ده ها نوع مکمل، انواع مختلف داروهای تقویتی، غذاهای ترکیبی و… فقط در 40 سال اخیر ساخته شده تا بتوان با استفاده از آنها، مواد مورد نیاز بدن انسانهای عادی و ورزشکاران را تأمین کرد اما در نهایت سفیده تخم مرغ خواه و ناخواه در سبد غذایی انسانها جایگاه والایی دارد و هیچکدام از مکملهای جدید جای آن را پر نمیکند.
در کنار مصرف تخم مرغ به صورت خام و پخته، بسیاری از افراد به مصرف پودر آن روی میآورند تا بتوانند کلسیم و دیگر مواد مغذی آن را به صورت مستقیم دریافت کنند.
در این مقاله قصد داریم کمی در مورد این ماده مفید و خواص آن برای شما صحبت کنیم.
احتمالا با مطالعه این متن چند دقیقهای، این محصول به صورت مستقیم وارد سبد غذاییتان میشود.
پیشینه مصرف پودر سفیده تخم مرغ
مصرف این پودر از دهه 90 میلادی در بین مردم، مخصوصا مردم اروپا رواج داشته.
سفیده تخم مرغ وظیفه حفاظت از زرده تخم مرغ و نطفه آن را دارد و به همین دلیل مواد مغذی زیاد در آن جای گرفته.
طبق تحقیقات حدود 90 درصد سفیده را آب و 10 درصد آن را پروتئین تشکیل میدهد.
ساختار سفیده تخم مرغ هیچگونه چربی و کربوهیدراتی ندارد.
همین موضوع باعث شده تا علاوه بر آن، پودر آن هم بین ورزشکاران به یک ماده پرطرفدار تبدیل شود.
محصول پیشنهادی: پودر سفیده تخم مرغ
در فروشگاه گیاه سبز این پودر در انواع مختلف و وزنهای متفاوت و متنوع عرضه میشود
میتوانید بسته به سلیقه و نیاز خودتان انتخاب کنید
اجزای تشکیل دهنده سفیده تخم مرغ و پودر آن
گفتیم که حدود 10 درصد سفیده از پروتئین ساخته شده.
زمانی که سفیده تبدیل به پودر شود، احتمالا قسمت اعظم آن را همان پروتئینها تشکیل میدهند.
این پروتئینها عبارتند از:
- آلبومین
- موکوپروتئینها
- و گلوبولینها
به جز این پروتئین های مفید، این پودر حاوی موادی مثل امینواسیدهای مفید برای عضلات هم هست.
همین موضوع این پودر را تبدیل به پادشاه پروتئینهای مورد علاقه ورزشکاران کرده است.
چرا این پودر را مصرف کنیم؟
تا اینجا فهمیدیم که پودر سفیده تخم مرغ انواع مختلفی از پروتئین و مواد مفید را در خودش جای داده اما واقعا اینها به چه دردی میخورند؟
اولین خاصیت این ماده، افزایش رشد و تقویت بدن است.
مواد معدنی موجود در آن باعث میشود تا رشد بدن انسان و ماهیچههای آن با سرعت و کیفیت بیشتری انجام شود.
خاصیت بعدی این پودر، قابل استفاده بودن آن در رژیمهای غذایی است.
همانطور که گفتیم مواد معدنی آن میتواند مادههای مورد نیاز بدن انسان را به سرعت تأمین کنند، به همین دلیل از آن در رژیمها استفاده میکنند تا بدن دچار کمبود نشود.
در نهایت پودر سفیده تخم مرغ میتواند به عنوان یک ماده مفید، (و البته به اندازه کافی و نه بیش از حد) وارد سبد غذاییتان شود.
یک نکته حائز اهمیت که بسیاری از افراد از ما میپرسند، در مورد مصرف این محصول بعلت وجود پورین در ترکیب آن است
این ماده بیشتر در زرده تخم مرغ وجود دارد و مصرف آن باعث افزایش شدید درد در افراد دارای اسید اوریک و نقرساسید اوریک و نقرس میشود
بد نیست بدانید متخصصان به بیماران مبتلا به نقرس توصیه میکنند زرده تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف نمایند
بنابراین باید گفت مصرف سفیده برای این افراد بدون ضرر است