کیک پاییزی

اگر به دنبال پخت کیک های خوشمزه و منحصر به فرد پاییزی هستید این مقاله را مطالعه کنید. در این مقاله مواد مورد نیاز و طرز تهیه 7 مورد از کیک های پاییزی را به شما عزیزان نشان می دهیم.

کیک های خاص و پیشنهادی ما به شما

 

کیک پاییزی

کیک شکلاتی

یکی از بهترین و معروف ترین کیک های پاییزی که هر کسی به تناول کردن آن تمایل دارد. این کیک یک نوع دسر با دستور پختی بسیار آسان می باشد.

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  •  کره: نصف فنجان
  • شکر سفید: 1 فنجان
  • آرد همه منظوره: نصف فنجان
  • پودر کاکائو شیرین نشده: یک سوم فنجان
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری

مواد مورد نیاز روکش:

  • پودر کاکائو شیرین نشده: سه قاشق غذاخوری
  • کره نرم: سه قاشق غذاخوری
  •  عسل: یک قاشق غذا خوری
  • شکر شیرینی پزی: یک فنجان
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

مقدار دمای فر را روی 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم.

ظرف کیک را چرب می کنیم.

نصف فنجان کره را در یک ماهیتابه (ترجیحا بزرگ) ذوب می کنیم.

بعد از ذوب شدن کره، آن را از گرما دور می کنیم؛ سپس کره ذوب شده را با شکر، یک قاشق چای خوری وانیل و تخم مرغ مخلوط می کنیم.

نصف فنجان آرد، نمک و یک سوم فنجان کاکائو را مخلوط می کنیم تا خمیری بدست بیاید.

25 تا 30 دقیقه، مخلوط را درون فر قرار می دهیم تا آماده شود.

برای روکش هم 3 قاشق غذاخوری کاکائو، عسل، عصاره وانیل، 3 قاشق غذاخوری کره نیمه جامد، 1 فنجان شکر و 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل را مخلوط کرده و روی کیک به طور منظم پخش می کنیم.

کیک نارنگی

مواد مورد نیاز:

  • آرد سفید: 2 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • آب نارنگی: 1 پیمانه
  • روغن مایع: 1 پیمانه
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودرنارگیل: 3 قاشق چای‌خوری
  • هل: 1 قاشق چای‌خوری 

طرز تهیه:

در مرحله اول آرد و بکینگ پودر را 3 مرتبه الک می کنیم. پس از آن 4 عدد تخم مرغ، هل، وانیل و پوست نارنگی رنده شده ( به مقدار لازم) را مخلوط کنید.

بعد از این که تخم مرغ به خوبی با مواد مخلوط شد، 1 پیمانه شکر به مخلوط اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم.

یک پیمانه روغن مایع به مایه کیک اضافه کرده و آن را با چنگال هم می زنیم تا به شکلی یکدست در بیاید.

آب نارنگی هایی که از قبل آماده کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و آرد الک شده را نم نم اضافه می کنیم. در این مرحله باید دقت بیشتری داشته باشید و همه آرد را به مایه کیک اضافه نکنید.

کف قالب کیک را با مقدار کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید؛ کیک را درون فر بگذارید.

به مدت 45 دقیقه کیک را در فر قرار دهید. می توانید از چنگال برای اطمینان پیدا کردن از پخته شدن کیک اطمینان پیدا کنید.

کیک پاییزی بدون فر

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • روغن: یک سوم لیوان
  • آب جوش: نصف لیوان
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • پکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را را جدا می کنیم. سفیده ی اش را به اندازه ای هم می زنیم تا کامل پف کند. در آخر هم ۳ قاشق شکر اضافه می کنیم و در یک جهت هم می زنیم تا حسابی پف کند. بعد از آن آرد را ۳ بار با پکینگ پودر الک میکنیم. بعد وانیل را روی زرده تخم مرغ ها می پاشیم و مخلوط می کنیم؛ شکر را اضافه می کنیم تا حدی به هم می زنیم که سفیده به صورت کششی بشود. آب جوش را داخلش می ریزیم و سریع هم می زنیم که تخم مرغ با آب جوش پخته نشود.

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود  دسر با جو دوسر : آسان و مقوی!

بسپس در سه مرحله آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر سفیده را در ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم می زنیم. کف قالب را چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده می کنیم؛ مواد را داخل کاغذ روغنی ریخته و آن را درون قابلمه ای که از قبل داغ کرده ایم قرار می دهیم.

برای ساخت فر دست ساز یک قابلمه بزرگ را باید روی گاز نیم ساعت قبل از آماده شدن مواد بگذارید. یک توری فلزی پایه دار یا هر وسیلع فلزی را ته قابلمه می گذاریم. سپس قالب را روی آن قرار می دهیم و بر رو  آن دمکنی می گذاریم.

کیک پاییزی

کیک خرمالو

 مواد مورد نیاز:

  • آرد سفید: 2 فنجان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 1 فنجان
  • شکر:  دو سوم  فنجان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری
  • خرمالو پوره شده: 3 عدد
  • گردو: نصف  لیوان
  • جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

شکر و روغن مایع را با همزن کمی هم می زنیم . سپس تخم مرغ ها را تک به تک اضافه می کنیم و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه با همزن هم زده؛ جوز هندی را نیز اضافه می کنیم.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا را اضافه می کنیم.

در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط می کنیم.

کف یک قالب 23 سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی می پوشانیم و مایه کیک را درون آن می ریزیم. مایه را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت زمان قرار می دهیم.

کیک پاییزی

کیک مرکبات

مواد مورد نیاز:

  • شیر: 1 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • کره: یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای: 1 و یک سوم پیمانه
  • کره آب شده: نصف پیمانه
  • پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده: 5 تا 6 عدد
  • آرد کامل: 2 پیمانه
  • جوش شیرین: 2 قاشق چای خوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

در مرحله اول میوه ها را به شکل حلقه های نازک برش زده و کنار می گذاریم. شکر قهوه ای را با کره آب شده مخلوط نموده و در قالب مورد نظر ریخته و میوه ها را روی آن می چینیم.

کاسه بزرگی برمی داریم و تخم مرغ ها را داخل آن شکسته و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا پف کرده و کمی غلیظ شود. سپس شکر را اضافه می کنیم و برای 5 دقیقه با همزن هم می زنیم تا مواد پف کند.

آرد ، جوش شیرین، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دور متوسط هم زن مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

در آخرین مرحله کره و شیر را در ظرفی مخلوط کرده و روی مواد قبلی ریخته و مخلوط می کنیم و روی میوه ها در قالب می ریزیم. قالب را برای 45 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار می دهیم تا کیک بپزد.

کیک پاییزی گردو و کشمش

مواد مورد نیاز:

  • آرد: ۲ لیوان نصف لیوان
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر یا ماست: ۱ لیوان
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • شکر : ۱ لیوان
  • وانیل : نصف لیوان
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • مغز گردو و کشمش: یک لیوان
مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود  سوپ رژیمی گوجه فرنگی!

طرز تهیه:

ابتدا آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده را با وانیل خوب هم می زنیم تا تغییر رنگ بدهد و کرم رنگ بشود. بعد از آن شکر را به آن افزوده و به خوبی هم می زنیم تا شکر حل بشود.

سپس به ترتیب شیر و روغن را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر را به آرامی به مواد اضافه می کنیم.

سفیدی را به قدری به هم می زنیم تا مثل برف سفید بشود و موقع برگردندان از ظرف نریزد. بعد آن را به مواد قبلی اضافه می کنیم. با قاشق و به صورت دورانی و تنها در یک جهت هم به هم می زنیم.

گردو و کشمش را با هم مخلوط میکنیم. ۱ قاشق آرد در داخل مخلوط می ریزیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. مایه کیک را در قالب می ریزیم و بعد از آن گردو و کشمش را روی مایه کیک می ریزیم .

کمی آن زا تکان می دهیم و می گذاریم در فر (از قبل گرم شده) تا مراحل پخت شروع بشود. با یک چنگال این کیک پاییزی را امتحان کرده تا از پخت آن مطمئن بشویم.

کیک پاییزی

کیک گلابی زعفرانی

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • کره: نصف پیمانه
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • شربت زعفران: یک چهارم پیمانه
  • گلابی: 1 عدد

طرز تهیه:

مرحله اول:

فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کره را ذوب کرده و در یک کاسه کوچک می ریزیم. شیر را با آن مخلوط می کنیم.

در کاسه دیگری شکر و تخم مرغ را با همزن هم زده تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس مخلوط کره و شیر را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم. حال آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و میکس می کنیم.

سپس زعفران را داخل کاسه ریخته و با بقیه مواد مخلوط می کنیم. به قدری زعفران اضافه می کنیم که رنگ مخلوط زرد تیره و متمایل به نارنجی شود.

کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۵ سانتی‌متر را کاغذ روغنی می کشیم و کف و دیواره ‌ها را با روغن چرب می کنیم. مایه کیک را داخل قالب آماده شده بی ریزیم. کیک را به مدت ۱۰ دقیقه در فر گرم شده قرار می دهیم.

مرحله دوم :

در این مدت، گلابی را از وسط به طور طولی نصف می کنیم. بگذارید ساقه آن یک طرف بماند. نصف گلابی با ساقه را پوست بکنید. دوباره به طور عمودی آن را برش می زنیم اما برش‌ها را قبل از رسیدن به سر گلابی (قسمتی که ساقه قرار دارد) قطع می کنیم، طوری که ورقه‌های گلابی متصل به هم باقی بمانند. حال ورقه‌ها را از هم باز کرده تا نصف گلابی به شکل یک بادبزن دستی در بیاید.

کیک را از فر خارج می کنیم و گلابی را یک سمت آن قرار می دهیم. دوباره کیک را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر قرار داده تا پف کند و کاملاً پخته شود.

پس از پخته شدن کیک گلابی زعفرانی که یک نوع کیک پاییزی به حساب می آید می گذاریم چند دقیقه خنک شود. در این مدت شربت زعفران را کمی گرم کرده و سپس آن را روی سطح کیک پخش می کنیم.