صبحانه بچه ها

صبحانه بچه ها : 5 خوراکی ساده و آسان! بچه‌ ها باید غذا به خصوص صبحانه، بخورند. اما همانطور که بسیاری از ما می ‌دانیم، آماده کردن صبحانه می تواند یک چالش باشد. صبحانه بچه ها، مهم‌ترین وعده غذایی روز تلقی می ‌شود، تلاش برای پیدا کردن چیزی که برای آن ‌ها مفید است، اما آماده کردن آن برای شما هم آسان باشد اغلب احساس یک مبارزه روزانه را ایجاد می کند. در این مطلب ایده ‌های خوب برای صبحانه بچه ها آماده کرده ایم.

داشتن مجموعه ‌ای از دستور العمل ‌های سریع صبحانه شما را از استفاده کردن از صبحانه ‌های بسته‌ بندی ‌شده متوقف می‌ کند که می ‌توانند سرشار از شکر، نمک و مواد نگهدارنده باشند. دستور العمل ‌های موجود برای صبحانه همراه با مواد مغذی و خوش طعم است که کودکان شما در عرض چند دقیقه آن‌ها را می ‌خورند. بسیاری از این صبحانه ها را می توان از قبل تهیه کرد و در یخچال و فریزر برای یک صبح آسان ‌تر نگهداری کرد.

صبحانه بچه ها با جو دو سر و توت فرنگی و دانه چیا

جو را از شب قبل آماده کنید.

مواد لازم :

  • 2/1 فنجان جو دو سر عاری از گلوتن
  • 2/1 فنجان شیر بادام شیرین نشده
  • 2/1 فنجان ماست یونانی
  • ۱ قاشق سوپ خوری دانه چیا
  • یک قاشق چای خوری عسل
  • ۴ توت ‌فرنگی بزرگ، خرد شده و با ضخامت کم.

محصول پیشنهادی: جو دو سر

محصول پیشنهادی: دانه چیا

دستور العمل:

تمام مواد اولیه را با هم مخلوط کنید تا به طور کامل ترکیب شود. در یک ظرف در بسته برای حداقل ۶ ساعت و تا حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

۳۳۴ کالری، ۹.۶ گرم چربی (0.5 گرم چربی ساختار یافته)، ۴۸.۶ گرم کربوهیدرات (۱۱.۳ گرم فیبر، 15.2 گرم شکر)، 20.5 گرم پروتئین، 149 میلی ‌گرم سدیم، ۵ میلی ‌گرم کلسترول می باشد.

صبحانه خوشمزه و آسان با موز

صبحانه آسان و راحت برای بچه ها که سرشار از مواد مغذی هستند.

مواد لازم :

  • موز ( می توانید این ایده را با توت‌ فرنگی، آناناس و غیره امتحان کنید)
  • ماست
  • گرانولا
  • مواد دلخواه: تراشه‌های کوچک شکلات، تکه‌ های نارگیل، شکر دارچین، کشمش و… اضافه کنید.
  • چند تکه چوب و یک بشقاب برای وارد کردن موز به داخل آن‌ها.

مرتبط بخوانید: غذا برای کودکان : دستور 6 میان وعده فوق العاده مقوی!

روش تهیه صبحانه بچه ها:

گرانولا را در یک ظرف یا بشقاب بسیار سطحی بریزید. موز به نصف برش داده و یک تکه چوب به آن وارد کنید. سپس آن را با ماست بپوشانید، و در گرانولا بغلطانید.  آن ها را در فریزر نگه دارید.

صبحانه بچه ها
صبحانه بچه ها

صبحانه بچه ها با شکلات و کره بادام زمینی

فقط کافی است مواد را با هم ترکیب کنید، بر روی صفحه پخت پهن کنید و منتظر بمانید تا آماده شود.

مواد لازم:

  • یک و نصف فنجان جو دوسر (که در صورت تمایل از نوع بدون گلوتن استفاده شود)
  • یک چهارم فنجان تخم کتان
  • یک هشتم فنجان دانه چیا
  • یک چهارم فنجان تخم گل آفتابگردان
  • یک چهارم فنجان دانه کنجد
  • یک سوم فنجان تخم کدو
  • نصف فنجان بادام هندی
  • نصف فنجان بادام درختی
  • نصف فنجان نکتار آگاو
  • ۱ فنجان کره بادام‌ زمینی طبیعی
  • نصف فنجان چیپس شکلات

مرتبط بخوانید: غذای سالم برای مدرسه : دستور 8 میان وعده سالم برای بچه ها!

دستور العمل :

یک ماهی ‌تابه یا ظرف پخت ۸ * ۸ (یا اندازه مشابه) را با کاغذ پوستی آماده کنید. برای برداشتن راحت مواد مقداری فضاری خالی در اطراف بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، جو دو سر، بذر کتان و دانه‌ها را با هم ترکیب کنید.

نکتار آگاو را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که خوب پوشش داده شود هم بزنید. کره بادام‌زمینی را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که با هم ترکیب شوند مخلوط شوند.

مخلوط را در ظرف پخت بریزید و محکم فشار دهید تا زمانی که به طور مساوی توزیع شود. طبق دستور پخت اصلی باید به مخلوط اجازه ‌دهید تا قبل از بریدن مواد، یک شب استراحت کند.

با استفاده از کاغذ پوستی، کل تکه را از ظرف شیرینی‌پزی بردارید و سپس به تکه های مستطیل برش بزنید.

نکته: برای تهیه این صبحانه بچه ها احساس آزادی کنید که دانه‌ ها و آجیل ‌های مورد علاقه خود را برای هر چیزی که در دسترس ندارید و یا دوست ندارید جایگزین کنید. شما می ‌توانید میوه خشک ‌شده جایگزین چیپس شکلات کنید.

صبحانه بچه ها
صبحانه بچه ها

صبحانه بچه ها با کینوا

مواد لازم:

  • یک و 4/1 فنجان گرانولا
  • یک فنجان کینوا پخته شده
  • ۱ فنجان بادام خرد شده
  • 2/1 فنجان تخم کتان
  • 4/1 قاشق چای خوری
  • 3/1 فنجان عسل
  • 4/1 فنجان روغن نارگیل یا کره بادام‌ زمینی
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 4/3 پیمانه چیپس شکلات یا دانه‌های انار خشک یا ترکیبی از هر دو

دستورالعمل تهیه صبحانه بچه ها :

در یک کاسه بزرگ، گرانولا، کینوا، بادام، تخم کتان و نمک را ترکیب کنید و به خوبی مخلوط کنید. آن‌ها را در چیپ های شکلاتی و یا دانه‌های انار ترکیب کنید.

عسل، کره نارگیل و عصاره وانیل را با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود. برای ۴۵ ثانیه مخلوط را در مایکروویو قرار دهید. اجازه دهید که کمی خنک شود و سپس مواد خشک را تا زمانی که مخلوط مرطوب است، اضافه کنید.

یک ظرف ۹ x۹ را با پوشش پلاستیکی یا کاغذ پوستی بپوشانید. مخلوط را به داخل ماهی‌ تابه فشار دهید، به همه گوشه ‌ها و به طور مساوی با قاشق روی آن قرار دهید. آن را تا جایی که ممکن است محکم کنید. برای حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید و سپس مواد را از ماهی‌تابه بردارید و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. این صبحانه به بهترین شکل در یخچال نگهداری می‌شود.

مرتبط بخوانید: میان وعده برای کودکان : 15 غذای فوق العاده!

پنکیک موز

تمام چیزهایی که در این پنکیک وجود دارد شامل ماست یونانی پر از پروتئین، موز شیرین، آرد گندم کامل و خیلی چیزهای دیگر است. این صبحانه بچه ها بسیار خوشمزه و مقوی است و آن را دوست خواهند داشت.

مواد لازم

  • ۱ و ۱ / ۳ فنجان (۱۶۷ گرم) آرد گندم کامل یا آرد گندم کامل سفید
  • ۱ / ۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ تخم ‌مرغ کامل (یا ۲ سفیده تخم‌مرغ)
  • یک فنجان (۲۴۰ میلی‌لیتر) شیر
  • 2/1 فنجان موز پوست ‌کنده (حدود ۱ موز بزرگ)
  • ۲ قاشق پر شده با شکر قهوه‌ای یا سفید
  • ۴ / ۱ فنجان ماست یونانی
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • به دلخواه:  ۱ / ۲ فنجان (چیپس شکلات، گردو و غیره)

دستورالعمل

در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، بکینگ پودر و دارچین را به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. این مواد را کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر و موز را با هم بزنید. شکر قهوه‌ای، ماست و عصاره وانیل را اضافه بکنید. آن را به هم بزنید تا نرم شود.

مواد اولیه مرطوب را در ترکیبات خشک بریزید و با ملایمت بهم بزنید تا مواد تشکیل‌دهنده را با هم ترکیب کنید. تا زمانی که با هم ترکیب شوند، نه بیشتر. ممکن است چند توده در آن باقی بمانند.

یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کف آن را با کره یا اسپری روغن بپوشانید. پس از داغ شدن، حدود 1/4 فنجان از خمیر را روی ماهیتابه بریزید. حدود 1 دقیقه تا زمانی که لبه ها خشک شده و حباب ها در طرفین، شروع به شکل گیری کنند مواد را بپزید. طرف دیگر را تا حدود 2 دقیقه دیگر بپزید. ماهیتابه را مجدداً با کره برای هر پنکیک چرب کنید.

پنکیک های پخته شده در فر با دمای 93 درجه سانتی گراد گرم نگه دارید تا وقتی که همه پنکیک ها درست شوند. سریعا با افزودنی  محبوب تان سرو کنید. پنکیک ها بعد از پخته شده بهترین مزه را دارند.

 

از همراهی شما سپاسگزاریم و امیدواریم با تهیه بهترین مواد غذایی از فروشگاه گیاه سبز از رشد و زندگی سالم کودکان خود لذت ببرید.