قهوه سبز؛ دانه تلخ با خواص شیرین, (1)

مصرف قهوه سبز با خواص فراوان خود طرفداران زیادی دارد

لوبیا سبز یا همان قهوه سیز با ظاهری لوبیا مانند میوه هایی هستند که بو داده نشده (خام).

قهوه سبز سرشار از کلروژنیک اسید:

فرآیند شستشو دانه های قهوه باعث کاهش مقدار اسید کلروژنیک می شود.

بنابراین، این دانه ها در مقایسه با دانه های قهوه معمولی، دارای سطح بالاتری از اسید کلرژنریک هستند.

بله درست فکر می کنید اسید کلروژنیک در این قهوه به نفع سلامتی است.

قهوه سبز بعد از اینکه توسط دکتر اوز در سال 2012 وارد بازار  شد، به دلیل کاهش وزن محبوبیت زیادی پیدا کرد.

با نمایشی که دکتر اوز به عنوان «قهوه سبز که فورا چربی را می سوزاند» نشان داد او ادعا کرد که هیچ ورزش یا رژیم غذایی  هنگامی که از این نوع قهوه سبز استفاده می شود لازم نیست.

افراد چاق، دیابتی ها، افراد دارای فشار خون بالا، بیماران آلزایمری و افراد مبتلا به عفونت های باکتریایی می توانند قهوه سبز را استفاده کنند و تاثیر شگفت انگیز آن را بر روی عملکرد بدن خود مشاهده نمایند.

دانه های قهوه خام، دانه های قهوه ای و سبزی  هستند که هنوز بو داده نشده اند.

این دانه های قهوه حاوی مقدار بالایی از اسید کلروژنیک شیمیایی است.

به نظر می رسد این ماده شیمیایی مزایای بالایی برای سلامتی دارد.

خواص و اثرات کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز:

در فشار خون بالا می تواند عروق خونی را تحت تاثیر قرار دهد به طوری که فشار خون کاهش می یابد.

برای کاهش وزن، اسید کلروژنیک در قهوه سبز بر چگونگی کنترل قند خون و متابولیسم تأثیر می گذارد.

عصاره این قهوه عصاره دانه های قهوه ای رنگ است.

عصاره قهوه سبز به عنوان یک مکمل غذایی برای از دست دادن وزن و به عنوان یک عنصر در دیگر محصولات کاهش وزن استفاده می شود.

کارآیی و مکانیسم عمل آن شگفت انگیز است.

شاید شما درباره عصاره این دانه ها شنیده باشید و ممکن است این عصاره را به عنوان نوشیدنی مصرف کرده باشید.

با توجه به تحقیقات محققان؛ آنها مفید بودن یا بی فایده بودن مصرف قهوه خام را بررسی کرده اند.

برخی از محققان معتقدند که این ترکیبات اثرات آنتی اکسیدانی دارند

آنها معتقدند این دانه‌های سبز و تلخ مزه در  کاهش فشار خون بسیار موثر هستند

همچنین محققان معتقد به تاثیر در کاهش وزن این دانه ها هستند.

قهوه سرخ شده (رست شده) باعث کاهش مقدار اسید کلروژنیک می شود.

به همین دلیل نوشیدن این قهوه باعث می شود اثرات کاهش وزن را کم کند.

عصاره این نوع قهوه به عنوان یک قرص نیز به فروش می رسد و می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی سالم دریافت کرد.

یک دوز معمول  آن بین 60 تا 185 میلیگرم در روز است.

عملکرد قهوه سبز:

آیا عصاره این قهوه باعث کاهش وزن می شود؟

در گذشته مطالعات زیادی در مورد اسید کلروژنیک و اثربخشی آن به عنوان مکمل کاهش وزن وجود نداشت.

بررسی مطالعات انسانی نشان داد که عصاره قهوه سبز میتواند به کاهش وزن کمک کند.

اما اثرات مستند شده بر کاهش وزن بسیارکم بود و مطالعات طولانی مدت نبودند.

مطالعات نیز ضعیف طراحی شده بودند.

بنابراین، شواهد کافی برای گفتن این که مکمل ها موثر یا ایمن هسنند یا خیر وجود نداشت.

تحقیقات بیشتری لازم بود.

اما امروزه با مطالعاتی که انجام شده است خواص این نوع قهوه بر روی لاغری تایید شده است.

می گویند معجزه می کند و برای کسانی که نمی توانند رژیم بگیرند بسیار موثر است.

افراد می توانند با مصرف آن لاغر شوند، اما داستان لاغری سریع و راحت با قهوه سبز چقدر واقعیت دارد؟

احتمالاً بحث های سلامتی در مورد نوشیدن قهوه را شنیده ای

عصاره دانه قهوه سبز از دانه قهوه ای می آید که بو داده نشده است.

لاغری با قهوه سبز امکان پذیر است

قهوه سبز؛ دانه تلخ با خواص شیرین, (3)

از دست دادن وزن می تواند فوق العاده دشوار باشد.

به همین دلیل، مردم به همه نوع مکمل ها رجوع می کنند تا همه چیز را  برای خود آسان تر کنند.

عصاره دانه های قهوه قهوه ای یکی از آنها است.

در حال حاضر یکی از محبوب ترین مکمل های کاهش وزن جهان همین دانه های تلخ است.

دانه های قهوه به طور طبیعی سبز هستند، اما قبل از اینکه به مصرف کننده فروخته شوند، بعد از مدتی طبق یک فرایند قهوه ای می شوند.

رابطه کاهش وزن با اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز:

عصاره قهوه خام حاوی کافئین است.

مطالعات متعدد نشان داده است که کافئین می تواند سوخت و ساز بدن را تا 11٪ افزایش دهد.

با این حال، ماده اصلی فعال، کلرژنیک اسید است.

برخی مطالعات انسانی نشان می دهد که اسید کلروژنیک می تواند جذب کربوهیدرات از دستگاه گوارش را کاهش دهد.

این امر باعث کاهش قند خون و انقباض انسولین می شود.

اگر این درست باشد، عصاره دانه های قهوه سبز مانند یک رژیم غذایی باعث می شود  میزان کربوهیدرات پایینتر بیاید.

مطالعات دیگر (در موش و موش صحرایی) نشان داده اند که اسید کلروژنیک میتواند وزن بدن را کاهش دهد، چربی جذب شده از رژیم غذایی را کاهش دهد، چربی ذخیره شده در کبد را کاهش دهد و عملکرد هورمون سوزش چربی آدیپونکتین را بهبود بخشد.

این مطالعات نشان داده است که اسید کلروژنیک به طور چشمگیری میزان کلسترول و تری گلیسیرید را در موش صحرایی بهبود می بخشد.

این عوامل، خطر مهمی برای بیماریهای قلبی هستند.

در این مطالعات هم چنین  نشان داده شده است که قهوه خام مانع افزایش وزن در مطالعات حیوانی شده است.

این ممکن است به دلیل کاهش جذب کربوهیدراتها از رژیم غذایی یا از طریق مکانیسم دیگری صورت گیرد.

تحقیقات برروی تاثیر قهوه سبز برروی انسان:

مطالعات انسانی بر روی عصاره دانه های قهوه سبز نیز صورت گرفته است.

این مطالعات به اصطلاح کارآزمایی های تصادفی کنترل شده است که استاندارد طلایی آزمایش های علمی در انسان هستند.

این مطالعات نشان داد قهوه سبز در انسان ها باعث لاغری می شود

البته در این گزارشات تاکید شده که عادات ورزشی و رژیم غذایی نباید قطع شود.

قهوه سبز می تواند تأثیر مثبتی بر نحوه جذب بدن و استفاده از کربوهیدرات ها داشته باشد.

به عنوان فرضیه در مطالعات حیوانی، مکمل اسید به نظر می رسد اسید کلروژنیک سبب کاهش جذب گلوکز می شود.

اثر بر متابولیسم گلوکز می تواند نقش محافظتی در مدیریت دیابت داشته باشد.

همچنین می تواند تاثیرات بر وزن بدن را توضیح دهد.

همچنین سبب کاهش چربی خون و در ادامه سبب سلامت قلب می شود.

عصاره قهوه سبز همچنین میتواند اثرات مثبتی بر رگهای خونی داشته باشد که پیامدهای عمده ای برای سلامت رگهای قلب دارد.

طبق مطالعات انجام شده دوزهای حدود 140 میلی گرم در روز، فشار خون پایین را در هر دو موش و افراد دارای فشار خون بالا (15، 16) کاهش می دهد.

اسید کلرژنیک همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.

طبق مطالعاتی که در بالا اشاره شد عصاره دانه های قهوه سبز می تواند باعث افزایش متابولیسم گلوکز و همچنین کاهش فشار خون شود.

این ممکن است برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی هستند مفید باشد.

در جامعه امروزی تحرک انسان‌ها کاهش یافته و بیماری‌های قلبی و اضافه وزن گریبان گیر همه افراد جامعه شده است.

همه نگران میزان کلسترول خون خود هستند چرا که با افزایش آن در بدن، احتمال سکته قلبی افزایش می‌یابد.

با مصرف روز افزون قهوه سبز این سوال به وجود می‌آید که تاثیر قهوه بر کلسترول خون چگونه است و آیا بین قهوه و کلسترول خون ارتباطی وجود دارد یا خیر.

قهوه سبز به دلیل مکانیسم هایی که به آن اشاره شد و موادی که درون آن قرار دارد سبب چربی سوزی می شود.

مصرف قهوه سبز باعث می شود به مرور میزان کلسترول در بدن کاهش پیدا کند.

عوارض ناشی از سوء مصرف قهوه سبز:

یک مطالعه بسیار کوچک نشان می دهد که عوارض جانبی توسط این مکمل ایجاد شده است اما ممکن است فقط به صورت جزیی باشد.

قهوه سبز حاوی کافئین است که می تواند عوارض جانبی متعددی را در صورت مصرف در مقادیر زیاد داشته باشد.

این عوارض شامل موارد زیر است:

اضطراب

خستگی

ضربان قلب سریع

اگر شما نسبت به کافئین حساس هستید، باید هنگام استفاده از عصاره دانه های قهوه سبز مراقب باشید.

اسید کلروژنیک ممکن است یک اثر ملین داشته باشد و همچنین باعث اسهال باشد.

برخی از افراد  ممکن است واکنش آلرژیک به دانه های قهوه سبز داشته باشند.

اگر شما حساس به قهوه هستید، قطعا از آن اجتناب کنید.

قهوه سبز برای زنان باردار و شیرده توصیه نشده است و نباید توسط کودکان مصرف شود.

در حال حاضر هیچ مطالعه ای وجود ندارد که دوز مطلوب برای عصاره دانه های قهوه سبز را تعیین کند.

با این حال، با مطالعات  انجام شده دوز مصرفی بین 120 تا 300 میلی گرم اسید کلروژنیک است.

انسان ها برای سلامتی خود به دنبال راهکارهای زیادی هستند

امیدوارم در این مقاله آنچه مربوط به مطالعاتی که در رابطه با قهوه سبز انجام شده است را به طور کامل بیان کرده باشیم.

قهوه سبز را به عنوان یک مکمل و به عنوان یک نوشیدنی می توان استفاده کرد.

شاید بتوان گفت خرید و مصرف قهوه سبز تاثیر بسزایی در سلامتی فرد دارد.

فواید نوشیدن قهوه بر هیچ کس پوشیده نیست.

اگر شما مقادیر قابل توجهی قهوه در روز مصرف می کنید، چندان جای نگرانی نیست.

قهوه سرشار از فوایدی برای بدن است. و قهوه سبز می تواند باعث کاهش استرس شما نیز بشود.

روش دم کردن قهوه سبز:

شما می توانید مانند مصرف قهوه معمولی از دانه های قهوه سبز و یا از پودر آن استفاده کنید.

ابتدا اگر از دانه ها استفاده می کنید آنها را خوب بشورید.

دانه ها را در آب در حال جوش بریزید.

بگذارید دانه ها با حرارت آرام دم بکشد.

آن را بعد از 15 دقیقه از صافی رد کرده و میل نمایید.