربت است که ابتدا باید به تهیه آن پرداخت. در یک ظرف، آب و نصف پیمانه شکر را ریخته و روی حرارتی ملایم قرار بدهید. درست زمانی که شکر به کلی حل شد، دیگر به ظرف حرارت ندهید. سپس به آن آبلیمو اضافه کنید. شربت آماده است.

در مرحله بعدی، با استفاده از کاغذ روغنی، سینی مخصوص فر را بپوشانید. حتما 20 دقیقه قبل از استفاده از فر، آن را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 50 گرم شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با سرعتی معمولی، آن ها را به مدت 4 دقیقه هم زنید. تخم مرغ باید خاصیت کشسانی پیدا کرده و حجیم تر شود.

پودر نارگیل چرب، وانیل و زعفران را هم به این ترکیب اضافه کنید و 30 ثانیه، با کمک همزن، این ترکیب را هم بزنید. ماده اولیه شیرینی آماده شده است. به مقدار دلخواه از این ماده برداشته و آن را گرد کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی به مدت 15 تا 17 دقیقه پخته شود. پس از اینکه شیرینی ها پخته شدند روی آن ها شربت آماده شده را بریزید. صبر کنید تا شیرینی ها خنک بشوند. سپس میل کنید.

نکات :

  • مقدار شربت به خودتان بستگی دارد. هر مقدار می خواهید می توانید روی شیرینی ها بریزید.
  • اگر شیرینی سرد شود، دیگر نمی توانید به آن شربت اضافه کنید.
  • برای تزئین شیرینی می توانید قبل از قرار دادن آن در فر، روی آن کنجد یا موارد مشابه قرار دهید.
  • این شیرینی برای مصرف 2 نفر کافی می باشد.

شیرینی نارگیلی

مواد مورد نیاز :

  • سفیده تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر : 250 گرم
  • روغن مایع : 75 گرم
  • آبلیمو : نصف قاشق چای خوری
  • وانیل : یک هشتم قاشق چای خوری

روش تهیه :

برای تهیه شیرینی نارگیلی با پودر نارگیل، در ابتدای کار باید پودر نارگیل چرب، 2 عدد سفیده تخم مرغ، شکر، وانیل و 50 گرم از روغن مایع را در ظرفی قرار داده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

در مرحله بعدی این ترکیب را درون غذا ساز ریخته یا این روش که آن را را 2 دفعه از چرخ گوشت رد کنید. مخلوط نهایی باید بافتی لطیف و نرم داشته باشد. این ترکیب را درون یک ظرف نچسب قرار دهید.

ظرفی با سایز کوچک تر از ظرف مواد را انتخاب کرده و تا نصف آن آب بریزید. این ظرف را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید به جوش آید. ظرف دارای ترکیب را روی ظرف دارای آب قرار داده و ترکیب را بدون مکث هم بزنید تا دمای آن افزایش پیدا کند و گرم شود. زمانی که متوجه گرمای ترکیب شدید، آن را از روی بخار آب بردارید.

سفیده تخم مرغ، 25 گرم روغن مایع و آبلیمو را به ترکیب افزوده و با سرعت بالا هم بزنید. ظرف حاوی ترکیب را دوباره روی بخار آب قرار داده و بی وقفه هم بزنید. باید از ترکیب، بخار بیرون آید، ولی اصلا نباید قل بزند. خیلی سریع انگشتتان را به ترکیب بزنید؛ اگر به میزان زیادی احساس داغی کردید، ظرف حاوی ترکیب را از روی حرارات بردارید. این کار حدود 5 دقیقه طول می کشد.

ترکیب را در محیط گذاشته تا تماما سرد و خنک بشود. اصلا در این مرحله ترکیب را درون یخچال قرار ندهید. بافت خمیر بدست آمده باید چسبنده و نرم باشد. کاغذی را چرب کرده و روی سینی مخصوص فر قرار بدهید. ترکیب سرد شده را با کمک قیف با ماسوره داخل سینی بریزید. با استفاده از دست چرب کرده هم می توان به ترکیب شکل داد و آن را درون سینی قرار داد.

قبل از قرار دادن سینی در فر، آن را به مدت 15 دقیقه، با حرارات 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. بعد، سینی را در فر قرار دهید و دمای آن را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کلوچه نارگیلی

کلوچه نارگیلی

مواد مورد نیاز :

  • آرد : 260 گرم
  • شکر : 130 گرم
  • بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری 
  • روغن صاف قنادی : 200 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • ماست : 60 گرم
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق
  • پودر هل و گلاب : به مقدار کم

روش تهیه :

در آغاز کار، آرد و روغن را در ظرفی ریخته و به خوبی هم بزنید تا پوک شود و رنگ سفیدی داشته باشد. سپس پودر نارگیل را به ترکیب اضافه کرده و کمی هم بزنید. شکر، وانیل، بکینگ پودر، تخم مرغ ها، ماست، هل و زعفران را به کمک همزن به خوبی مخلوط کنید. به ترکیب آرد و روغن و نارگیل را هم بیفزایید. این ترکیب جدید را هم به آرامی هم بزنید.

ترکیب بدست آمده را درون قیف بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی سینی مخصوص فر بریزید. این ترکیب را در اندازه های مورد سلیقه خود با فاصله مشخصی روی سینی بریزید. می توان روی کلوچه ها به مقدار دلخواه پودر پسته یا شکر بپاشید. سینی را در فر از قبل حرارت داده شده، قرار داده و اجازه دهید به مدت 25 دقیقه بپزد تا آماده شود.

 

صحبت پایانی

پودر نارگیل چرب، محصولی ارشمند برای تهیه انواع شیرینی ها می باشد. ارزش غذایی پودر نارگیل چرب، در رده بالاتری از ارزش غذایی پودر نارگیل خشک قرار دارد.