شيريني وانيلي

وانیل یکی از طعم دهنده هایی است که در صنعت آشپزی کاربرد زیادی دارد. فروشگاه برگ سبز هم این محصول را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهد. در این مطلب می خواهیم چهار شیرینی وانیلی خوشمزه که می توانید با وانیل تهیه کنید آموز بدهیم. همراه ما باشید.

 

کیک وانیلی ساده

شیرینی وانیلی : کیک وانیلی ساده

این نوع شیرینی، دستوری بسیار ساده دارد. این کیک را می توان یک میان وعده مقوی و خوش طعم و بو به حساب آورد. موارد مورد نیازی که در قسمت ذیل نام برده ایم برای مصرف 8 نفر است.

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 2.5 پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شیر: 1 پیمانه
  • کره: 200 گرم
  • شکر یا خاک قند : 1.5 پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای پخت کیک وانیلی در آغاز باید یک قالب مناسب انتخاب کنید و کف قالب و دیواره های قالب را به خوبی با روغن چرب کنید. شما می توانید از کاغذ روغنی برای کف آن استفاده کنید و سپس روی آن را نیز چرب کنید.

پله اول

در اولین گام آرد، بکینگ پودر، نمک را مخلوط کنید و بعد از برای این که آرد خودش را ول کند آن را از صافی عبور دهید این کار برای پف کردن کیک لازم می باشد. در این مرحله شکر و کره را درون ظرفی مناسب ریخته و با هم زن به خوبی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند و حالت کشدار به خود بگیرد.

پله دوم

تخم مرغ ها را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و به خوبی با هم زن هم بزنید زمانی که آخرین تخم مرغ را اضافه کردید تا موقعی که مواد یکدست نشده بود به هم زدن ادامه دهید. آرد را در 3 نوبت به مایه اضافه کنید و هم زمان شیر را در دو نوبت به مایه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در آخر وانیل را اضافه کنید و مقداری آن را نیز هم بزنید. در این گام مواد شیرینی وانیلی آماده شده است.

پله سوم

مواد کیک را درون قالب چرب شده می ریزیم و با لیسک سطح آن را صاف می کنیم و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم. برای اطمینان از پختن کیک بعد از 30 دقیقه درب فر را باز کنید و با یک خلال دندان یا چنگال پختن کیک را تست کنید.

برای تست کافیست خلال را به وسط کیک فرو ببرید اگر مواد کیک به آن نچسبیده بود به آن معنی می باشد که کیک، آماده و به خوبی پخته شده است.

شیرینی شکوفه وانیلی

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 250 گرم
  • تخم مرغ: متوسط 1 عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر قند: 80 گرم
  • کره به دمای محیط رسیده: 200 گرم
  • چیپس شکلات: به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پودر قند الک شده و کره را با همزن برقی هم بزنید تا سبک شوند و پف کنند.

در مرحله بعدی تخم مرغ زده شده و وانیل را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه بدهید تا به صورت کرمی لطیف درآید. آرد را الک کرده و به آرامی به کرم اضافه کنید تا خمیری لطیف به دست آید.

خمیر را در کیسه ای با ماسوره ستاره بریزید و در سینی شیرینی پزی شکوفه بزنید مرکز شکوفه ها را با چیپس شکلاتی تزیین کنید و سینی را در فر قرار دهید.

مدت پخت شیرینی شکوفه وانیلی ده تا پانزده دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد که با سینی اول زمان پخت را خواهید فهمید.

در این مدت شیرینی ها را چک کنید وقتی دور آنها طلایی شده باشند شیرینی آماده است. شیرینی شکوفه وانیلی را روی پنجره سیمی خنک کنید.

این شیرینی به مدت یک ماه در ظرف در بسته قابل نگه داری است برای مدت بیشتر می توانید آنها را در فریزر نگه داری کنید.

در صورت تمایل به داشتن شکوفه های شکلاتی می توانید دو قاشق سوپ خوری از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کرده و در دو رنگ این شیرینی رو تهیه کنید.

شیرینی وانیلی هلالی

شیرینی وانیلی هلالی

مواد مورد نیاز:

  • آرد: ۱ لیوان
  • اسانس وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ (زرده): ۱ عدد
  • کره یا روغن جامد: نصف لیوان
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
  • شکر ریز: یک چهارم لیوان
  • پودر قند: نصف لیوان
  • بادام زمینی بدون پوست: نصف لیوان

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

زرده تخم مرغ ، پودر قند و روغن جامد نرم شده یا کره را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. پس از آن خمیر بادام زمینی (بادام زمینی ها را ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید سپس آسیاب کنید)، آرد، نمک و اسانس وانیل را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را به اصطلاح بگیرد. پس از ۱۵ دقیقه خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه پهن نمایید سپس با قالب هلالی قالب بزنید. (میتوانید با دست نوارهایی از خمیر ببرید و به شکل هلال درآورید)

ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ قرار بدهید؛ سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ الی ۱۲دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند. پس از پخت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید و در شکر بزنید.

کیک خمیر غلاف وانیل

کیک خمیر غلاف وانیل

مواد مورد نیاز:

  • آرد کیک: 4 فنجان
  • خمیر غلاف وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • خامه ترش: 1 تا 1.5 فنجان
  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق: 2 عدد
  • شکر: نصف لیوان
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌ خوری
  • نمک: 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن کانولا: یک چهارم فنجان

طرز تهیه:

ابتدا دمای فر را تا دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسه کوچک خامه ترش، عصاره وانیل و غلاف وانیل را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند و بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند.

در تابه گرد پخت کیک، کاغذ روغنی قرار دهید. آرد کیک، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم دو بار در یک کاسه بزرگ هم بزنید. کره و روغن کانولا را اضافه کنید و خوب ورز بدهید. کل سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره به خوبی ورز دهید. تخم مرغ‌ها را هم یک باره اضافه کنید و همه را خوب با هم مخلوط کنید.

خمیر را به قابلمه‌های آماده منتقل کنید و بگذارید کیک ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. ۱۰ دقیقه قبل از خارج کردن کیک از قابلمه اجازه دهید، ظرف خوب خنک شود. کاغذ را بردارید و کیک را در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

امیدوارم بتوانید از پخت و میل کردن شیرینی های وانیلی لذت ببرید.