دسر وانیلی

دسر ها از جمله خوراکی هایی هستند که همه آن ها را دوست دارند. طعم شیرین و دلپذیر، بافت نرم و لطیف و راحتی میل کردن آن ها از خصوصیت های می باشد که افراد را به سمت خود می کشانند. وانیل یکی از اصلی ترین یا بهتر است بگوییم اصلی ترین طعم دهنده برای شیرینی ها، کیک ها و دسر ها می باشد. اگر هوس یک خوراکی شیرین را کرده اید، ما به شما دسر های وانیلی را پیشنهاد می کنیم. با ما همراه باشید با معرفی دستورات خوشمزه ترین دسر های وانیلی.

برای تهیه وانیل چکار کنیم ؟

جواب ساده است. فروشگاه اینترنتی گیاه سبز با عرضه پودر وانیل در بسته های 50 گرمی کار شما را راحت کرده است. این محصول در تهیه بستنی، دسر، انواع شیرنی و طعم دادن به مکمل های ورزشی کاربرد دارد.

پودر وانیلین خالص یا وانیل غیر شکری 50 گرمی

۱۱۴,۰۰۰ تومان

در آشپزی، استفاده از وانیل برای افزودن طعم و عطر خاص به غذاها بسیار معروف است. اما بسیاری از…

با دسر وانیلی در لحظه زندگی کن

دسر پاناکوتا وانیلی

دسر پاناکوتا وانیلی

این دسر ایتالیایی خیلی آسان آماده می شود. مدل آماده آن هم در فروشگاه ها موجود است. پاناکوتا انواع زیادی دارد که ما در اینجا دستور پاناکوتای وانیلی را آموزش می دهیم.

مواد لازم :

  • شیر : نصف پیمانه
  • خامه صبحانه : 200 گرم
  • شکر : یک چهارم پیمانه
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین : 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

شیر سرد را داخل یک ظرف بریزید. سپس پودر ژلاتین را درون شیر ریخته اما آن را هم نزنید. صبر کنید تا خود پودر ژلاتین در شیر حل بشود. خامه را درون یک ظرف که هم برای گرما و هم برای سرما مقاوم باشد قرار دهید. در ظرف دیگری آب جوش بریزید.

ظرف خامه را روی ظرف آب جوش قرار بدهید. خامه را به خوبی هم بزنید تا یکدست بشود. در مرحله بعد شکر را به خامه اضافه کنید و همچنان هم بزنید. خامه به هیچگاه نباید به جوش بیاید. قبل از اینکه، خامه به جوش بیاید، ظرف آن را از روی ظرف آب جوش بردارید.

پودر ژلاتین باید پف کرده باشد. پودر ژلاتین را با خامه حرارت دیده شده ترکیب کنید. به این ترکیب وانیل هم اضافه کنید. این ترکیب را درون ظرف مناسب یا قالب مورد نظر قرار بدهید. برای ریختن ترکیب درون قالب، پیشنهاد می شود که از صافی استفاده کنید که اگر ترکیب حاوی ژلاتین های حل نشده بود، صافی مانع عبور آن ها شود.

قالب یا ظرف حاوی ترکیب را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از گذشت 4 ساعت دسر را از یخچال بیرون بیاورید و لبه های دسر را از قالب جدا کنید و به مدت 3 الی 5 ثانیه قالب را درون آب جوش قرار بدهید. در آخر هم قالب را به صورت برعکس روی ظرف دیگری قرار بدهید تا دسر از قالب خارج شود.

دسر شکلاتی وانیلی بیسکویتی

مواد لازم :

  • شیر : 2 لیوان 
  • شکر : 4 ق. 
  • پودر کاکائو : 2 ق. 
  • وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری 
  • ژلاتین : 20 گرم 
  • نشاسته ذرت : 50 گرم 
  • بیسکویت معمولی : 1 بسته 
  • شکلات تخته ای : 1 بسته 

طرز تهیه :

شیر را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. مخلوط شیر و شکر را روی حرارت قرار داده و به آن ها نشاسته ذرت را اضافه نمایید. این ترکیب را روی حرارت ملایم هم زده تا غلظت آن به اندازه کافی برسد.

ژلاتین را درون نصف لیوان آب ولرم بریزید. باید صبر کنید تا حالت پفکی به خود بگیرد. آن را به شیر اضافه نمایید. شیر را به طور مساوی درون دو ظرف مجزا بریزید. به یک ظرف وانیل و به ظرف دیگر پودر کاکائو اضافه کنید.

بیسکویت ها را آن قدر خرد کنید تا پودر شود. محتویات آن دو ظرفی که از قبل آماده کرده اید را به همراه پودر بیسکویت به صورت لایه لایه و طبق سلیقه خودتان درون یک ظرف (ترجیحا لیوان) قرار دهید. ظرف ها را به مدت 60 دقیقه درون یخچال قرار دهید. برای تزئین دسر هم شکلات تخته ای را رنده کنید و روی دسر خود بپاشید. این دسر برای مصرف 5 الی 6 نفر کافی می باشد.

دسر پودینگ وانیلی

جالبه بدانید که روز 22 می سال میلادی روز جهانی پودینگ وانیلی، نامگذاری شده است. این دسر یه دلیل مواد مورد نیاز ارزان و در دسترس و دستور تهیه آسان کاربرد بسیاری دارد.

مواد لازم :

  • شیر : 2 پیمانه
  • شکر : یک سوم پیمانه
  • وانیل : 2 قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ : 2 عدد
  • کره : 2 قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت : 2 قاشق غذا خوری
  • نمک : یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

شکر، نمک، نشاسته ذرت و شیر را داخل قابلمه بریزید. این مواد را روی حرارت قرار بدهید. تا موقعی که این ترکیب بجوشد و غلیظ شود، آن را هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد، 1 دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید.

زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید. نصف ترکیب حرارت دیده را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید. آن را دوباره درون قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه بی وقفه هم بزنید و بجوشانید. آن را از روی حرارت بردارید. حالا زمان اضافه کردن وانیل به آن می باشد.

این ترکیب را درون ظرف مناسبی قرار بدهید و روی آن را بپوشانید. آن را به مدت 60 دقیقه خنک کنید. مکان نگهداری این دسر درون یخچال است. این دسر برای مصرف 4 نفر کافی می باشد.

دسر کرم وانیلی

مواد لازم :

  • شیر : 3 لیوان
  • خامه : نصف لیوان
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین : 5 قاشق غذا خوری
  • شکر : 1 لیوان
  • شیر کاکائو : نصف لیوان
  • شکلات تخته ای : به مقدار لازم

طرز تهیه :

شیر و شکر را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت قرار دهید و بی وقفه هم بزنید تا زمانی که شکر به طور کامل در شیر حل بشود. زمانی که شکر حل شد، ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا مقداری خنک بشود.

مقداری از شیر سرد شده را به ظرفی که خامه درون آن قرار دارد اضافه کنید. سعی کنید که سطح غلظت خامه را پایین بیاورید. خامه را به شیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس وانیل را هم به خامه و شیر اضافه کنید.

در مرحله بعدی 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با 3 قاشق غذاخوری شیر یا آب مخلوط کرده و آن مخلوط را روی حرارت قرار بدهید. باید ژلاتین به طور کامل حل بشود. اجازه دهید تا مقداری خنک شود. آن را به ترکیبات اضافه کرده و درون یخچال قرار دهید.

شیرکاکائو و مابقی پودر ژلاتین را با هم ترکیب کرده و صبر می کنیم تا کمی سرد شود. این ترکیب را روی دسر کاملا بسته شده بریزید و دسر را درون یخچال قرار دهید. برای تزئین هم قبل از این که دسر را درون یخچال قرار دهید شکلات های تخته ای را رنده کرده و روی دسر قرار دهید. این دسر برای مصرف 4 نفر کافی می باشد.

دسر نشاسته وانیلی

دسر نشاسته وانیلی

این دسر عضوی از خانواده دسر های ایرانی می باشد. این دسر برای مصرف 4 نفر کافی می باشد.

مواد لازم :

  • شیر : یک لیوان بزرگ
  • خامه : یک دوم پیمانه
  • پودر وانیل خالص : یک دوم قاشق چای خوری
  • نشاسته : 3 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر : 1 پیمانه

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکانید و سفیده و زرده آن را جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید؛ سپس هم بزنید. وانیل، شکر و نشاسته را در ظرفی دیگر به خوبی با هم مخلوط کرده و برای مدتی آن را در گوشه ای قرار دهید.

شیر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و مخلوط نشاسته را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. زرده تخم مرغ را به ترکیبات درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن سفیده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید، مواد دسر را در ظرفی قرار داده و درون یخچال بگذارید تا سرد شود. اگر دوست داشتید هم می توانید دسر را با مقداری شکلات تزئین نمایید.

صحبت پایانی :

تهیه یک دسر خوشمزه برای یک میان وعده می تواند بسیار انرژی بخش باشد. دسر های وانیلی معرفی شده به راحتی هر چه تمام تر آماده می شوند و علاوه بر این دارای کیفیت بالایی از نظر طعم و مزه هستند. تهیه موارد نیاز انواع دسر های وانیلی هم بسیار آسان می باشد؛ چه از نظر قیمت و چه از نظر در دسترس بودن.