ادویه تندوری و آشپزی به سبک هندی, (1)

ادویه تندوری یکی از ادویه‌‌های پرطرفدار هندوستان است که در سراسر دنیا طرفدار دارد.

دنیای ادویه ها دنیایی رنگارنگ است که هرکدام عطر و طعمی متفاوت و منحصر به فرد دارند و مخصوص غذای خاصی هستند.

ادویه تندوری از آن ادویه های خوش عطر و طعمی است که معمولا از آن برای پختن انواع غذاهای گوشتی و خورش های مرغ استفاده می شود.

از این ادویه بیشتر برای طبخ مرغ و جوجه استفاده می شود اما گاهی نیز برای طعم دار کردن خورشها از آن استفاده میکنند.

در زبان هندی، واژه ی تندوری به معنای تنوری بوده و دلیل برگزیدن این نام برای ادویه، استفاده از آن برای غذاهای تنوری است.

در کل جهان نیز این ادویه با نام تندوری شهرت یافته است.

در ادامه برای شما آموزش یک نوع غذای لذیذ با استفاده از این ادویه را قرار خواهیم داد

طرز تهیه خورش مرغ با ادویه تندوری

مواد لازم برای تهیه ی خورش:

سینه یا فیله ی مرغ: 500 گرم

ادویه تندوری: 2 قاشق سوپخوری

برای خرید ادویه تندوری کلیک کنید

رب گوجه فرنگی یا مخلوط رب انار و گوجه: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری

ماست: یک پیمانه

پودر زیره: نصف قاشق چایخوری

سیر: 2 حبه

برنج باسماتی: 500 گرم

زنجبیل تازه: یک تکه کوچک

گشنیز خرد شده: سه چهارم پیمانه

ادویه تندوری و آشپزی به سبک هندی, (3)

طرز تهیه خوراک مرغ با ادویه تندوری:

مرغ را بشویید و به صورت قطعات کوچک و مساوی برش دهید.

در یک ظرف، مرغ، ادویه تندوری، نمک و فلفل، ادویه ی کاری، پودر زیره و ماست را مخلوط کرده و روی ظرف را به مدت 12 ساعت بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

سیر و زنجبیل را رنده کرده و در یک تابه کمی تفت دهید.

وقتی بوی سیر و زنجبیل بلند شد، مرغ های خوابانده شده در مواد را به آن ها اضافه کرده و تمامی مواد را تفت دهید.

کمی که مواد را تفت دادید، یک لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

مرغ که پخته شد، گشنیز را به آن اضافه کرده و تا جا افتادن مواد صبر کنید.

در آخر شما یک خوراک مرغ با ادویه تندوری همراه با یک سس غلیظ خواهید داشت.

برنج را آبکش کرده و همراه خورش مرغ سرو کنید.

شما همچنین می توانید مانند پلوهای مخلوط مرغ با ادویه تندوری را لای به لای پلو داده و آن را دم کنید.

اگر این نوع خورش را برای مهمانی آماده می کنید، می توانید آن را ته چین کنید و با تزیین ته چین تندوری، غذایی دلپذیر و زیبا در سفره ی مهمانی قرار دهید.