غذا با پاستا : پاستا از جمله غذاهایی می باشد که طرفداران بسیاری دارد. اگر می خواهید غذا با پاستا سالم برای اعضای خانواده خود آماده کنید می توانید از پاستا پاستا جو دوسر چند غله استفاده کنید. این پاستا ترکیبی از غلات جو، گندم، چاودار و جو دوسر می باشد.
این پاستا خواص تغذیه ای مختلفی دارد و برای سلامت بدن بسیار مفید است. غنی از پروتئینها، فیبر و مواد معدنی نظیر فسفر، پتاسیم و کلسیم است. همچنین منبع عالی از ویتامین B، ویتامین E و مواد معدنی دیگر مانند منیزیم می باشد. باعث حفظ انرژی و طولانی کردن زمان احساس سیری می شود. می تواند به حفظ سطح کلسترول نرمال کمک کند و یک منبع غنی از فیبر در هر وعده غذایی است. در این مطلب نحوه آماده کردن چند نوع غذا با پاستا را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
محصول پیشنهادی: پاستا جو دوسر چند غله
طرز تهیه غذا با پاستا : دستور العمل اول
این دستور العمل بسیار ساده می باشد و می توانید در زمان 45 دقیقه این غذا با پاستا را آماده کنید.
مواد اولیه :
1 بسته پاستا
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
450 گرم سوسیس ایتالیایی خرد شده،
۱ / ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
پیاز خرد شده ۱ / ۲ فنجان
سه حبه سیر لهشده
700 گرم گوجه فرنگی خرد شده
۱ / ۲ فنجان خامه
۱ / ۲ قاشق چای خوری نمک
۳ قاشق سوپ خوری جعفری تازه خرد شده
مرتبط بخوانید: مصرف روزانه جو دوسر چه مزایایی دارد؟
دستور پخت غذا با پاستا:
یک قابلمه بزرگ آب به همراه مقداری نمک را به جوش بیاورید. پاستا را در آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و دارای عمق روی حرارت متوسط قرار دهید. سوسیس و دانههای فلفل تا وقتی که سوسیس به طور مساوی قهوهای می شود بپزید. پیاز و سیر را بریزید و بپزید تا زمانی که پیاز پخته شود. گوجهفرنگی، خامه و نمک را اضافه کنید. تا زمانی که مخلوط سفت شود، ۸ تا ۱۰ دقیقه طول می کشد.
پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید و دم بگذارید. سپس با جعفری تزیین کنید.
دستورالعمل دوم تهیه پاستا :
این پاستا در حدود یک ساعت و ده دقیقه می توانید تهیه کنید. مواد اولیه ذکر شده برای تهیه غذا با پاستا برای 6 نفر کافی می باشد.
مواد اولیه :
دو عدد سینه مرغ بزرگ بدون استخوان و بدون پوست
دو فنجان آب جوجه کم نمک
چهار حبه سیر، لهشده
پودر فلفل سفید برای مزه دار کردن
دو فنجان خامه
۲ زرده تخممرغ
نمک برای طعم دار کردن
۴۰۰ گرم پاستا یا فتوچینی
یک شاخه جعفری تازه خرد شده
۲ فنجان پنیر پارمیجانو تازه رندهشده
مرتبط بخوانید: غذای رژیمی : 7 غذای فوق راحت و کم کالری!
دستورالعمل پخت غذا با پاستا
مرحله ۱ :
سینهها و آب مرغ را در یک ماهیتابه به روی حرارت متوسط ترکیب کنید. اجازه دهید جوش بیاید، سپس درب آن را بگذارید و دما را کاهش داده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا ارام بپزد. سینهها را برگردانید، درب آن را بگذارید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید. از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه با درب بسته بماند.
مرحله ۲:
سینه مرغ را از آب بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود و آب مرغ را در ماهیتابه نگه دارید. زمانی که مرغ به اندازه کافی خنک شد، آن را به تکه های کوچکی تقسیم کنید.
مرحله ۳:
مرغ را دوباره به ماهی تابه برگردانید و اجازه بدهید تا زمانی که آب به ۱ فنجان کاهش یابد، با حرارت متوسط پخته شود.
مرحله ۴:
سیر، فلفل سفید، و خامه را به آب مرغ کاهشیافته اضافه کنید.
مرحله ۵:
زرده تخممرغ را در یک کاسه هم بزنید تا صاف شود. یک قاشق سوپ خوری از مخلوط گرم را به داخل تخممرغ بریزید و تا زمانی که به طور کامل ترکیب شود مواد را هم بزنید؛ تکرار کنید تا زمانی که حدود ۱ / ۲ فنجان از مخلوط خامه گرم استفاده شود.
مرحله ۶:
مخلوط خامه و تخم مرغ را با مخلوط کرم باقیمانده به داخل ماهیتابه باز گردانید. بر روی حرارت متوسط – کم بپزید، به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که مخلوط حالت سفت شود، حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارد. با فلفل سفید و نمک آن را طعم دار کنید.
مرحله ۷:
یک قابلمه بزرگ با آب و نمک را به جوش بیاورید. پاستا را در آب جوش بریزید و گاهی اوقات به هم بزنید. بعد از زمان تقریبا حدود ۷ دقیقه آن را آبکش نمایید.
مرحله ۸:
جعفر، پنیر پارمیجانو و مخلوط خامه را به پاستا اضافه کنید. از روی حرارت بردارید، درب آن را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا ضخیم شود.
مرحله ۹:
مرغ و یک فنجان پنیر پارمیجانو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و سپس سرو کنید.
از همراهی شما سپاسگزاریم و امیدواریم با تهیه بهترین مواد غذایی از فروشگاه گیاه سبز از زندگی سالم خود لذت ببرید.