وافل با آرد جو دوسر

وافل با آرد جو دوسر بسیار آسان تهیه میشود و علاوه بر طعم بینظیرش، بسیار زیبا و اشتها آور است

اگر به مصرف وعده های غذایی سالم علاقمند هستید با ما همراه باشید

 

وافل با آرد جو دوسر چگونه آماده میشود

ابتدای امر بد نیست بدانید در بیشتر مطالبی که در خصوص تهیه وافل موجود است، استفاده از دستگاه وافل ساز توصیه شده

بد نیست بدانید وافل را میتوانید با دستگاه ساندویچ ساز و حتی وافل سازهای دستی نیز تهیه کنید

مواد لازم جهت تهیه وافل با آرد جو دوسر:

  1. آرد جو دو سر …. ۲ پیمانه
  2. شکر …. یک چهارم پیمانه
  3. بکینگ پودر …. یک قاشق غذاخوری
  4. نمک_دریا … نصف قاشق چایخوری
  5. تخم مرغ …. ۲ عدد
  6. شیر …. یک و نیم پیمانه
  7. روغن_زیتون …. ۲ قاشق غذاخوری
  8. وانیل … ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه وافل با آرد جو دوسر:

دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود.

در کاسه ای بزرگ آرد جو دوسر، شکر، بیکینگ پودر و نمک دریا را با هم مخلوط کنید.

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید.

به زرده تخم مرغ شیر، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند.

تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه یکدست داشته باشید.

با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه را روی قالب وافل ساز بریزید و در دستگاه را ببندید.

وافل ها حدود ۲ دقیقه نیاز دارد تا پنجره ای طلایی رنگ شود و سپس در بشقاب مناسب بگذارید.

کمی توت فرنگی خرد شده و خامه هم زده جهت تزیین روی آن قرار دهید و از شیرینی لذیذ خود لذت ببرید.

بغیر از توت فرنگی و خامه میتوانید از عسل، کرن بری، بلوبری و کنجد بوداده نیز استفاده کنید