غذا با نشاسته ذرت

در این مطلب سعی داریم که طرز تهیه 3 غذا ساده که با نشاسته ذرت تهیه می شود را خدمت شما عزیزان آموزش دهیم. یکی از وظایف اصلی نشاسته ذرت افزایش غلظت غذا ها و شیرینی ها می باشد. نشاسته ذرت در طی فرآیندی از دانه ذرت بدست می آید. تهیه نشاسته ذرت در خانه مقدور نیست.

خواص نشاسته ذرت

  • تزریق انرژی به بدن یکی از خصویت های نشاسته ذرت می باشد. نشاسته ذرت سرشار از کربوهیدرات می باشد. کربوهیدرات هم تامین کننده اصلی انرژی بدن می باشد.
  • در برخی موارد می توان آن را جایگزین تخم مرغ کرد.
  • این محصول از نظر طعم و رنگ خنثی می باشد؛ به همین خاطر، نشاسته ذرت محبویت بالایی در آشپزی دارد.

غذای های تهیه شده با نشاسته ذرت

غذا با نشاسته ذرت

فرنی

مواد لازم :

  • نشاسته ذرت : 4 قاشق سوپ خوری
  • آرد شیرینی پزی : 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر : یک دوم پیمانه
  • شیر : 3 لیوان
  • خامه صبحانه : 200 گرم
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • گلاب : یک دوم پیمانه
  • پودر هل : 1 قاشق چای خوری
  • زعفران دمکرده غلیظ  : 1 قاشق سوپ خوری

نشاسته ذرت

طرز تهیه :

نشاسته ذرت و آرد را به همراه هم الک کنید و الک شده آن ها در قابلمه ای قرار بدهید. کم کم شیر را به محتوا الک شده بیفزایید و با استفاده از همزن دستی، مخلوط کنید که آرد به صورت گلوله ای نشود. تخم مرغ را در کاسه ای دیگر بریزید و با استفاده از چنگال آن را هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا این که تخم مرغ دیگر حالت لخته ای نداشته باشد. تخم مرغ هم زده شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید.

گلاب، زعفران دمکرده، شکر و پودر هل را هم به محتویات قبلی اضافه کنید و کلیه مواد را به وسیله همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا به بافتی یکدست برسد. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و بدون مکث، محتویات داخلش را هم بزنید تا پخته شوند و به غلظت ماست برسند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا داغی آن کم بشود. خامه را بیفزایید و با سرعت زیاد مخلوط کنید تا به فرم یکدست برسد.

فرنی نشاسته آماده را در ظرف یا لیوان مناسب بریزید و اگر تمایل داشتید، فرنی را با پسته تزئین کنید. بعد از این که فرنی به دمای محیط رسید آن در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس این غذا مقوی و فوق العاده خوشمزه را که با نشاسته ذرت تهیه می شود را میل کنید.

 

پودر هل سبز بسیار معطر 35 گرمی برگ سبز

ماکارونی کدو سبز

مواد لازم :

  • کدو سبز متوسط : 4 عدد
  • نشاسته ذرت : 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری
  • گوجه متوسط : 2 عدد
  • سیر له شده : 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل : به مقدار کافی
  • پنیر پارمزان : نصف پیمانه به همراه مقدار مکی برای زمان سرو
  • آب سرد : 2 قاشق چای خوری
  • برگ ریحان خرد شده : 1 پیمانه

طرز تهیه :

در ابتدا کدوها را شسته  و سر آن‌ها را جدا کنیددر مرحله بعدی آن‌ها را با استفاده از رنده مخصوص به رشته تبدیل کنیدبه هر اندازه رشته‌ های کدو طول بیشتری داشته باشند ماکارونی کدو سبز شباهت بیشتری نسبت به ماکارونی معمولی پیدا خواهد کرد.

سیر له شده، روغن زیتون و پودر فلفل قرمز را داخل یک تابه‌ ریخته و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا داغ شودزمانی که روغن به صورت کامل داغ شد، رشته ‌های کدو سبز را به آن بیفزاییدکدو سبز را حدود ۵ الی ۷ دقیقه تفت بدهید تا کاملا پخته شود؛ اما همچنان به اندازه ای مناسب ترد باشد. در هنگام سرخ کردن، به صورت مرتب رشته‌های کدو سبز را زیر و رو کنید تا همه آن‌ ها به خوبی پخته شوند و با کف تابه تماس پیدا کنند.

گوجه و ریحان را خرد کرده و آن ‌ها را به همراه پنیر پارمزان رنده شده به تابه بیفزایید60 ثانیه دیگر به تفت دادن ماکارونی و بقیه محتویات تابه ادامه دهیددر این مرحله ماکارونی کدو سبز و سبزیجات را با انبر بردارید و به ظرف مناسب برای میل کردن انتقال دهیداجازه دهید مایع داخل تابه باقی بمانداز مایع داخل تابه باید برای تهیه سس ماکارونی استفاده کنید.

مایع باقیمانده داخل تابه را حرارت بدهید تا به خوبی داغ شود ولی اجازه ندهید به جوش برسدنشاسته ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید و بعد روی آب سبزیجات داخل تابه بریزیدحدود 60 ثانیه حرارت بدهید و هم بزنید تا این سس مخصوص، غلیظ شود. طعم آن را بچشید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنیدسس آماده شده را روی ماکارونی کدو سبز بریزیدمقداری پنیر پارمزان و برگ ریحان روی آن بپاشید و این ماکارونی خوشمزه را میل کنید.

غذا با نشاسته ذرت

مسقطی

مواد لازم :

  • نشاسته ذرت : 1 پیمانه
  • شیر : 3 پیمانه
  • گلاب : 4 قاشق غذاخوری
  • شکر : 1 پیمانه
  • روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
  • کره : 25 گرم
  • زعفران آب کرده : به مقدار لازم
  • هل : به مقدار کم

طرز تهیه :

در مرحله اول نشاسته ذرت را با شیر سرد مخلوط کنید تا نشاسته ذرت در شیر حل شود. روغن مایع و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا این محلول به جوش آید. سپس کره را بیفزایید تا غلظتی به اندازه غلظت فرنی را بدست آورد. در مرحله بعدی اجازه بدهید که مواد با حرارت کم بجوشد؛ با قاشق چوبی آن را  بدون مکث هم زده تا نشاسته به گلوله نبدیل نشود. 30 دقیقه صبر کنید و سپس پودر هل را اضافه کنید. در مرحله بعدی زعفران آبکرده را به مواد اضافه کنید.

5 دقیقه قبل از تمام شدن کار، گلاب را افزوده و اجازه دهید مواد خوب پخته شوند؛ به صورتی که از ظرف جدا شوند. در مرحله پایانی هم قالب را چرب کنید. مسقطی را داخل آن ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود. حداقل پس از گذشت 5 ساعت، مسقطی را از قالب خارج کرده و تزئین کنید.

صحبت پایانی

نشاسته ذرت برای تهیه انواع کیک ها، دسر ها و سس ها کاربرد دارد. از مهمترین کار هایی که باید برای نگهداری از نشاسته ذرت انجام دهید این است که این ماده را دور از رطوبت نگه دارید. یکی از خصوصیت های برجسته نشاسته ذرت جذب رطوبت مواد غذایی می باشد.