آشپزی با گندم سیاه

آشپزی با گندم سیاه : گندم سیاه فواید بسیار زیادی برای سلامتی بدن دارد و دارای مقدار زیادی فیبر، آهن، منیزیم و … است. شاید اضافه کردن این ماده فوق العاده به رژیم غذایی تان برای شما دشوار باشد، به همین خاطر چند دستور آشپزی با گندم سیاه را برای شما آماده کرده ایم که می توانید آن ها را دست کنید و لذت ببرید.

آشپزی با گندم سیاه : تهیه نان کاشا (Kasha)

کاشه نوعی غلات با آرد گندم سیاه است که ابتدا بو داده شده، سپس خیس شده و در نهایت آن را می جوشانند تا نرم شود. نان کاشا سالم است و طعم آن تقریبا شبیه کیک است. کره، خامه و دانه ها همگی با هم بافت زیبایی به آن بدهند.

مواد لازم برای تهیه نان

کاشا ۱ / ۴ فنجان

آب جوش ۱ / ۳ فنجان

۱ فنجان آرد گندم سیاه

۱ فنجان آرد همه منظوره بدون گلوتن

۱ / ۲ فنجان شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری جوش ‌شیرین

۱ قاشق چایخوری صمغ زانتان

۱ / ۲ قاشق چایخوری نمک

۱ / ۲ فنجان کره

1 / ۲ فنجان خامه

۱ عدد تخم مرغ

۱ / ۴ فنجان روغن

1 / ۲ فنجان گردو

چگونه نان kasha تهیه کنیم؟

۱. در یک کاسه کاشا را در آب جوش بیندازید و خیس کنید. بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.

۲. فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد و صفحه پخت را با روغن چرب کنید.

۳. همه مواد خشک را مخلوط کنید: آرد گندم سیاه، آرد همه منظوره بدون گلوتن، جوش‌شیرین، بکینگ پودر، صمغ زانیان و نمک.

۴. تخم‌مرغ، کرم و روغن را تا هم بزنید تا یکدست شود.

5.کاشا و گردو ها را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.

۶. مواد اولیه خشک را به مواد اولیه خیس اضافه کنید.

۷. مخلوط را به طور مساوی در صفحه پخت بریزید و برای مدت ۵۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شود.

۸. این نان را با غذای انتخابی خود سرو کنید.

چند نکته مهم :

مواد اولیه را هم نزنید. چون آرد عاری از گلوتن است، ما نمی‌خواهیم آرد را زیاد هم بزنیم.

این مخلوط کمی خشک خواهد بود، اما نگران نباشید. فقط قبل از پخت آن را نرم و یکدست کنید.

آشپزی با گندم سیاه
آشپزی با گندم سیاه

طرز تهیه پنکیک گندم سیاه بدون گلوتن

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پختن: ۳۰ دقیقه

زمان کلی: ۴۰ دقیقه

سطح سختی: متوسط

مواد لازم : برای 2 نفر

پنکیک ‌های گرم  که با مقدار زیادی از مواد غذایی سالم تهیه می شود و می توان آن را با مارمالا و مربا سرو کرد.

آشپزی با گندم سیاه : مواد لازم

۲ عدد تخم‌ مرغ  ( سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید )

۳ / ۴ فنجان شیر

دو قاشق غذاخوری ماست ساده

۱ / ۲ فنجان آرد گندم سیاه

۱ / ۲ پیمانه آرد برنج

۱ قاشق غذاخوری بلغور ذرت

۱ / ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر

کمی نمک

کره بدون نمک

مارمالاد یا عسل

مرتبط بخوانید : غذا با گندم سیاه : 4 دستور پخت هیجان انگیز!

روش آماده سازی پنکیک با گندم سیاه

۱.زرده تخم‌مرغ، شیر و ماست را هم بزنید تا یکدست شود.

۲. در یک کاسه دیگر آرد گندم سیاه و آرد برنج و بلغور ذرت، بکینگ پودر، شکر و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید.

۳. مخلوط شیر را به آردها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس روغن را اضافه کنید تا مخلوط سبک و یکدست شود.

۴. سفیده تخم‌مرغ را آنقدر بزنید تا سفت و خامه ای شوند.

5.کره را در ماهی‌تابه بریزید و یک ملاقه بزرگ از مواد را داخل آن بریزید. روی حرارت متوسط بپزید تا زمانی که پنکیک به آرامی به رنگ طلایی در بیاید.

۶. آن را بگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت یک دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

۷. پنکیک ها را به صورت گرم با مارمالاد یا عسل سرو کنید.

آشپزی با گندم سیاه
آشپزی با گندم سیاه

 آشپزی با گندم سیاه : خوراک روسی

هیچ چیز مثل شروع کردن روز با یک صبحانه خوش‌مزه دلچسب نیست. این غذای سنتی روسی با استفاده از گندم سیاه تهیه می ‌شود. شما می توانید روی آن را خامه، ماهی دودی بریزید و در نهایت روی آن را شوید یا سبزی های معطر دیگر بریزید.

مواد لازم  :

آرد گندم سیاه ۱ / ۲ فنجان

آرد گندم  ۱ / ۲ فنجان

۱ و ۱ / ۲ قاشق چایخوری مخمر خشک فعال

1 و ½ فنجان شیر

۱ قاشق چایخوری شکر

مقدار کمی نمک

۲ قاشق چایخوری کره آب شده

۲ عدد تخم ‌مرغ  (زرده و سفیده را جدا کنید.)

۲۵۰ گرم ماهی دودی سالمون

۱ فنجان خامه

چند شاخه شوید

آشپزی با گندم سیاه : طرز تهیه

۱. شیر را گرم کنید و در یک کاسه بریزید. شکر و مخمر را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

۲. در این میان آردها را با یکدیگر ترکیب کنید و نمک را به آن اضافه کنید.

۳. هنگامی که حباب ‌های هوا را  روی شیر دیدید، آن را به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. شما یک تذکیب غلیظ خواهید داشت. کره آب شده را اضافه کنید، کاسه را با یک درب محکم بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند. همچنین می‌توانید آن را یک شب در یخچال نگه دارید و بگذارید در دمای اتاق صبح حدود یک ساعت قبل از پخت استراحت کند.

۴. در این هنگام، حجم خمیر باید به اندازه دو برابر بوده و کمی حالت چسبندگی داشته باشد.

5.تخم‌ مرغ ها را جدا کنید، زرده را جدا کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید. سفیده تخم‌مرغ را در یک کاسه جداگانه هم بزنید تا خامه ای شود و سپس به آرامی آن را به خمیر تبدیل کنید.

۶. یک ماهی‌تابه نچسب را حرارت دهید و سطح آن را چرب کنید. یک ملاقه از خمیر را بردارید و آن را در وسط ماهی‌ تابه بریزید و در حرکت دایره ‌ای آن را برای تشکیل یک دایره کوچک از قطر ۳ – ۴ اینچی گسترش دهید.

۷. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه طول بکشد تا قهوه‌ای طلایی شود، سپس به طرف دیگر برگردانید و برای یک دقیقه قبل از اینکه آن را روی بشقاب بگذارید، این فرآیند را با ضربات باقیمانده تکرار کنید.

۸. سریعا با مقداری خامه و یا خامه ترش سرو کنید، سالمون دودی و یک شاخه شوید روی آن بپوشانید.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید. برای تهیه با ما تماس بگیرید 93 45 91 77 – 02 22 81 46 (021) – 56 27 302 (0912)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید! آرزومند سلامت شما هستیم.