پودر عصاره مالت در بدنسازی

پودر عصاره مالت در بدنسازی و تغذیه روزانه افراد جایگاه و ارزش ویژه ای دارد

مزایای مالت شامل افزایش آرامش، فراهم کردن آنتی ‌اکسیدان ‌ها و ویتامین‌ های گروه B  و بهبود سلامت استخوان شما می ‌شوند.

مالت همچنین منبع خوبی از آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز بدن است.

 

در این مطلب به بررسی خواص و فرآیند آماده سازی و مصرف پودر عصاره مالت در بدنسازی خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.

تهیه مالت یک فرآیند طبیعی است و رایج‌ ترین دانه غلات مورد استفاده جو می باشد.

مردم به مدت هزاران سال از زمان شروع کشاورزی، جو پرورش داده و بسیاری از روش ‌های پیشرفته برای درست کردن مالت وجود دارند.

جو برای پردازش آسان با تولید آنزیم‌های مناسب برای تهیه مالت پرورش داده می‌ شود.

این آنزیم‌ها پروتئین‌ ها را به آمینو اسید ها و نشاسته تبدیل می ‌کنند تا به قند ساده تبدیل شوند.

همه اینها مواد مغذی مفیدی هستند و عموما در تولید مواد غذایی و تقطیر و آماده سازی مایع تخمیر شونده انواع نوشیدنی ‌ها مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

در فرآیند تهیه مالت، تنها از هوای گرم تمیز و آب شیرین استفاده می‌شود.

نتیجه مجموعه ‌ای از طعم ‌ها و رنگ ‌هایی است که نمی توان از طریق روش ‌های ترکیبی تولید کرد.

در حقیقت، تهیه مالت یکی از رایج ‌ترین روش‌ها برای افزودن غلات به مواد غذایی و نوشیدنی‌ ها است.

 

پیشنهاد فروشگاه برگ سبز برای شما
خرید پودر عصاره مالت

فرآیند تهیه مالت و خواص پودر عصاره مالت در بدنسازی

برای تهیه مالت ابتدا جو در آب غوطه ‌ور می شود.

دلیل اینکه چرا این عصاره، طبیعی تلقی می‌ شود این است که آن چیزی را تقلید می ‌کند که به طور طبیعی اتفاق می ‌افتد.

وقتی دانه ‌های جو را در زمین بکارید از آب برای رشد خودشان‌ استفاده می‌ کنند.

دانه ‌های جو آنزیم‌ هایی را تولید خواهند کرد که مواد غذایی مورد نیاز برای رشد آن‌ها را تولید می ‌کنند.

یک جنین یا نطفه در داخل دانه جو وجود دارد که در نهایت به جوانه تبدیل خواهد شد.

همچنین یک منبع غذایی برای جنین وجود خواهد داشت که به اندوسپرم معروف است.

این قسمت سخت دانه است و برای آسیاب کردن سخت است.

آنزیم‌های آزاد شده توسط دانه جو، اندوسپرم را با شکستن دیواره‌ های سلولی سخت که شامل نشاسته هستند، نرم می‌ کنند و سپس نشاسته را به قند تبدیل می‌ کنند، به طوری که می ‌تواند توسط جنین در حال رشد مورد استفاده قرار گیرد.

آنزیم‌ های آزاد شده به اندازه کافی برای برآورده کردن نیازهای غذایی جنین در حال رشد کافی هستند.

سرانجام، یک جوانه سبز از دانه بیرون خواهد آمد. این جوانه بعدا به گیاه جو تبدیل خواهد شد.

 

تنها تفاوت بین فرآیند رشد طبیعی و فرآیند تهیه مالت این است که مجموعه ‌ای از فرآیند هایی که در طول رشد طبیعی رخ می ‌دهند در طول فرآیند تهیه مالت کنترل می‌ شوند

 

ایده این است که دانه‌ های جو را به عنوان یک منبع بزرگ از آنزیم‌ ها آماده کنند تا بتوانند در مرحله بعدی فرآیند تهیه مالت به کار روند.

 

مرتبط بخوانید: پودر جوانه گندم در بدنسازی : نکات مهمی که باید بدانید!

 

دانه‌ های جو با آب تازه و هوای گرم مخلوط می ‌شوند تا آن‌ها را به تولید مقدار زیادی آنزیم برای نرم کردن اندوسپرم بدون رشد جنین (به علت عدم وجود خاک و حضور هوای گرم) تشویق کند. این آنزیم ‌ها بسیار کارآمد هستند.

 

ممکن است نام فرآورده های مالت مانند عصاره مالت، پودر مالت و پودر عصاره مالت را شنیده باشید. برای آشنایی شما؛ این موارد را توضیح خواهیم داد.

منظور از پودر مالت، پودر جوانه های جو می باشد.

عصاره مالت از پخت دانه های جو جوانه زده به دست می آید و حالت مایع داشته و مانند عسل یا شیره است.

عصاره مالت به دو صورت پودری و مایع وجود دارد.

پودر عصاره مالت نیز از تبدیل عصاره مالت به حالت پودر به دست می آید.

این ماده رطوبت کمتری دارد و به همین علت ماندگاری بالایی دارد و جهت مصارف خانگی مناسب می باشد.

پودر مالتی که حاصل از خشک و پودر کردن جوانه جو می باشد مقدار ناخالصی مانند پوسته جو دارد.

اما پودر عصاره مالت کاملا صاف و خالص می باشد.

 

پودر عصاره مالت در بدنسازی
پودر عصاره مالت در بدنسازی

فواید پودر عصاره مالت در بدنسازی :

برخی از مزایایی که می‌توانید از پودر عصاره مالت در بدنسازی دریافت کنید، شامل بهبود سلامت روانی و دریافت انواع آنتی‌اکسیدان میباشد

طبق تحقیقات انجام شده مالت می ‌تواند روحیه را تقویت کرده و سلامت روانی را از ترکیب هوردئین که در جو یافت می‌ شود، بهبود بخشد. این ممکن است بخشی از دلیل شادی شما پس از نوشیدن یک لیوان پودر عصاره مالت باشد.

برخی از بررسی ها نیز نشان می‌ دهد که مالت شامل آنتی اکسیدان های کاروتنوئید و توکوفرول است که برای سلامتی شما فوق ‌العاده خوب هستند.

 

ویتامین B و آمینو اسیدها دلیلی جهت مصرف در بدنسازی

با توجه به مطالعه ای که در مجله علوم و فن‌ آوری غذا منتشر شده است، پودر عصاره مالت یک منبع غنی از ویتامین B است و به میزان قابل‌ توجهی مقدار ویتامین B دریافتی را افزایش می ‌دهد.

ویتامین B در واقع یک ویتامین منفرد نیست بلکه شامل گستره‌ ای از ویتامین ‌های وابسته است که به طور جمعی به ویتامین B مشهور هستند. آن‌ها شامل اسید فولیک، نیاسین، ویتامین B۶، ریبوفلاوین و تیامین می ‌شوند.

مقدار دقیق ویتامین ‌های B ممکن است بسته به نوع نوشیدنی مالت که مصرف می‌ کنید متفاوت باشد.

این ویتامین‌ ها برای انواع مختلفی از فرآیند ها در بدن شما، از جمله متابولیسم چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری هستند.

بنابراین می توان از پودر عصاره مالت در بدنسازی استفاده نمود.

آن‌ها هم چنین اشتهای شما را تنظیم می‌ کنند، پوست شما را سالم نگه می دارد و ظاهر شما را بهبود می بخشند.

عصاره مالت یک منبع غنی از اسیدهای آمینه ضروری است . این آمینو اسیدها را بدن نمی ‌تواند تولید کند و باید از رژیم غذایی بدست آورد.

بدون این اسید‌های آمینه ضروری بدن قادر به انجام بسیاری از عملکردهای حیاتی آن از جمله رشد ماهیچه و ترمیم، تولید انتقال‌دهنده عصبی و تولید هورمون، در میان دیگران نخواهد بود

بنابراین مصرف پودر عصاره مالت در بدنسازی باعث رشد و ترمیم ماهیچه ها خواهد شد.

بدون وجود اسید آمینه های ضروری چندین سیستم در بدن انسان با شکست مواجه خواهند شد.

9 آمینو اسید ضروری وجود دارد که شامل هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان، ولین می باشد.

آن‌ها عمدتا از محصولات حیوانی در رژیم غذایی شما به دست می ‌آیند مانند گوشت گاو، مرغ، تخم‌مرغ و شیر، هر چند که برخی از آن‌ ها نیز می‌توانند از منابع گیاهی مانند پودر عصاره مالت به دست آیند.

همه نوشیدنی‌ های عصاره مالت منابع خوبی از پروتئین نیستند اما تقریبا همه آن‌ها می ‌توانند حداقل برخی از این آمینو اسیدها ضروری را برای شما فراهم کنند و جذب پروتئین شما را بهبود بخشند.

به همین علت مصرف پودر عصاره مالت در بدنسازی می تواند پروتئین مورد نیاز بدن شما را تامین کند.

 

پودر عصاره مالت در بدنسازی
پودر عصاره مالت در بدنسازی

سلامت استخوان ها و پودر عصاره مالت

سلامت استخوان به شدت به تغذیه خوب وابسته است.

در حالی که پودر عصاره مالت ممکن است همه مواد غذایی مورد نیاز برای سالم نگه داشتن استخوان‌ها را به شما ندهد، قطعا به افزایش جذب این مواد غذایی کمک خواهد کرد.

نوشیدنی ‌های مالت اغلب حاوی منیزیم، فسفر و کلسیم هستند که مواد معدنی حیاتی برای استخوان‌های سالم و قوی هستند.

هر سه آن‌ها مستقیما در ساختار اصلی استخوان‌ های شما به کار می‌ روند. منیزیم یک بخش ساختاری از استخوان ‌ها و دندان ‌ها است.

از عصاره مالت برای جایگزینی یک رژیم غذایی سالم استفاده نکنید.

بلکه از آن‌ ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم استفاده کنید تا بدن شما تمام مواد مغذی را که از طیف وسیعی از منابع لازم دارد به دست آورد.

حتی عصاره مالت هم که اغلب به عنوان بهترین منبع مواد غذایی در نظر گرفته می‌شوند، علی‌رغم داشتن مقادیر زیاد قند، هنوز مقادیر ناکافی پروتئین دارند.

بنابراین لطفا رژیم غذایی خود محدود به عصاره پودر مالت نکنید.

ورزشکاران می توانند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان از عصاره پودر مالت در کنار موادی مانند پروتئین آب پنیر ، پودر سویا ،  پودر سفیده تخم مرغ و … استفاده کنند.

 

استفاده از این پودر در بدنسازی برای افزایش وزن و چاقی

پودر مالت می تواند به افزایش وزن کمک کند.

بدین منظور استفاده از ترکیب مالت و شیر بسیار مفید خواهد بود.

مالت و شیر هر دو حاوی پروتئین ‌ها هستند که مواد تشکیل‌دهنده بدن، کلسیم برای استخوان‌ های سالم و ماهیچه‌ها و آهن هستند که در تشکیل خون شرکت می ‌کنند و انرژی تولید می ‌کنند.

این نه تنها برای به دست آوردن ماهیچه، بلکه برای تمام ارگانیسم ها مفید است.

افرادی که لاغر هستند اغلب از کم‌خونی رنج می ‌برند. پودر عصاره مالت و شیر ترکیبی است که می ‌تواند به آن‌ ها کمک کند.

پودر عصاره مالت و شیر یک زوج عالی هستند اگر هدف شما افزایش وزن باشد.

 

در ادامه اطلاعات بیشتری برای مصرف پودر عصاره مالت در بدنسازی و افزایش وزن پیدا خواهید کرد و دستور العمل‌های مفیدی برای افزایش ارائه شده است.

شما نیاز خواهید داشت:

۱ فنجان بستنی وانیلی

۱ / ۳ فنجان شیر

۱ ۱ قاشق سوپ خوری پودر عصاره مالت

یک قاشق سوپ خوری چیپس شکلات

یک عدد موز

پودر عصاره مالت می تواند با بستنی، شیر، آجیل، و هر گونه افزودنی دیگر مانند انواع مختلف شربت ترکیب شود تا یک نوشیدنی مقوی ایجاد شود.

این ماده ممکن است یکی از بهترین غذاها برای چاقی باشد.

میلیون‌ها ترکیب وجود دارد که شما می‌توانید امتحان کنید .

فقط مقداری از لبنیات، سبزیجات، میوه‌ها یا توت‌ها و مقداری آجیل را اضافه کنید.

اکنون شما می‌دانید که چگونه به تدریج وزن خود را افزایش دهید و سالم باشید.

مخلوط شیر و پودر عصاره مالت را امتحان کنید و شکل بدن ایده‌آل خود را به دست آورید!

 

پودر عصاره مالت برای اعصاب

همانطور که ذکر کردیم پودر عصاره مالت منبع غنی از ویتامین های گروه B می باشد.

ویتامین های گروه B جزء ویتامین های محلول در آب می باشند که برای انتقال پیام های عصبی و حفظ سلامت عملکردهای مغزی و سلامت اعصاب بسیار لازم و ضروری هستند .

مصرف پودر عصاره مالت باعث می شود تا ویتامین های مورد نیاز سیستم عصبی دریافت شده و عملکرد خوبی داشته باشند.

دانه جو برای تهیه مالت
دانه جو برای تهیه مالت

 

خواص این محصول برای پوست و زیبایی چهره

ریبوفلاوین که به عنوان ویتامین b2 نیز شناخته می شود یک ماده غذایی مهم است که بدن به آن نیاز دارد.

این ماده به بهبود و حفظ سلامتی پوست و زیبایی ظاهری کمک می‌ کند پودر عصاره مالت منبع خوبی از این ویتامین است که به حفظ سلامت پوست کمک می کند.

مصرف پودر عصاره مالت مزایای مختلفی برای بدن شما دارد.

پودر عصاره مالت در بدنسازی دارای فوایدی از جمله تامین پروتئین مورد نیاز بدن، تامین آمینواسیدهای ضروری، ترمیم و رشد ماهیچه ها می باشد.

علاوه بر این ها، پودر عصاره مالت برای سلامت پوست و استخوان نیز فواید مختلفی داشته و همچنین  غنی از ویتامین B می باشد.

 

ارزش غذایی عصاره مالت

حقایق غذایی
مقدار مرجع در 100 گرم

کالری 306،1 در عصاره مالت و 381 در پودر عصاره مالت
رطوبت 22،3٪ در عصاره مالت و/ 2،9 در پودر عصاره مالت
پروتئین ها 3،8 در عصاره مالت و 4،6 در پودر عصاره مالت
چربی 0،1٪ در عصاره مالت و 0،1٪ در پودر عصاره مالت
فیبر 0،1٪ 
خاکستر 1،1٪ در عصاره مالت و 1،8٪ در پودر عصاره مالت
کربوهیدرات 72،8٪ در عصاره مالت و 90،7٪ در پودر عصاره مالت

 

قندهایی از عصاره مالت
خواص بی نظیر مالت از خاصیت قندهای آن به ویژه مالتوز ناشی می شود

تجزیه و تحلیل معمول عصاره مالت
مواد جامد محلول (° Brix) 75 – 80
کاهش قندها به عنوان درصد مالتوز 50 – 65
pH (محلول تا 10٪) 5 – 6

سطح شیرینی
ساکاروز 100
عصاره مالت (100٪ جو) 55

عصاره مالت (همراه با سایر غلات) 65

مشخصات شکر
فروکتوز 1-2٪
گلوکز 7-10%
ساکارز 1-3٪
مالتوز 39-42٪
مالتوتریوز 10-15٪
زنجیره بلند قند 25-30٪

 

خواص قندهای موجود در عصاره مالت

مالتوز یک قند کاهنده است که واکنش میلارد و کارامل سازی را انجام می دهد.

دکسترین

طراوت خمیر را حفظ می کند
عقب نشینی نشاسته را کاهش می دهد
قندهای احیا کننده ای را تشکیل می دهد که در تشکیل مواد معطر شرکت می کنند.
جذب آسان و هضم غذا

دکستروز (گلوکز)

شرایط تبلور را بهبود می بخشد
سیالیت را بهبود می بخشد
رایحه ها را برجسته می کند

 

بخشی از مطالب این مقاله، از وبسایت maltextractfood ترجمه و مورد استفاده قرار گرفته است