غذا با دانه چیا

دانه چیا را می توان برای تهیه دسر، پودینگ و شربت استفاده کرد. این دانه های کوچک سرشار از مواد مغذی، فیبر و امگا 3 هستند. در این مطلب دستور تهیه 7 غذا با دانه چیا را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این غذاها را آماده کنید و از آن ها لذت ببرید.

1.کراکر یک غذا با دانه چیا

مواد لازم:

یک فنجان جو دوسر

سه چهارم فنجان کدوتنبل خام

یک سوم فنجان دانه گل آفتابگردان خام

یک سوم فنجان دانه کنجد

۳ قاشق سوپ خوری دانه چیا

۳ قاشق سوپ خوری دانه خشخاش

یک قاشق چای خوری نمک کوشر

۱ قاشق سوپ خوری به اضافه ۱ قاشق چای خوری روغن گیاهی

۱ قاشق سوپ خوری شربت افرا خالص

فر را تا ۳۷۵ درجه گرم کنید. جو دوسر، دانه کدوتنبل، دانه آفتابگردان، دانه کنجد، دانه چیا، دانه خشخاش و نمک کوشر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. روغن، شیره افرا و سه چهارم آب در دمای اتاق را در یک کاسه متوسط بریزید تا با هم ترکیب شوند. مایع را روی مخلوط دانه ها بریزید و تکان دهید تا این که مخلوط به طور کامل خیس شود. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند، مخلوط آب را جذب خواهد کرد و ضخیم می‌شود.

برای تهیه این غذا با دانه چیا ، خمیر را به شکل توپ شکل ‌دهید و به یک ورقه پخت شامل  کاغذ پوستی انتقال دهید. ورقه دوم کاغذ پوستی را به طور مستقیم بر روی صفحه فشار دهید و با استفاده از یک وردنه ، آن را به ضخامت 8/1 صاف کنید (شکل خمیر مهم نیست.) لایه بالایی کاغذ پوستی را بردارید.

کراکر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا قهوه‌ای طلایی شدن لبه‌ها بپزید. با دقت از فر خارج کنید و به دقت آن را از هم جدا کنید. یک ورق کاغذ پوستی جدید روی صفحه پخت قرار دهید. کاغذ پوستی را از کراکر جدا کنید، با دقت کراکر را بردارید و به صفحه پخت انتقال دهید. آن‌ها را در فر قرار دهید تا این که محکم و طلایی شوند و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بماند. بگذارید روی صفحه پخت خنک شود، سپس آن را به قطعات مورد نظر برش دهید.

غذا با دانه چیا
غذا با دانه چیا

2.طرز تهیه غذا با دانه چیا : پودینگ

مواد لازم:

نصف فنجان ماست ساده

نصف فنجان آب‌پرتقال خونی تازه

یک قاشق چای خوری آب بهارنارنج

نمک کوشر به مقدار لازم

۲ قاشق سوپ خوری عسل، به علاوه مقداری برای سرو کردن

یک چهارم فنجان دانه چیا

۲ پرتقال خونی

خلال پسته (برای سرو کردن)

مرتبط بخوانید: لاغری با دانه چیا : یک دستور غذای معجزه آسا!

طرز تهیه غذا با دانه چیا:

ماست ساده، آب پرتغال خونی، آب بهارنارنج، نمک کوشر، و ۲ قاشق سوپ خوری عسل را در یک کاسه متوسط بریزید. دانه های چیا را با این مخلوط پوشش دهید و اجازه دهید حداقل ۸ ساعت و تا ۱ روز باقی بمانند.

پرتغال ها را پوست بگیرید و لایه سفید آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به کاسه متوسط اضافه کنید.

پودینگ را به هم بزنید و بین چند کاسه کوچک تقسیم کنید و چند تکه پرتغال روی آن قرار دهید. مقداری از خلال پسته و عسل را روی آن بریزید و سرو کنید.

غذا با دانه چیا : دستور پخت 6 غذای واقعا ساده و مقوی!, (4)
غذا با دانه چیا

3.غذا با دانه چیا

مواد لازم:

۶ اونس آناناس خشک بدون شکر (حدود ۲ فنجان)، به درشتی خرد شده

دو فنجان آجیل

یک فنجان نارگیل ورقه ورقه شده

یک فنجان روغن نارگیل اصل

۱ قاشق سوپ خوری دانه چیا

یک و یک چهارم قاشق سوپ خوری نمک کوشر

مرتبط بخوانید: خواص دانه چیا و تاثیر بی نظیر آن بر سلامت بدن

طرز تهیه :

آناناس را در یک غذاساز بریزید تا این که خرد شود. آجیل ها را اضافه کنید و تا زمانی که خرد شوند به مخلوط کردن ادامه دهید. تکه‌های نارگیل، روغن، دانه چیا و نمک را اضافه کنید و تا زمانی که تبدیل به پوره شود مخلوط کنید.

مخلوط آناناس را به یک ظرف پلاستیکی در دار اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند.

مخلوط را به 12 نوار برش دهید. هر نوار را در یک ورق کاغذ پوستی بپوشانید و یا به شکل دربیاورید. در هر صورت، آگاه باشید که به خاطر روغن نارگیل به سرعت در دمای اتاق نرم می‌شوند.

غذا با دانه چیا
غذا با دانه چیا
  1. غذا با دانه چیا و آجیل

مواد لازم:

نصف فنجان بادام

نصف فنجان گردو

یک چهارم فنجان دانه کدو تنبل خام

۲ قاشق سوپ خوری دانه چیا

۲ قاشق سوپ خوری تخم کتان

سه چهارم فنجان بادام هندی

۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون اصل

یک قاشق چای خوری نمک کوشر

محصول پیشنهادی: تخم کتان

محصول پیشنهادی:روغن زیتون

محصول پیشنهادی: جو دوسر

طرز تهیه :

دانه ها، بذر کدو، دانه چیا و تخم کتان را در یک غذاساز بریزید تا زمانی که بافت شنی پیدا کنند. درحالی که دستگاه روشن است، یک چهارم فنجان آب، سپس روغن و نمک را اضافه کنید. تا زمانی که خمیر یکدستی به دست آید، مخلوط کردن را ادامه دهید. روی یک ورقه پلاستیکی بپوشانید و آن را به صورت “استوانه یا مربعی” شکل دهید. حدود ۱ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

یک صفحه پخت را در وسط فر قرار دهید و آن را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. با استفاده از یک چاقوی دندانه‌دار، خمیر در حدود ضخامت 4/1 برش دهید و آن روی و کاغذ پوستی با فاصله قرار دهید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه آن را بپزید تا لبه‌ها و وسط آن  قهوه‌ای طلایی باشند. بگذارید روی ورقه پخت خنک شود و سپس سرو کنید.

غذا با دانه چیا
غذا با دانه چیا
  1. نان بدون گلوتن با دانه چیا

مواد لازم:

سه چهارم فنجان جو دوسر خام

یک و 4/1 فنجان دوغ

یک فنجان آرد بدون گلوتن

نصف فنجان دانه چیا

نصف فنجان دانه آفتابگردان خام

نصف فنجان بادام برشته، بدون نمک و خرد شده

نصف فنجان دانه کدوتنبل برشته شده و بی نمک

نصف فنجان گردو خرد شده

یک چهارم فنجان تخم کتان

یک چهارم فنجان اسفرزه

۲ قاشق سوپ خوری دانه چیا

۱ و سه چهارم قاشق سوپ خوری نمک کوشر

۳ قاشق سوپ خوری روغن خالص افرا

یک قاشق چای خوری مخمر فوری

یک چهارم فنجان روغن زیتون

مرتبط بخوانید: اسموتی جو دوسر، دانه چیا و موز

طرز تهیه غذا با دانه چیا

جو و دوغ را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا خیس بخورد.

آرد بدون گلوتن، تخم کتان، دانه آفتابگردان، بادام، اسفرزه، گردو، دانه چیا و نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

شیره افرا و ۱ فنجان آب گرم کنید (نه داغ، به طور ایده‌آل در حدود ۱۰۰ درجه) در یک کاسه کوچک بریزید. مخمر را به روی خود بپاشید و بگذارید تا زمانی که مخمر شروع به پف کردن کند. مواد اولیه خود را به همراه روغن و یک چهارم باقیمانده دوغ اضافه کنید. جو دو سر را اضافه کنید و تا زمانی که با هم مخلوط شوند مواد را بهم بزنید.

کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در یک نقطه گرم بماند تا اینکه خمیر کمی پف کند.

خمیر را به آرامی ورز بدهید و سپس به یک ظرف ۸ x۵ منتقل کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا حدود یک ساعت بماند.

فر تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. نان را بپزید تا زمانی که سطح آن قهوه‌ای تیره شود و حالت ارتجاعی داشته باشد. بگذارید کمی قبل از برش دادن کمی خنک شود و سپس سرو کنید.

غذا با دانه چیا
غذا با دانه چیا
  1. غذای مقوی با دانه چیا

مواد لازم پودینگ برنج:

یک تکه زنجبیل، پوست‌کنده شده و برش خورده

13.5 اونس شیر نارگیل

سه فنجان شیر کامل

یک فنجان برنج

دو سوم فنجان شکر

سه چهارم قاشق چای خوری نمک کوشر

مقداری وانیل

مواد تزئینی روی غذا

۱ قاشق سوپ خوری همیشه بهار

۱ قاشق سوپ خوری دانه چیا

۱ قاشق سوپ خوری کنجد

1 اونس کره کوکی

۲ قاشق سوپ خوری شکر خام

یک چهارم قاشق چای خوری دارچین

۱ انبه، پوست‌کنده و خرد شده

برگ‌های نعناع تازه (برای سرو کردن)

مرتبط بخوانید: خواص دانه چیا و موارد مصرف آن

طرز تهیه پودینگ برنج

زنجبیل، شیر نارگیل، شیر، برنج، شکر و نمک را در یک ماهی‌تابه بزرگ مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش می‌آید و گاهی مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید، در ماهی تابه را بگذارید و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه صبر کنید. گاهی اوقات مواد را هم بزنید تا زمانی که برنج نرم شود. مواد را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و درب آن را بگذارید. چوب زنجبیل را از آن خارج کنید.

مرحله نهایی

همیشه بهار، دانه چیا و دانه کنجد را در یک ماهی‌تابه بریزید و بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که دانه کنجد طلایی شود. در حدود ۳ دقیقه زمان نیاز است.  آن را به یک کاسه کوچک انتقال دهید؛ آن را با کوکی‌ها، شکر خام و دارچین مخلوط کنید. پودینگ برنجی را با مخلوطی از دانه‌های برشته، انبه و چند برگ نعناع سرو کنید.

 

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید.

برای تهیه با ما تماس بگیرید ۹۳ ۴۵ ۹۱ ۷۷ – ۰۲ ۲۲ ۸۱ ۴۶ (۰۲۱) – ۴۹ ۳۳ ۱۲۳ (۰۹۰۳)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید!

آرزومند سلامت شما هستیم.