غذاهای ضد سرطان

غذاهای ضد سرطان : امروزه سرطان های مختلف در بدن انسان افزایش یافته است پس باید برای جلوگیری و کاهش این آمار در برنامه غذایی از مواد غذایی ضد سرطان استفاده شود.

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و در مورد بیماری خطرناکی مثل سرطان نیز همینطور است. در این مطلب از برگ سبز با 30 غذاهای ضد سرطان آشنا می‌شویم که واقعا معجزه می‌کنند. با ما همراه باشید تا با این خوراکی ها یا مواد غذایی آسان که همیشه در دسترس تان هستند بیشتر آشنا شوید.

سرطان بیماری است که شروعی آرام و رشد بسیار سریعی دارد. این بیماری در سن خاصی بروز نمیکند پس باید در هر سنی که هستیم به فکر افزایش مقاومت بدن خود باشیم.

مواد غذایی ضد سرطان

امروزه میتوان از رشد سرطان در بدن جلوگیری کرد اما این نکته بسیار قابل تامل است که در این راه تغذیه نقش بسیار مهمی دارد!

با اصلاح شیوه زندگی می‌توان از سرطان به طور قابل توجهی جلوگیری کرد.

شما نباید به یک رژیم غذایی گیاهی روی آورید،اما باید توجه داشته باشید که برخی از میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان هستند که به علت داشتن اثرات ضد سرطانی خود باید به آن بسیار توجه کرد.

آیا واقعا استفاده از انواع خوراکی ها می تواند از ایجاد سرطان جلوگیری کند؟ بله چرا که نه! انواع میوه ها و سبزیجات خاصیت های مختلفی دارند و گاهی حتی متخصصان نمی دانند آنها چگونه باعث پیشگیری بیماری هایی همچون سرطان یا حتی تومورهای مغزی می شوند. اما واقعیت این است که کار را می کنند!

 

غذاهای ضد سرطان
غذاهای ضد سرطان

غذاهای ضد سرطان : چی بخوریم مریض نشیم؟!

1_ لیمو ترش :

این میوه سرشار از ویتامین C است. لیمو دارای کالری مقدار بسیار کمی کالری است و علاوه بر ویتامین C حاوی کلسیم، پتاسیم، فیبر ،ویتامین A، فسفر، آهن، و منیزیوم است که همین خواص لیمو را به یک ضد باکتری و ضد عفونی کننده و مفید تبدیل کرده است. این ماده می‌تواند علیه بسیاری از عفونت‌ها مبارزه کند و به طور شگفت آوری سلول های سرطانی را از بین ببرد!

2_ قارچ :

قارچ دارای بتاگلوکان و اسیدلینولئیک ضدسرطان‌ است. همین امر باعث میشود که قارچ باعث جلوگیری از سرطان سینه و پروستات می شود.

اسیدلینولئیک، در زنان یائسه، به سرکوب استروژن برای جلوگیری از سرطان سینه و بتاگلوکان به جلوگیری از سرطان پروستات کمک‌می‌کند. سلنیوم، بیشتر به سرکوب این سلول‌های سرطانی کمک‌می‌کند.

بیشتر قارچ ها مثل شیتاکی حاوی ویتامین و مولکول هایی ساختاری فراوانی هستند که به جلوگیری از بیماری و بهبود سلامتی بسیار کمک کنند.

3_ زنجبیل :

آنتی اکسیدان ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در زنجبیل‌ مانع از افزایش استرس می شود و برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. به همین خاطر بدن توانایی مقابله با سلول‌های سرطانی را پیدا خواهد.

4_ خرما :

خرما یکی از بهترین درمان ها برای مشکلات گوارشی است و برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است.

اگر دچار بیماری‌هایی نظیر سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر، یبوست یا بسیاری از مشکلات گوارشی دیگر و مشکلاتی در رابطه با شاخص گلوکز هستید، خرما‌ بیشترین کمک را برای درمان این بیماری ها به شما می کند. خرما احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ و خیلی سرطان‌های دیگر را کاهش می‌دهد.

معمولا پزشکان برای درمان هموروئید نیز مصرف خرما‌ را توصیه می‌کنند.

5_ قهوه :

قهوه حاوی ویتامین B و ترکیبات شیمیایی است که اثرات آنتی اکسیدانی دارندبه همین دلیل میتواند در پیش گیری از بروز بیماری های چون سرطان کبد، سرطان پانکراس و سرطان کلیه بسیار مفید فایده باشد.

نوشیدن چهار فنجان قهوه در روز یا بیش‌تر، خطر ملانوم بدخیم را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد. این بیماری مرگ‌آورترین سرطان پوستیِ شناخته شده در جهان است!

6_ دانه شنبلیله :

یک آنتی اکسیدان ضد سرطانی است که خطر سرطان روده و سرطان پروستات را کاهش می دهد.

7_ توت فرنگی :

ویتامین C موجود در توت فرنگی به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند.

این میوه همچنین دارای اسید الاجیک دارد که خواص ضد سرطان دارد و از رشد سلول‌های سرطانی نیز جلوگیری می‌کند است.

8_ سیر :

سیر دارای خاصیت ضد سرطانی بسیار زیادی دارد. بیشتر تاثیر این گیاه در جلوگیری از سرطان های گوارشی و البته سرطان های سینه و پروستات است.

هر چه افراد سیر خام و پخته بیشتری مصرف کنند، کمتر دچار سرطان های معده و روده بزرگ می شوند.

در سیر دو ماده به نام های آلیکین و آلیال وجود دارد که مانع از ایجاد سلول های سرطانی در بدن انسان و حیوان می شوند. بهتر است که در پخت انواع غذاهای خوداز سیر استفاده کنید.

9_ تخم کتان :

تخم کتان حاوی منیزیم, منگنز, ویتامین b1, فیبر رژیمی و سرشار از سلنیوم معدنی است. چربی کتان حاوی اسیده ای چرب امگا 3 است. 

این گیاه برای جلوگیری از بیماری هایی نظیر سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان کولورکتال بسیار مفید و موثر است.

10_ آووکادو :

آووکادو حاوی کاروتنوئیدها و چربی‌های مفید بسیاری است که همین امر موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود.

این میوه دارای گلوتاتیون نیز هست،که با توجه به آزمایش های متعددی که روی این میوه شده خواص آن بر روی سرطان‌ دهان، پوست و پروستات به اثبات رسیده و نشان می دهد ترکیبات ارگانیک موجود در آووکادو باعث می‌شود سلول‌های سرطانی دچار مرگ خودکار شوند.

غذاهای ضد سرطان
غذاهای ضد سرطان

11_ ماهی :

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ماهی ها باعث شده که آن را جزو غذاهای ضد سرطانبه حساب بیاورند همچنین یک درمان بسیار کاربردی برای پیشگیری از بروز سرطان است. 

بسیاری از سرطان ها، مانند سرطان پستان در برابر خواص موجود در ماهی نمی توانند مقاومتی نشان دهند.( افرادی که به صورت مرتب در هفته یک یا چند بار ماهی مصرف می کنند، تا ۱۵ درصد کم‌تر در معرض بیماری قلبی و انواع سرطان ها قرار دارند)

12_ شکلات تلخ :

شکلات تلخ یکی از غذا های ضد سرطان است که دارای آنتی اکسیدان های فراوان است.

این ماده از آسیب رادیکال‌های آزاد به بدن جلوگیری می‌کند. آنتی‌اکسیدان موجود در شکلات‌تلخ برای مقابله را اثرات منفی رادیکال‌های آزاد در بدن مفید است.

13_ چای سبز :

این نوشیدنی گیاهی سرشار از آنتی‌اکسیدان هایی به نام کاتچین است که از رشد سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند. به همین دلیل است که این چای می‌تواند از بدن در برابر تمام انواع سرطان‌هایی نظیر پستان، روده‌، مثانه، مری، معده، روده‌ی بزرگ، پروستات، ریه،پوست، و تخمدان مراقبت و محافظت کند.(با نوشیدن فقط دو فنجان چای سبز در روز می توانید از ایجاد سرطان پیشگیری کنید)

14_ پودر سویا :

 سویا حاوی جنیستین است که نوعی فیتواستروژن است که وجود این ماده باعث پیشگیری از بروز سرطان های هورمونی در بدن می شود.

سویا همچنین یک ترمیم کننده قوی برای انواع پروتئین هایی است که موجب رشد عضلات و ماهیچه ها در بدن می شوند. (برای استفاده از خاصیت ضدسرطانی سویا باید روزانه حداقل 50 گرم از آن را مصرف کنید)

سویا سرشار از فیتواستروژن ها, فیبر رژیمی, پتاسیم, منیزیم, مس, منگنز و آهن است این ماده منبع خوبی از اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و امگا 6 است.

از دیگر خواص این یام می توان به پیش گیری سرطان کولورکتال اشاره کرد.

15_ گردو :

در بین تمام غذاهای ضد سرطان گردو به دلیل امگا 3 فراوانی که دارد بیشتری تاثیر را دارد.

اسید لینولنیک، اسید الاگیک و فلاونوئیدها در گردو ترکیبات ضد سرطانی هستند که می توانند از پیشرفت سرطان سینه و پروستات را جلوگیری کنند.

16_ زردچوبه :

زرد چوبه دارای خواص آنتی اکسیدانی است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را بسیار کاهش دهد.

این ادویه یک داروی ضد سرطانی قوی است که به دلیل کورکومین که دارد در جلوگیری از تکثیر و رشد سلول‌های سرطانی نقش بسیار مهمب ایفا می کند.

17_ بروکلی :

همه سبزیجات کلمی حاوی خواص مبارزه با سرطان هستند، اما بروکلی به طور ویژه ای دارای مقدار بسیار زیادی سولفورفان است.

 

سرطان یک بیماری قابل پیشگیری است پس برای پیشگیری از این بیماری باید در سبک زنگی خود تغیراتی ایجاد کنید.