دانه چیا و دیابت

دانه چیا حاصل گیاهی است بومی مکزیک و آمریکا که خواص فراوانی به ویژه در کنترل دیابت نوع 2 دارد

این دانه یک پروتئین کامل محسوب می شود زیرا از فیبر، امگا ۳، کلسیم و آنتی اکسیدان کاملا غنی میباشد.

گزارشی که در وبلاگ سلامتی هارواد ثبت شده نشان داده است در رژیم غذایی حیواناتی که از دانه چیا استفاده میکنند، میزان ال دی ال (کلسترول بد) کاهش و HDL  یا همان کلسترول خوب افزایش یافته است.

هم چنین خوردن مقدار زیادی از این دانه ها باعث کاهش تریگلیسرید (میزان چربی خون) می شود.

کاهش قند خون، افزایش کلسترول خوب و تریگلیسیرید میتواند به طور چشمگیری از بروز بیماریهای قلبی-عروقی پیشگیری کند

در بررسیهایی که بر روی ۲۰ نفر از مبتلایان به دیابت نوع 2 انجام شده، چیا به شرکت کنندگان کمک کرده تا میزان گلوکز خون را کنترل کنند

همچنین فشار خون و ریسک بیماریهای قلبی در این افراد کاهش یافته است

چاقی یکی از عوامل افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 است

بد نیست بدانید مصرف دانه های چیا با جذب آب فراوان میتوانند حس سیری ایجاد کنند

ایجاد حس سیری نیز میتواند به کاهش وزن منجر شود و در نتیجه کاهش ریسک ابتلا به دیابت شود

 

خرید دانه چیا از فروشگاه گیاه سبز

 

امگا ۳ و آنتی اکسیدان های موجود در این دانه ها بسیار سالم هستند.

اما این فیبر موجود در دانه ی چیا است که بسیار سودمند میباشد

مصرف چیا باعث کاهش میزان گلوکز در خون می شود.

این امر  باعث کاهش اشتها میشود و بنابر این با مصرف چیا دیابت کنترل خواهد شد

دانه های چیا را می توان به آب یا شیر اضافه کرد و مصرف نمود

این دانه های ریز و پر خاصیت را میتوان به عنوان بهترین جایگزین تخم مرغ استفاده کرد

چیا را هم چنین می توان درانواع سوپ ها، سس سالاد، دسر و یا کوکی استفاده کرد