غذا با جو دوسر

غذا با سبوس جو دوسر : سبوس جو دوسر به لایه و قسمت بیرونی دانه جو دوسر گفته می‌شود. این لایه البته زیر لایه ی اولیه جو که غیر قابل خوردن است، قرار دارد.

این مانده هنگام پردازش دانه جو دو سر از روی این غله برداشته می‌شود و به عنوان محصولی مجزا در دسترس همگان قرار می‌گیرد.

جو دوسر به عنوان یکی از مفیدترین و سالم ترین غذاهایی است که می‌توانید در رژیم غذایی خود قرار دهید، زیرا این ماده سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی گوناگون است.

این غله به اشکال مختلفی در بازار یافت می شود و می توان از خواص آن بهره برد. برای مثال دو نوع بلغور جو دوسر و سبوس جو دو سر از مواردی هستند که برخی، آنها را با یکدیگر اشتباه می گیرند.

باید گفت که این دو ماده از نظر ارزش غذایی، نحوه آماده‌سازی، شرایط استفاده در انواع پخت و پز و طعم و بافتی که دارند، با هم متفاوت هستند.

به طور کلی می‌توان گفت که سبوس این دانه از بلغورش کمی مغذی تر محسوب می‌شود، زیرا از نظر ریزمغذی‌هایی مثل پروتئین، فیبر و قند از بلغور جلوتر است.

به همین دلیل سبوس جو دو سر از محصولات جانبی فوق العاده غلات محسوب می شود، پس پیشنهاد می کنیم برای بهره‌مندی از خواصی که دارد، آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

در مطلب از فروشگاه اینترنتی برگ سبز، 4 دستور غذایی فوق العاده با سبوس را در اختیارتان قرار می‌دهیم. اما بد نیست قبل از آن کمی درباره این ماده شگفت‌انگیز اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

جو

ارزش غذایی سبوس جو دو سر

قبل از تهیه غذا با سبوس جو دوسر بهتر است از ارزش غذایی این ماده اطمینان حاصل کنید. 

این محصول از نظر کربوهیدرات مشابه آرد جو دوسر است، اما در مقابل کالری کمتری دارد.
بتاگلوکان این ماده که یک فیبر منحصر بفرد محسوب می شود، زیاد است. شما می‌توانید با مصرف یک فنجان سبوس جو دوسر حدود ۸۸ کالری انرژی دریافت کنید.

همچنین این میزان سبوس حدود ۲۵ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم پروتئین، دو گرم چربی، 6 گرم فیبر و مقادیر خوبی تیامین، فسفر، منیزیم، آهن، روی، ریبوفلاوین، پتاسیم، نیاسین و کلسیم را فراهم می کند.

از آنجایی که این ماده از نظر ارزش غذایی در رتبه هایی بالایی قرار دارد و در مقابل کالری پایینی دارد، می‌تواند به عنوان یک محصول مغذی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

انواع غذا با سبوس جو دوسر

سبوس جو دوسر را می‌توان برای مصرف راحت تر و بهتر به انواع دستورالعمل های خوراکی و غذایی از جمله غلات سرد، اسموتی ها و ماست اضافه و مصرف کرد.

همچنین برای استفاده راحت از این ماده پیشنهاد می‌شود هنگام آماده سازی کیک، کلوچه و در کل پخت انواع محصولات تهیه شده از آرد از مخلوط سبوس جو دوسر در آن نیز استفاده کنید.

این ماده به عنوان یک ترکیب فوق العاده محسوب می‌شود و به شکلی طبیعی از فیبرهای غذایی پر شده است.
سبوس جو دوسر طعمی متفاوت از دانه جو دو سر دارد و کمی رو به شیرینی می‌رود.

برای اینکه طعم آن را تقویت کنید، می‌توانید آن را برشته کنید تا مزه لذت ‌بخش‌تری از آن دریافت کنید. برای استفاده از این ماده فوق العاده می توانید از دستورالعمل‌های زیر کمک بگیرید.

 

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
خواص پودر اسپیرولینا : 3 دستور فوق العاده آشپزی برای استفاده از آن

فرنی سبوس جو دوسر

 

1. فرنی خوشمزه با سبوس جو دوسر

این غذا می‌تواند به عنوان یک صبحانه کامل، مقوی و خوشمزه برای شما محسوب می‌شود و علاوه بر تنوع غذایی که چندان در وعده صبحانه ما ایرانی ها مرسوم نیست، ایجاد می کند، بسیاری از مواد مغذی را نیز به بدن منتقل خواهد کرد.

مواد لازم :
یک فنجان سبوس جو دوسر، دو فنجان آب، دو قاشق غذاخوری شربت افرا، مقداری مغز گردو، دو فنجان شیر، یک عدد موز خرد شده

طرز تهیه :
در یک قابلمه داغ سبوس ها را حدود چند دقیقه تفت دهید تا مزه خامی آنها گرفته شود. این کار را تا زمانی که عطر آن به مشام برسد، ادامه دهید.

پس از آن کم کم آب و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. البته نیمی از شیر را برای مصرف در انتها نگه دارید.
این ترکیب را تا زمان جوش آمدن مایع هم بزنید و حرارت را کم کنید.

مخلوط کردن را چند دقیقه ادامه دهید. این صبحانه در عرض ۵ دقیقه آماده خواهد شد. سپس آن را با مغز گردو، موز خردشده و شربت افرا سرو کنید.
بنا بر ضائقه می‌توانید کمی شیر اضافی نیز هنگام مصرف روی مخلوط بریزید.

 

 

2. غذا با سبوس جو دوسر : ترکیب با ماست


ساده ترین راه استفاده از سبوس جو دوسر مخلوط کردن آن با انواع ماست است.
شما می توانید یک قاشق سبوس جو دوسر بود داده را به ماست اضافه کرده و در صورت علاقه به آن میوه، مغزیجات و یا یک ماده شیرین کننده اضافه کنید.

 

3. صبحانه سریع با سبوس جو دوسر

برای تهیه صبحانه شما به مواد زیر نیاز دارید:

یک فنجان آب
نوک قاشق چای خوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری شکر
یک چهارم فنجان سبوس جو دوسر
۴ تا ۵ عدد آلوی خشک شده

طرز تهیه : 

برای آماده‌سازی این غذا کافیست دارچین، آلو، شکر و آب را درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار دهید تا به جوش آید.

سپس حدود یک دقیقه بعد از جوشیدن، سبوس جو دوسر را به مخلوط اضافه کنید. این ترکیب را بعد از دو تا سه دقیقه جوش آمدن می توانید سرو کنید.

 

کوکی سبوس جو دوسر

 

 

4. کوکی سبوس جو دوسر

برای تهیه این کوکی خوشمزه شما به مواد زیر نیاز دارید:

نصف فنجان مارگارین ذوب شده
نصف فنجان شکر معمولی
نصف فنجان شکر قهوه ای
دو عدد سفیده تخم مرغ
نصف فنجان کره بادام زمینی
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک فنجان آرد
یک و یک دوم فنجان سبوس جو دوسر
سه چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر
نوک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کنید. سپس مارگارین ذوب شده را با شکرها و سفیده تخم مرغ ترکیب کنید. بعد از آن کره بادام زمینی و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

در انتها تمامی مواد خشک را به آن اضافه کنید. سپس از مایع حدود یک قاشق بردارید و روی سینی از قبل چرب شده قرار دهید.
در نهایت کوکی ها را حدود ۱۲ دقیقه تا تغییر رنگ دادن برشته کنید.