پودر سفیده تخم مرغ

پودر سفیده تخم مرغ آلمانی یکی از محصولات پر خاصیت و البته پر استفاده ای است که در دو نوع مختلف تولید می‌شود.

سفیده تخم مرغ با خشک شدن در داخل محفظه های خشک کن با هوای گرم ساخته می‌شود. در اصل این شیوه همان روشی است که برای پودر شیر نیز کاربرد دارد. شرکت ها پس از فرآوری و تهیه سفیده تخم مرغ به شکل خشک آن را پاستوریزه می کنند، تا آن را از هرگونه آلودگی میکروبی خلاص کنند.

این محصول به شکل های دیگری از اوایل قرن بیستم در اروپا رواج داشته است و سپس مصرف بسیار دیگری نیز پیدا کرد.

در این مطلب از فروشگاه برگ سبز قصد داریم این محصول پر خاصیت بپردازیم.

 

خواص پودر سفیده تخم مرغ

 

این ماده خوراکی بی نظیر از مزایای سلامتی گوناگونی برخوردار است و شامل ریزمغذی‌های مفید زیر است.

1.سفیده تخم مرغ منبع عالی پروتئین است و پروتئین هم نیاز اولیه ساخت بافت و عضله در انسان به شمار می‌آید.

به همین علت این محصول می تواند به عنوان یک مکمل بی نظیر توسط افراد مختلف از کودک تا بزرگسال و بخصوص ورزشکاران و کسانی که به دنبال عضله سازی و بدنسازی هستند، مورد استفاده قرار گیرد.

 

وقتی کار می کنید و عضلات خود را به چالش می کشید در واقع به آنها آسیب می رسانید. مطمئناً این آسیب در سطح میکروسکوپی انجام می شود، اما عضلات تحلیل رفته این پیغام را به مغز می‌فرستند که ماهیچه های شما نیاز به ترمیم دارند و باید تقویت شود.

 

برای انجام این کار بدن شما به مواد اولیه که ماهیچه از آنها ساخته شده نیاز دارد.

یعنی بدن شما به اسیدهای آمینه نیاز دارد که اتفاقاً همان چیزی است که پروتئین‌ها از آن ساخته می‌شود.

بنابراین با مصرف یک مکمل پروتئین مانند پودر سفیده تخم مرغ اطمینان حاصل می‌کنید که اسیدهای آمینه زیادی برای بازسازی عضلات بعد از تمرین دارید.
پروتئین این ماده آنقدر زیاد است که به عنوان یک مکمل پرقدرت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

از سایر خواص مصرف پروتئین می توان موارد زیر را نام برد.

 

خواص پودر سفیده تخم مرغ

کاهش اشتها

مصرف پروتئین زیاد باعث می شود که افراد در مدت طولانی تری احساس سیری کنند و این امر می تواند به کاهش اشتها منجر شود.
مهمترین فایده کاهش اشتها جلوگیری از پرخوری و چاقی است. به این ترتیب سفیده تخم مرغ می تواند یک ماده غذایی بی نظیر برای جلوگیری از افزایش وزن باشد.

 

افزایش سلامت استخوان ها با پودر سفیده تخم مرغ

برخلاف ادعای برخی، بر اساس مطالعات صورت گرفته پروتئین موجود در تخم مرغ می تواند سلامت استخوان‌ها را تضمین کند.
تحقیقات جدید ثابت می‌کند که مصرف پروتئین زیاد رابطه مستقیمی با توده های استخوانی سالم‌تر دارد، این امر به ویژه برای بانوانی که در دوران یائسگی به سر می‌برند مفید است.

 

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
غذا با گندم سیاه : 4 دستور پخت هیجان انگیز!

 

افزایش سوخت و ساز بدن

بر اساس تحقیقات صورت گرفته مصرف پروتئین که تاثیر حرارتی بالاتری دارد باعث می‌شود که بدن، موقع مصرف بدن کالری بیشتری را برای هضم و جذب آن مصرف کند.
جالب است بدانید بر اساس مطالعات، افرادی که پروتئین بیشتری مصرف کردند، توانستند معادل یک ساعت ورزش سبک انرژی بسوزانند.

 

2. سفیده تخم مرغ همچنین منبع عالی ریبوفلاوین است که با نام ویتامین b۲ نیز شناخته می‌شود.

از سایر خواص این مکمل خوراکی می توان نیاسین، کولین، منیزیم، پتاسیم، سدیم و گوگرد را نام برد.
سفیده تخم‌مرغ غلیظ و خالص سرشار از انواع ویتامین ها همچون A ،B ،D است. از نظر کربوهیدرات، چربی و کلسترول بسیار کم است و فاقد لاکتوز است.

 

مزایای پودر سفیده تخم مرغ  آلمانی 80درصد پروتئین

1. از مزایای این ماده می‌توان جایگزین شدن برای کسانی است که به آب پنیر و کازئین حساسیت دارند، اشاره کرد، زیرا این دو ماده لبنیات هستند و برای افرادی که به لبنیات حساسند، مناسب نیستند.

پودر های پروتئینی تخم مرغ فاقد لاکتوز هستند، پس می‌توانند جایگزین خوبی برای پروتئین های لبنی باشند.
آنها با داشتن حدود ۲۵ گرم پروتئین در هر وعده مقدار پروتئین تقریباً مشابه ای با آب پنیر و کازئین دارند.

 

2. پروتئین های موجود در سفیده تخم مرغ با سرعت متوسط هضم می‌شوند. این در حالی است که این ماده در آب پنیر زود هضم است و کازئین آن را دیر هضم می‌کند.

 

پس از آنجا که پودر سفیده تخم مرغ در وسط این دو نوع مکمل قرار دارد، می‌تواند سنتز پروتئین ماهیچه ها را بیشتر از حد معمول طولانی نگه دارد و به عضله سازی بهتر کمک کند.

 

3. یکی از مهمترین فاکتورها هنگام انتخاب یک مکمل پروتئین میزان اسید آمینه است. آمینو اسیدها اجزای تشکیل دهنده پروتئین هستند. بدن انسان می‌تواند 10 اسید آمینه بسازد. اما ۱۰ نمونه دیگر نیز وجود دارند که باید از مواد خوراکی به دست بیایند.

 

غذایی که حاوی هر ۱۰ مورد از این پروتئین‌ها است، به عنوان یک پروتئین کامل شناخته می‌شود. جالب است بدانید پودر پروتیین سفیده تخم مرغ به دلیل دارا بودن تمام این اسید آمینه ها به عنوان یک پروتئین کامل بسیار مغذی شناخته می‌شود.

 

4. پودر تخم مرغ سفید بر خلاف بسیاری از مکمل های پروتئینی بی‌نظیر است، زیرا بدون هیچگونه چربی است از آنجا که از سفید ساخته شده است و زرده از آن جدا سازی شده، چیزی که بیشتر باقی می‌ماند پروتئین آن است و کربوهیدرات آن هم به مقدار بسیار کمی خواهد بود.

 

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
روغن آووکادو و روغن زیتون:تفاوت آنها چیست؟

5. لوسین آمینو اسید اصلی مسئول ترکیب سنتز پروتئین ماهیچه ها بعد از غذا بسیار در سفیده تخم مرغ یافت می شود. سفیده تخم مرغ ۹ درصد لوسین با غلظت ۱۰ تا ۲۰ درصد بیشتر نسبت به سایر منابع پروتئینی را دارد.

 

مصارف سفیده تخم مرغ

 

مزایا پودر سفیده تخم مرغ آلمانی 75 درصد

 

1.یکی از بهترین مزایای پودر سفیده این است که به راحتی با دیگر مواد خشک ترکیب می‌شود و قابل مخلوط شدن است.

 

2. پودر سفیده از ماندگاری بسیار بالاتری نسبت به شکل مایع آن برخوردار است و می‌تواند همیشه در دسترس باشد.

 

3. استفاد از پودر سفیده باعث می‌شود که شما هیچ زرده تخم مرغی را از دست ندهید و باعث صرفه‌جویی چشمگیری در طولانی مدت می شود.

 

4. پودر سفیده غالباً برای تثبیت کف مواد غذایی استفاده می شود. همچنین از آنها برای ایجاد بافت به خوردنی‌های پختنی استفاده می‌کنند.

زمانی که قصد دارید از آن به شکل پف کرده استفاده کنید، حتماً در دمای اتاق یا مایع گرم هیدراته و مخلوط کنید.

 

5. سفیده تخم مرغ با قابلیت استفاده در دستورالعمل های مختلفی از جمله پنکیک با پروتئین بالا، وافل، کیک، نان، کلوچه، انواع شیرینی و کوکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

روش های استفاده از پودر سفیده تخم مرغ

 

دو روش استفاده برای این محصول وجود خواهد داشت. اول اینکه به همان شکل خشک شده از آن استفاده کنید و دوم مجددا آن را هیدراته کنید.

به طور کلی می توانید مقداری از پودر سفیده را در آب مخلوط کرده و از آن استفاده کنید. اما بسیاری از افراد ترجیح می دهند به صورت خشک و پودری آن را مصرف کنند. تا طعم غلیظ تر و مقدار پروتئین بیشتری را جذب کنند.

 

برای استفاده از پودر تخم مرغ سفید در پخت و پز دقیقا مثل تخم مرغ مایع از آن استفاده کنید که قبلا هم عادت به استفاده داشتید.
در واقع زمانی که هیدراتاسیون شد همان بافت، طعم و خواص اصلی نوع مایع خود را خواهد داشت.

 

برای مصرف روزانه به عنوان مکمل می‌توانید حدود سی گرم از این پودر را با ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی گرم آب مخلوط کرده و یک تا سه بار در روز مصرف کنید.