شیرینی ها دارای انواع زیادی می باشند و هر نوع از آن ها، طعم مختص به خود را دارند. یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه، شیرینی است که با پودر قهوه آماده شده باشد. شیرینی با قهوه، با طعم منحصر به فردی که دارد، هر کسی را عاشق خود می کند. این شیرینی جزء شیرینی هایی می باشد که برای مهمانی بسیار مناسب هستند. با گیاه سبز همراه باشید با معرفی انواع دستور تهیه شیرینی با قهوه.
دستور شیرینی های خوش طعم با قهوه
شیرینی با قهوه فوری
موارد مورد نیاز :
- قهوه فوری : یک و نیم قاشق مرباخوری
- آرد سفید : 235 گرم
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- کره : 90 گرم
- وانیل : یک چهام قاشق چای خوری
- پودر قند : 55 گرم
- آب داغ : 1 قاشق مرباخوری
دستور تهیه :
ابتدا پودر قهوه فوری را با آب داغ ترکیب کرده و اجازه می دهیم تا کمی خنک بشود. وانیل ، کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و مخلوط بدست آمده را با همزن برقی در مدت ۵ دقیقه هم می زنیم. زرده تخم مرغ ها را به مواد افزوده و با همزن هم می زنیم. به این صورت که زمانی که زرده اول جذب مخلوط شد دومین زرده را به مخلوط می افزاییم. در مرحله بعد قهوه خنک شده را به مخلوط اضافه می کنیم. آرد الک شده را نم نم افزوده و با دستمان آن را هم می زنیم تا خمیری یکدست به وجود بیاید (نکته : دو قاشق آرد را نگه می داریم و در زمان هم زدن با دستانمان به خورد خمیر می دهیم) روی سطح صافی آرد ریخته و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا به خوبی نرم شود.
در مرحله بعدی خمیر را بین دو کیسه نایلون، با وردنه به قطر ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر یا ظرف مخصوص چرب شده قرار می دهیم. ظرف را بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می گذاریم. زمانی که متجه رنگ طلایی زیر شیرینی ها شدید، شیرینی را از فر بیرون آورید. پس از سرد شدن، شیرنی ها از سینی جدا می کنیم.
شیرینی دانه قهوه
موارد مورد نیاز :
- اسانس قهوه : 1 قاشق چایخوری
- آرد ساده : 160 گرم
- پودر کاکائو : 20 گرم
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- کره : 90 گرم
- پودر قند : 85 گرم
دستور تهیه :
در مرحله نخست فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود. کره و پودر قند را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس زرده تخم مرغ و اسانس قهوه را هم می افزاییم. آرد را به خوبی الک کرده و با پودر کاکائو در مخلوط مواد مورد نیاز می ریزیم. در این مرحله خمیر به دست آمده را با کف دست و خلال دندان، به شکل دانه های قهوه در می آوریم. این شیرینی قهوه را در زمانی بین 10 تا 12 دقیقه در فر قرار می دهیم تا پخته شود.
کوکی قهوه
موارد مورد نیاز :
- قهوه ترک : 1 قاشق چای خوری
- آرد : 260 گرم
- تخم مرغ : 1 عدد
- کره به دمای محیط رسیده و نرم : 150 گرم
- شکر قهوه ای : معادل 120 گرم
- بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
- وانیل : نصف قاشق چای خوری
- نمک : 1 پنس
- پودر قند : 65 گرم
- شکلات چیپسی : 65 گرم
دستور تهیه :
ابتدا در کاسه ای مناسب، کره و پودر قند و شکر قهوه ای را با کمک چنگال به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگ آن مقداری روشن شود. در گام بعدی تخم مرغ و وانیل را افزوده و خیلی خوب مخلوط می کنیم. پس از آن، مخلوط آرد الک شده، نمک و بکینگ پودر و پودر قهوه را به مواد دیگر اضافه کرده و هم می زنیم تا بافتی یکدست بدست آید. شکلات چیپسی را به مواد افزوده و به خوبی ترکیب می کنیم. به میزان یک قاشق غذاخوری از مواد را جدا کرده و به آن شکل می دهیم.
در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار می دهیم و چرب می کنیم. حتما باید فر ۱۵ دقیقه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشود. کوکی ها رو درون فر قرار بدهید تا آماده شود. ۱۵ دقیقه زمان می برد تا کوکی ها آماده بشوند. می توانید با یک خلال چوبی از پخته شدن کوکی ها اطمینان پیدا کنید.
کیک قهوه با گردو
موارد مورد نیاز :
- قهوه اندونزی : 1 قاشق غذا خوری
- آرد سفید : 3 پیمانه
- پودر نسکافه : 1 قاشق غذا خوری
- مغز گردو : نصف پیمانه
- تخم مرغ : 6 عدد
- وانیل : نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر : 3 قاشق غذا خوری
- شکر : یک و نیم پیمانه
- ماست : دو سوم پیمانه
- روغن مایع : نصف پیمانه
دستور تهیه :
در اولین مرحلع شکر را به همراه تخم مرغ ها و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته با همزن برای ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرمی به صورت کشدار بدست آید. سپس روغن مایع را می افزاییم و فقط در حدی که با موارد دیگر یکدست شود ترکیب می کنیم. در مرحله بعدی ماست را می افزاییم و فقط در حدی که با موارد دیگر مواد مخلوط شود ترکیب می کنیم. سپس آرد را به همراه پودر قهوه، بکینگ پودر و نسکافه را خیلی خوب ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. این ترکیب را سه دفعه الک می کنیم.