پودینگ دانه چیا

آشپزی با دانه چیا نتیجه ای سالم، زیبا و متفاوت را رقم خواهد زد و این پودینگ یک تجربه عالی برای شما خواهد بود

دانه چیا عضو خانواده ی نعناییان بوده و دارای خواص مختلفی میباشد

افزایش انرژی یکی از خواص دانه چیا است.

واژه ی چیا از مایای باستان است که به معنی قوت و نیرو می باشد؛ از این رو این دانه به این نام خوانده می شود.

دانه ی چیا بیشتر در مکزیک پرورش داده می شود اما امروزه این دانه به دلیل داشتن انواع مواد مغذی در کل دنیا طرفدار پیدا کرده است.

یکی از مهم ترین ویژگی های چیا استفاده ی آسان آن است.

چیا یک دانه با طعم ملایم است که با انواع غذاها سازگار می باشد.

همچنین این دانه گلوتن ندارد و برای بیماریهایی که گلوتن برای آن ها مضر می باشد قابل استفاده است.

آشپزی با دانه ی چیا؛ پودینگ دانه چیا

ابتدا یک روش بسیار ساده:

دانه ی چیا را شب تا صبح بخیسانید تا بافتی ژله ای مانند دور آن را بگیرد.

اگر به دارچین علاقه دارید کمی دارچین به آن اضافه کنید.

همچنین می توانید کمی خلال بادام به دانه ی چیا اضافه کنید تا پودینگی لذت بخش و خوشمزه به دست بیاید.

این پودینگ را می توانید به عنوان دسر یا حتی به عنوان صبحانه میل کنید.

ساده ترین نوع پودینگ چیا همین نوع است.

نوع دیگری از پودینگ دانه ی چیا وجود دارد که مواد مغذی بیشتری نسبت به نوع ساده ی آن دارد.

پودینگ دانه چیا:

مواد مورد نیاز

دانه‌ی چیا، یک سوم فنجان

خرید دانه چیا

شیر نارگیل، 1 فنجان

عسل، 2 قاشق غذاخوری

عصاره‌ی وانیل، نصف قاشق چای‌خوری

نمک،  یک چهارم قاشق چای خوری

پودینگ دانه چیا

طرز تهیه پودینگ دانه چیا:

دانه‌ی چیا، وانیل، شیر نارگیل و عسل را طبق میزان گفته شده مخلوط کنید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.

دسر آماده شده را در یک لیوان بریزید و افزودنی های مورد علاقه ی خود را به آن اضافه کرده و میل کنید.

برای تزئین این پودینگ میتوانید از میوه های دلخواه، دانه های نسکافه، ماست، آب توت فرنگی و شاتوت و هرچیزی که مورد پسندتان است استفاده کنید

هشدار در مورد مصرف دانه ی چیا

اگر بیماریهایی از قبیل مشکل بلع دارید در خوردن چیا و به خصوص چیای خشک بسیار احتیاط کنید.

اگر دانه های چیا را به صورت خشک، مثلا یک قاشق مصرف کنید و بعد از آن یک لیوان آب بخورید، دانه های چیا به سرعت ژله مانند شده و یک گوی ژله ای را تشکیل می دهند که مری شما را مسدود میسازد.

اگرچه چیا یک خوراکی مغذی است و مصرف آن بسیار آسان، اما باید در مصرف آن کمی احتیاط کنید.

مخصوصا اگر آن را به کودکان می دهید یا اینکه مشکلات بلعی و مری دارید.