خواص زنحبیل

ریشه زنجبیل فواید سلامتی مختلفی شامل بهبود هضم غذا، سطح قند خون و سطح کلسترول مضر دارد. در این مطلب به هشت مورد از خواص زنجبیل و پنج روش برای افزایش مصرف آن اشاره خواهیم کرد.

زنجبیل یک گیاه گلدار و نام رسمی آن Zingiber officinale  است. ساقه زیر زمینی این گیاه که بیشتر به عنوان ریشه شناخته می‌شود، همان چیزی است که احتمالا با نام زنجبیل می شناسید. این ریشه طعم تند و خواص دارویی دارد. در تمام نقاط دنیا از زنجبیل برای مصارف آشپزی و پرشکی استفاده می شود.

زنجبیل بارها و بارها به عنوان سوپر فود نامیده شده‌است، اما چه چیزی آن را قدرتمند می‌سازد؟ با هشت موارد از خواص زنجبیل آشنا شوید تا علت این نامگذاری را بدانید.

1.از خواص زنجبیل بهبود هضم و گوارش می باشد.

شما احتمالا با این احساس بعد از خوردن غذا یک آجر در معده شما وجود دارد آشنا هستید؟ فکر می‌کنید بدن شما در حقیقت غذا را هضم کند یا قرار است تا ابد در آنجا بماند؟ در مورد سوزش معده و  برگشت اسید چه احساسی دارید؟

زنجبیل بهترین دوست شما برای حمایت از همه چیز در رابطه با سلامت سیستم گوارشی است. سو هاضمه عملکردی عبارت بالینی است که برای توصیف ناراحتی شکمی بالایی مثل برگشت اسید مورد استفاده قرار می‌گیرد که تصور می‌شود مربوط به کند شدن سیستم گوارشی است. ثابت شده‌است که خواص زنجبیل به این مسائل کمک می‌کند.

زنجبیل به افزایش توانایی بدن برای خالی کردن غذا از معده با سرعت بیشتر کمک می‌کند. با افزایش حرکت در سیستم گوارشی احتمال کمتری وجود دارد که سوزش معده یا سوء هاضمه رخ دهد. در حقیقت، یک مطالعه از شرکت کنندگان سالم نشان داد که مصرف کپسول‌های زنجبیل (۱۲۰۰ میلی‌گرم) با یک وعده غذایی، گوارش را تحریک می‌کند تا باعث شود که سرعت خالی کردن معده دو برابر شود.

محصول پیشنهادی : زنجبیل ارگانیک OAB

محصول پیشنهادی : دمنوش کرن بری زنجبیل

هر چه هضم شما کارآمدتر باشد، انرژی بیشتری خواهید داشت چون محققان دریافته اند که تقریبا ۶۰ درصد از انرژی بدن شما مصرف متابولیسم می شود. اگر زنجبیل می‌تواند هضم را بهبود بخشد، متابولیسم شما بهبود خواهد یافت و انرژی بیشتر در دسترس خواهد بود. این امکان وجود دارد چون هرچه سریع‌تر مواد غذایی خود را هضم کنید، سریع‌تر ویتامین و مواد معدنی را از غذاهایی که می‌خورید، جذب خواهید کرد. شما هم چنین غذای هضم نشده کمتری در لوله گوارشی خود خواهید داشت؛ غذای هضم نشده هنگام خروج از بدن انرژی مصرف می‌کند. بنابراین نه تنها زنجبیل را با بهبود علایم سوهاضمه و تسریع خالی کردن شکم تحریک می‌کند، بلکه میزان کلی انرژی شما را نیز افزایش می دهد.

مرتبط بخوانید: معرفی ۵۰ خوراکی با طبع گرم که باید بشناسید!

۲. از خواص زنجبیل کاهش فشار خون می باشد.

فشار خون بالا (که به عنوان هایپرتنشن شناخته می‌شود) نشانه رایجی از رژیم غذایی استاندارد آمریکا است که در غذاهای فرآوری شده بسیار بالا است. طبق مطالعات انجام شده، هنگامی که فشار خون درمان نشود، می‌تواند منجر به آسیب به شریان‌ها، قلب، مغز، کلیه‌ها و چشم‌ها شود. پزشکان اغلب داروهای فشار خون برای بیماران خود تجویز می‌کنند، اما آیا شما میتوانید فشار خون خود را به طور طبیعی کاهش دهید؟

زنجبیل برای بهبود فشار خون (در رابطه با دارو) به عنوان یک گشادکننده عمل می کند که رگ‌های خونی شما را گسترش می‌دهد. این برای افزایش گردش خون مفید است و فشار خون کلی را در بدن کاهش می‌دهد. زنجبیل همچنین حاوی پتاسیم است، ماده معدنی که تحقیقات نشان داده‌است می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. به گفته وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (USDA)، زنجبیل شامل ۴۱۵ میلی‌گرم پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم است. این بیش از یک موز است (میوه ای که به علت بالا بودن پتاسیم شناخته می‌شود) که تنها حاوی ۳۵۸ میلی‌گرم در هر ۱۰۰ گرم است.

خواص زنحبیل
خواص زنحبیل

۳. خواص زنجبیل باعث کاهش حالت تهوع می شود.

چه از بیماری حرکت، بیماری صبحگاهی، اثرات بعد از جراحی، شیمی‌درمانی، یا حاملگی ؛ حالت تهوع، تجربه‌ای نیست که کسی آن را دوست داشته باشد!  زمانی که یک معده ناراحت را تجربه می‌کنید، به هر چیزی متوسل خواهید شد تا آن را به پایان برسانید. زنجبیل را امتحان کنید. ثابت شده‌است که زنجبیل درمانی موثر برای حالت تهوع مربوط به دوران بارداری و شیمی‌درمانی می‌باشد.

زنجبیل هم برای کاهش مقدار تهوع در صورت دریازدگی نیز موثر است. بعد از عمل جراحی، برای برخی افراد عادی است که حالت تهوع و استفراغ را تجربه کنند. خبر خوب این است که محققان زنجبیل را به عنوان “ابزار موثر برای کاهش حالت تهوع و استفراغ” یافته‌اند و نه تنها زنجبیل باعث رهایی از حالت تهوع پس از عمل جراحی می شود بلکه می‌تواند به بیماران سرطانی نیز کمک کند. براساس شواهد علمی، زنجبیل معمولا ارزش امتحان کردن را دارد وقتی که شما حالت تهوع را تجربه می‌کنید!

مرتبط بخوانید: خواص اکیناسه (سرخال گل ) : ۱۶ اثر معجزه گری که باید بدانید!

۴. زنجبیل التهاب را کاهش می‌دهد.

التهاب به طور طبیعی حتی در افراد سالم رخ می‌دهد. این یک واکنش طبیعی و سالم برای محافظت از بدن در برابر آسیب و یا بیماری است. با این حال، وقتی التهاب بیش از حد و یا مزمن است، می‌تواند بسیار آسیب‌رسان باشد. در حقیقت، محققان دریافته اند که التهاب مزمن در ریشه بسیاری از بیماری‌های شایع مانند بیماری‌های قلبی، اختلالات ایمنی و سرطان است.

ترکیبات فعال در زنجبیل  gingerol،shogaol  و  paradol باعث بسیاری از اثرات ضد التهابی طبیعی هستند که زنجبیل ارائه می‌کند. زنجبیل باعث مهار تولید سیتوکینز (پروتیین‌های کوچک آزاد شده توسط سلول‌ها برای ارتباط با دیگر سلول‌های بدن ) می شود.سیتوکینز پیش از التهاب مسئول واکنش‌های التهابی هستند، به این معنی که این واکنش‌ها اغلب در بدن اتفاق می‌افتند. این به طور مستقیم با افزایش التهاب در بدن مرتبط است. از آنجا که خواص زنجبیل به کاهش سطح التهابی که سیتوکینزها ایجاد می کنند مرتبط است بنابراین طبیعی است که التهاب کاهش پیدا کند. از آنجا که التهاب می‌تواند در بدن شیوع پیدا کند – به ویژه با رژیم غذایی ضعیف – زنجبیل راهی خوب برای کمک به کاهش کلی التهاب بدن است. اگر شرایط التهابی را تجربه می‌کنید، زنجبیل یک درمان ضد التهاب طبیعی و خانگی است.

مرتبط بخوانید: اسموتی پودر اسپیرولینا یک لیوان سلامتی

۵. زنجبیل دارای ویژگی‌های آنتی باکتریال است.

اگر هنوز به خواص دارویی زنجبیل قانع نشده اید، اکنون خواهید شد. محققان دریافته اند که زنجبیل یک آنتی باکتری موثر برای بسیاری از باکتری‌های مقاوم در برابر دارو در کاربردهای بالینی است. محققان در مطالعه خود اظهار داشتند که ” زنجبیل پتانسیل زیادی در درمان بسیاری از بیماری‌های میکروبی مانند باسیلوس و اِکولای می باشد.

مزایای ضدباکتریایی در اینجا متوقف نمی‌شوند! در سلامت دهان و دندان، دو نوع زنجبیل باعث مهار رشد پاتوژن هایی که با التهاب لثه ها (التهابی که به علت باکتری های لثه به وجود می آید) مرتبط هستند کمک می‌کنند. خاصیت ضد باکتری که زنجبیل دارد نشان می‌دهد که این غذا واقعا دارو است!

۶. کنترل قند خون از خواص زنجبیل می باشد.

دیابت شایع‌ترین بیماری سیستم غدد درون‌ریز است. دیابت نوع ۲ بیش از ۹۰ درصد تشخیص های دیابت را شامل می‌شود. یکی از علل دیابت هایپرگلیسمی مزمن (واژه بالینی برای قند خون بالا) است. اگر بتوانید میزان قند خون خود را تنظیم کنید، احتمال کمتری وجود دارد که هایپرگلیسمی مزمن را تجربه کنید که می‌تواند منجر به دیابت در طول زمان شود. یک مطالعه نشان داد که مکمل زنجبیل باعث کاهش سطح قند خون سریع و سطح هموگلوبین  A1C می شود.

اگر بتوانید سطح A1C را به میزان 5.7 درصد نگه دارید پس در محدوده نرمال قرار دارید. از آنجا که زنجبیل سطح قند خون و A1C را کاهش می‌دهد، می توانیم بگوییم خواص زنجبیل به تنظیم سیستم بدن برای حفظ سطح قند خون و جلوگیری از هایپرگلیسمی مزمن کمک می‌کند.

خواص زنحبیل
خواص زنحبیل

۷. مصرف زنجبیل می تواند دردهای قاعدگی را کاهش دهد.

بسیاری از زنان می‌دانند که درد قاعدگی می‌تواند آزاردهنده باشد. داروهای مسکن زیادی وجود دارند که به این درد خاص اختصاص دارند، اما خواص زنجبیل نیز ممکن است باعث تسکین درد قاعدگی شود.

یک مطالعه نشان داد که زنجبیل به اندازه ایبوپروفن در کاهش درد مرتبط با قاعدگی (قاعدگی دردناک) در زنان موثر است. گرفتگی عضلات شکم و کمر در قاعدگی رایج است. این خبر عالی برای زنان است! دفعه بعد که در طول چرخه قاعدگی خود دچار مشکل شدید، زنجبیل را امتحان کنید تا از خواص زنجبیل برای تسکین دردهای قاعدگی بهره مند شوید.

مرتبط بخوانید: خواص دانه جادوئی کاکائو خام! ۶ موردی که باید بدانید!

۸. زنجبیل تاثیرات مثبتی بر سطوح کلسترول دارد.

همان طور که قبلا گفته شد، زنجبیل در کاهش فشار خون مفید است، اما در سطح کلسترول نیز تاثیرگذار است. ثابت شده است که خواص زنجبیل سطح کلسترول را کاهش می دهد – به ویژه باعث کاهش کلسترول LDL می شود. طبق انجمن قلب آمریکا، کلسترول LDL کلسترول بد نام دارد و می تواند منجر به حمله قلبی شود.

چگونه از زنجبیل استفاده کنیم ؟

دانستن تمام این فواید سلامتی زنجبیل خوب است، اما چگونه می‌توانید به راحتی در زندگی روزمره خود از زنجبیل استفاده کنید؟ زنجبیل خیلی تند است، بنابراین ممکن است از طعم آن لذت نبرید. خوشبختانه، گزینه‌های زیادی برای کسانی وجود دارند که زنجبیل را دوست دارند و آن‌هایی که ممکن است تازه با زنجبیل آشنا شده باشند.

ریشه زنجبیل تازه: این رایج‌ترین شکل زنجبیل است، اما همچنین متنوع‌ترین نوع زنجبیل است. می‌توانید آن را برش دهید و در آب داغ برای چای بریزید. همچنین می توانید آن را به آبمیوه و یا اسموتی خود اضافه کنید یا حتی یک تکه بردارید و آن را بخورید. زنجبیل خشک‌شده یا آب زنجبیل برای یک اسنک روزانه عالی هستند.

مرتبط بخوانید: خواص پودر اسپیرولینا : ۳ دستور فوق العاده آشپزی برای استفاده از آن

پودر زنجبیل: زنجبیل می‌تواند به روش‌های مشابه زنجبیل تازه به کار رود. آن را می‌توان در آب داغ برای چای و یا به دستور العمل‌های مورد علاقه خود اضافه کرد. پودر زنجبیل برای پخت و پز نیز بسیار عالی است.

کپسول زنجبیل: این آسان‌ترین روش برای اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی شما است – به خصوص اگر طرفدار مزه آن نباشید! مصرف کپسول زنجبیل یا مکمل زنجبیل ساده است. پودر زنجبیل در یک کپسول بسته بندی شده است تا مصرف آن در هر زمان از روز آسان باشد.

چای زنجبیل: همانطور که قبلا ذکر شد، می‌توانید با استفاده از زنجبیل خشک شده و یا زنجبیل تازه چای زنجبیل بسازید. اما همچنین می‌توانید کیسه‌های چای زنجبیل آماده را از فروشگاه بخرید. اینها عالی هستند برای زمانی که احساس تهوع می کنید و یا می‌خواهد بعد از خوردن غذا معده تان را تصفیه کنید.

روغن زنجبیل: روغن زنجبیل می‌تواند به طور خوراکی مصرف شود و یا به طور روزانه به سطح مورد نظر مالیده شود تا درد را درمان کند. روغن زنجبیل ویژگی‌های آرامش‌بخش زیادی دارد و برای ماساژ دادن مفید است.

با تمام فواید سلامتی که زنجبیل به شما ارائه می‌دهد و تمام راه‌های مختلف که می‌توانید زنجبیل را مصرف کنید، باید آن را در زندگی روزمره خود بگنجانید.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید.

برای تهیه با ما تماس بگیرید ۹۳ ۴۵ ۹۱ ۷۷ – ۰۲ ۲۲ ۸۱ ۴۶ (۰۲۱) – ۴۹ ۳۳ ۱۲۳ (۰۹۰۳)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید!

آرزومند سلامت شما هستیم.