کوکی جودوسر

کوکی جودوسر و سیب یکی از آن خوشمزه هایی است از آن دل نمی کنید! با آموزش ساده و خوشمزه این شیرینی در این مطلب از فروشگاه برگ سبز همراه ما باشید.

سیب یکی از آن میوه‌هایی است که در تمامی طول سال وجود دارد و انواع آن در دسترس ماست.

بخصوص در کشور ما که بهترین سیب‌ها رشد می‌کنند. این کلوچه نیز با وجود این میوه خوشمزه طعم عالی خواهد داشت. برای این کوکی می توانید از انواع سیب استفاده کنید. البته پیشنهاد ما این است که از سیب کم شیرین استفاده شود.

جو دوسر نیز یکی از آن غلات پر فیبر و پر خاصیت است.

شما می‌دانید که جو دوسر با جوی معمولی تفاوت بسیاری دارد.

جو دوسرپرک هم از لحاظ ظاهر گیاه و از لحاظ بافت جوی مورد استفاده در غذا با جوی معمولی متفاوت است.

جو دوسر بسیار لطیف و سبک است برای همین هم در بسیاری از کلوچه‌ها نقش مهمی دارد.

دارچین عضو مهم دیگر این کلوچه است. این ماده گرم و معطر یک رقیق کننده خون عالی است.

در عین حال دارچین یک مسکن درد و تقویت کننده روحیه است. خواص دارچین آنقدر فراوان است که مصرف آن به همه توصیه می‌شود. در ادامه با این دستور بهشتی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی جودوسر و سیب :

آرد شیرینی: ۱ و ۱/۴ پیمانه (۱۷۷ گرم)
جو دوسر پرک: ۱ و ۱/۴ پیمانه
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
کره: ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم) نرم شده
شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم)
تخم مرغ: ۱ عدد بزرگ
سیب : ۱ پیمانه نگینی شده

 

کوکی جودوسر
کوکی جودوسر

طرز تهیه کوکی جودوسر و سیب :

۱. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. کف یک سینی مخصوص کلوچه را با یک لایه سیلیکونی یا کاغذ مخصوص فر، بپوشانید.

۲. آرد، جو دوسر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با ویسک دستی به مدت 3۰ ثانیه هم بزنید، سپس کنار بگذارید.

۳. در کاسه همزن برقی، قطعه خمیرگیر را نصب کنید، کره و شکر قهوه‌ای را با هم بزنید تا زمانی که مخلوط شوند.

اگر همزن کاسه‌ای ندارید از همان همزن دستی استفاده کنید. بعد نوبت این مواد است:

تخم مرغ و اسانس وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید.

۴. سیب‌ها را در کاسه‌ای ریخته، روی آن‌ها کمی آبلیمو بریزید.

حالا مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ و کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند، سپس سیب را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

۵. با استفاده از قاشق اسکوپ بستنی یا با استفاده از ۲ قاشق معمولی به صورت همزمان، خمیر را روی سینی فر بگذارید. بین آن‌ها ۲ سانتی متر فاصله جا بگذارید، چون آن‌ها بعدا داخل فر پهن می‌شوند.

۶. سینی کلوچه را در فرگرم شده قرار دهید، بگذارید حدود ۱۴ تا ۱۵ دقیقه بماند.

۷. پس از این زمان کلوچه‌ها را از داخل فر خارج کنید و همانطور که در سینی هستند بگذارید مقداری خنک شوند.

مراقب باشید در این زمان به آن ها دست نزنید زیرا اگر در این زمان به آن‌ها دست بزنید، خرد می‌شوند. بعد از گذشت چند دقیقه آن‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.

امیدواریم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.