غذا با پرک چاودار

چاودار دانه ای مغذی شبیه به گندم می باشد که مزایای مختلفی برای سلامتی بدن دارد. این ماده مغذی را می توان برای صبحانه مصرف کرد. همچنین امکان تهیه غذا با پرک چاودار نیز وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذا با چاودار را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه غذا با پرک چاودار برای 4 نفر

۱ / ۲ فنجان سس مایونز

1 قاشق سوپ خوری کپر

2 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز تند

¼ فنجان  جعفری خرد شده

¼ فنجان پیازچه خرد شده

نمک کوشر

فلفل

یک پیمانه گیلاس و یا گوجه نازک خرد شده

1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اصل

8 ورقه نان تهیه شده با چاودار پرک

2 اونس ماهی ساردین خوابانده شده با روغن زیتون و تکه تکه شده

محصول پیشنهادی: چاودار پرک ارگانیک OAB

محصول پیشنهادی : روغن زیتون

طرز تهیه :

مرحله ۱

در یک کاسه کوچک، سس مایونز را با کپر، فلفل و ۲ قاشق سوپ خوری از جعفری و پیازچه مخلوط کنید. مایونز را با نمک و فلفل ترکیب کنید.

مرحله ۲

برای تهیه غذا با پرک چاودار در یک کاسه دیگر، گوجه‌فرنگی را با  روغن زیتون و ۲ قاشق سوپ خوری جعفری و پیازچه ترکیب کنید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مرحله ۳

مخلوط را روی چاودار و روی آن گوجه فرنگی و ماهی ساردین بگذارید. آن را سریعا سرو کنید.

نکات : مایونز می‌تواند یک شب در یخچال نگهداری شود. اگر موجود باشد، ماهی ساردین دودی طعم خوش‌مزه تری ایجاد می کند.

غذا با پرک چاودار
غذا با پرک چاودار

طرز تهیه غذا با چاودار

مواد لازم:

1 و ½ نان چاودار

6 اونس کره بدون نمک، 4 قاشق سوپ خوری کره نرم شده

¼ فنجان بعلاوه 2 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان

1 پیاز بزرگ خرد شده

6 پیازچه متوسط

2 تکه گوشت خرد شده

½ پیمانه ژامبون

2 عدد سیب بزرگ خرد شده

1 قاشق سوپ خوری آویشن

4 پیمانه استوک مرغ

2 عدد تخم مرغ بزرگ

مرتبط بخوانید: تغذیه سالم: معرفی ۲۰ خوراکی که نباید از آن ها غافل شوید!

طرز تهیه:

مرحله ۱

برای تهیه غذا با پرک چاودار فر را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. در یک کاسه بسیار بزرگ، تکه‌های نان را با ۴ قاشق سوپ خوری کره آب شده ترکیب کنید و سپس روی سه ورقه پخت بزرگ پخش کنید. پنیر پارمسان را روی آن بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که قهوه ای و ترد شده باشد. بگذارید سرد شود. نان را به کاسه برگردانید. فر را روشن بگذارید.

مرحله ۲

۱ تکه دیگر کره را در یک ماهی‌تابه بزرگ ذوب کنید. پیاز، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و بر روی حرارت نسبتا کم بپزید، مواد را بهم بزنید تا این که در حدود ۱۲ دقیقه نرم شود. ژامبون را با حرارت نسبتا زیاد بپزید و به هم بزنید، تا زمانی که به مدت ۴ دقیقه طلایی شود. سیب و آویشن را بریزید و بگذارید خنک شود.

مرتبط بخوانید: روش لاغری شکم + نکات مهم تغذیه برای لاغری شکم در ۱۵ روز

مرحله ۳

مخلوط سیب را روی تکه‌های نان بریزید و روی آن را بپوشانید. نمک و فلفل را اضافه کنید. در یک کاسه بزرگ، گوشت را در تخم‌مرغ بغلتانید و روی نان بگذارید؛ کاملا مخلوط کنید.

مرحله ۴

مواد را بین صفحه پخت تقسیم کنید. آن را با فویل بپوشانید و در حدود ۲۵ دقیقه حرارت دهید. فویل را بردارید و تا زمانی که قهوه ای و ترد باشد در حدود ۱۵ دقیقه بپزید. غذا را بلافاصله سرو کنید.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید.

برای تهیه با ما تماس بگیرید ۹۳ ۴۵ ۹۱ ۷۷ – ۰۲ ۲۲ ۸۱ ۴۶ (۰۲۱) – ۴۹ ۳۳ ۱۲۳ (۰۹۰۳)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید!

آرزومند سلامت شما هستیم.