پودر پروتئین وی پگاه (پروتئین شیر)

پودر پروتئین پگاه که از آن با نام های پروتئین وی پگاه یا پروتئین شیر پگاه نیز یاد می شود منبع عالی برای تامین پروتئین با کیفیت میباشد.این محصول دارای 65 درصد پروتئین دیرجذب است.این میزان پروتئین شامل 52درصد کازئین و 13 درصد وی Whey است.

محصول پودر پروتئین پگاه در بسته بندی های 500 گرم تا 15 کیلوگرم عرضه می شود. برای اطلاع از مشخصات و ویژگی های هر کدام از بسته بندی ها و خرید، می توانید بر روی محصول دلخواه از لیست زیر کلیک کرده و وارد صفحه محصول مربوطه شوید.

برای خرید هر کدام از بسته های 500 گرم تا 15 کیلوگرم، بر روی محصول مورد نظر که در زیر قرار دارد کلیک کرده و وارد صفحه محصول مورد نظر شوید

مشاهده همه
پروتئین پگاه 500 گرمی
پروتئین پگاه 500 گرمی
۵۷,۵۰۰ تومان
پروتئین پگاه 1.5کیلویی
پروتئین پگاه 1.5کیلویی
۲۲۰,۰۰۰ تومان
پروتئین 15 کیلویی پگاه
پروتئین 15 کیلویی پگاه
۱,۳۵۰,۰۰۰ تومان
پودر پروتئین شیر پگاه 1000 گرمی
پودر پروتئین شیر پگاه 1000 گرمی
۱۰۴,۰۰۰ تومان

ارزش غذایی پودر پروتئین شیر پگاه کنسانتره MPC

پودر پروتئین تغلیظ شده شیر پگاه (MPC) دارای 65 درصد پروتئین دیرجذب میباشد

17درصد کربوهیدرات از نوع لاکتوز، بخش دیگری از پودر کنسانتره پروتئین شیر پگاه را تشکیل میدهد

همچنین میزان کمی چربی به همراه رطوبت از اجزای دیگر تشکیل دهنده این پروتئین میباشند.

هر 100 گرم پودر پروتئین تغلیظ شده شیر پگاه حاوی 357 کیلوکالری انرژی میباشد

 

تفاوت پروتئین شیر و پروتئین وی پگاه

نکته مهم و اساسی این است که تولید پروتئین وی نیازمند تجهیزاتی است که در داخل کشور وجود ندارد و فعلا پروتئین وی پگاه یا سایر شرکتهای تولید کننده محصولات لبنی وجود خارجی ندارد

در حال حاضر شرکت پگاه به صورت محدود، پروتئین وی وارداتی را بسته بندی و در برخی از کارخانه های خود عرضه میکند

 

اما به طور کلی تفاوتهای ظاهری و باطنی پروتئین شیر و پروتئین وی به شرح زیر است:

پروتئین وی زود جذب و پروتئین شیر دیر جذب است

پروتئین وی کنسانتره موجود در بازار دارای 82 و ایزوله آن دارای 92 درصد پروتئین است و پروتئین شیر پگاه دارای 65 درصد پروتئین میباشد

پروتئین وی دارای رنگ زرد و کرم و پروتئین شیر کاملا سفید است

پروتئین وی کاملا پودری و دارای بافتی شبیه خاک اره و پروتئین شیر پگاه دارای بافت اسفنجی بوده و الکتریسیته ساکن دارد و بنابراین به همه جا میچسبد

هردو محصول به سادگی در آب یا شیر یا سایر مایعات حل میشوند

 

زمان مناسب برای مصرف پودر کازئین پگاه (MPC)

با توجه به دیرجذب بودن پودر کنسانتره پروتئین شیر، بهترین زمان مصرف آن بعد از تمرین و پیش از خواب میباشد

روش مصرف پروتئین شیر پگاه

در هر وعده میتوانید 25 الی 30 گرم MPC استفاده نمایید

با توجه به بدون طعم بودن پودر پروتئین تغلیظ شده شیر پگاه میتوانید برای طعم دار کردن آن از پودر کاکائو یا عسل خالص و یا محصولاتی مثل پودر وانیل و انواع اسانس استفاده نمایید

 

معنی عبارتهای مخفف شده برای پودرهای پروتئین به چه معنی است:

MPC مخفف Milk protein concentrate به معنی کنسانتره پروتئین شیر که بین 35 تا 70 درصد پروتئین دارد

MPI مخفف Milk protein isolate به معنی ایزوله پروتئین شیر که بین 70 تا 90 درصد پروتئین دارد

WPC مخفف Whey protein concentrate به معنی کنسانتره پروتئین آب پنیر که بین 35 تا 80 درصد پروتئین دارد

WPI مخفف Whey protein isolate به معنی ایزوله پروتئین آب پنیر که بین 80 تا 95 درصد پروتئین دارد

 

مراقب سوء استفاده برخی فروشندگان باشید

متاسفانه برخی فروشندگان از بی اطلاعی مصرف کنندگان سوء استفاده نموده و پروتئین شیر پگاه یا همان MPC را به عنوان پروتئین آب پنیر یا همان پودر Whey به فروش میرسانند

این محصولات از لحاظ قیمت، بافت، طعم، رنگ، میزان پروتئین و سرعت جذب کاملا متفاوت میباشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *