کوکی براونی گندم سیاه یک نوع شیرینی غنی با مغز خیس شکلات تلخ است
خوردن این کوکی به عنوان میان وعده شما را تا وعده غذایی اصلی حسابی سیر نگه میدارد.
اغلب ما وقتی عبارت دسر سالم را برای شیرینیجات به کار میبریم، یاد شیرینیهای کم شیرین یا کم چرب میافتیم.
این در حالی است که امروز با مواد مغذی و کم کالری یک شیرینی سالم و خوشمزه را معرفی میکنیم که با استفاده از گندم سیاه درست شده است.
کوکی براونی با مغز خیس شکلات تلخ از ویتامینها و مواد معدنی غنی شده تا در عین سالم بودن از خوردن آن لذت ببرید!
مواد لازم برای تهیه کوکی براونی گندم سیاه
- 1/5 فنجان آرد گندم سیاه
- 3/4 فنجان پودر کاکائو (ترجیحا هلندی)
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چاخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1/3 1 فنجان شکر قهوهای (شکر خام و یا شکر نارگیل)
- 2 عدد تخم مرغ
- 2/3 فنجان کرده بادام
- 3/4 فنجان کره (روغن نارگیل ذوب شده یا کمی سرد)
- 1/5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 فنجان چیپس شکلاتی کم شیرین
طرز تهیه کوکی براونی گندم سیاه با مغز خیس شکلات تلخ
- پودر گندم سیاه ، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط بریزید و با هم مخلوط کنید.
این کاسه را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی و یا همزن کاسهدار تخم مرغ، شکر، کره بادام، کره و وانیل را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آردی کاسه متوسط را به کاسه بزرگ اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
در آخر مقداری از چیپسهای شکلاتی را به مخلوط اضافه کنید.
3. خمیر به دست آمده باید ضخیم و چسبناک باشد.
این خمیر را در بسته بندی پلاستیکی قرار بدهید و برای مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
پس از این مدت خمیرتان باید به قدری سفت شده باشد که از آن توپکهای براونی درست شود.
4. فر را به دمای 175 درجه سانتیگراد برسانید و روی صفحه فر یک کاغذ روغنی بگذارید.
5. توپکهای براونی را به فاصله کم از همدیگر قرار داده و آنها را به شکل دایره پخش کنید.
در صورت تمایل، باقیمانده چیپسهای شکلاتی را روی توپکها بپاشید.
8 تا 11 دقیقه برای پخت کوکیهای براونی گندم سیاه کافی است!
6. پس از پخت کامل، بگذارید کوکیهای براونی گندم سیاه روی صفحه فر خنک شوند.
شما میتوانید این کوکیها را تا مدت 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.