کنسانتره هیلمار

پودر کنسانتره هیلمار یکی از بهترین و شناخته شده ترین نوع از بین تمامی مکمل های پروتئینی است، کنسانتره هیلمار دارای 82 درصد پروتئین و ایزوله آن دارای 92 درصد پروتئین زود جذب می باشد. در ادامه این مطلب از برگ سبز با کنسانتره هیلمار بیشتر آشنا خواهید شد. همراه ما باشید.

 

آیا پودر کنسانتره هلیمار دارای افزودنی و مواد نگهدارنده است؟

استفاده از مواد نگهدارنده در محصولات غذایی بسیار شایع شده است؛ این مواد می توانند در طولانی مدت موجب به وجود آمدن صدمات جبران ناپذیری به سلامت مصرف کننده شوند.

اما اصلا جای نگرانی نیست زیرا که بیشتر تولید کنندگان پروتئین آب پنیر و پودر کنسانتره هیلمار از نگهدارنده های شیمیایی در محصولات خود استفاده نمی کنند!

این پروتئین برای ماندگاری بهتر حاوی لسیتین سویا غیر تراریخته است؛ این ماده موجب کاهش کلسترول بد در بدن می شود.

لسیتین سویا علاوه بر افزایش ماندگاری محصولات غذایی خواص فراوانی دارد و سرشار از مواد مغذی و املاح معدنی است.

 

مصرف لسیتین موجب افزایش سیستم ایمنی به ویژه در افراد دیابتی می شود.

 

با وجود اینکه کنسانتره آب پنیر هلیمار جزو پروتئینه ای زود جذب است؛ اما افزودن لسیتین به آن موجب سریع تر شدن فرایند هضم می شود.

 

کنسانتره هیلمار
کنسانتره هیلمار

 

انواع پروتئین هیلمار :

پروتئین هیلمار کنستانتره : فیلتر نمودن شیر کامل بخش عمده ای از کربوهیدرات وچربی آن را حذف می کند . اغلب پروتئین کنستانتره از پروسه ای که اولترا فیلتریشن نامیده می شود بدست می آید، که در نهایت این روند پروتئینی ۸۰ درصد خالص تولید می شود .

پروتین هیلمار ایزوله : از انجام پروسه های اضافی بر پروتئین کنستانتره ، پروتئین شیر ایزوله به دست می آید، که حاوی بیش از ۸۵ درصد پروتئین است . بخش عمده چربی و کربوهیدرات حذف می شود، ولی هم کازئین و هم پروتئین کنسانتره تا حد زیادی بدون تغییر بر جا می ماند.

 

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
مکمل خانگی برای بدن سازی : معرفی 7 محصول واقعا کارا

موارد کاربرد پودر پروتئین شیر در صنایع غذایی

  • جایگزین کردن این محصول با کازئینات سدیم برای ایجاد بافتی نرم و یکنواخت در مواد برای کیفیت بیشتر.
  • بهبود دهنده کامل بافت و ارزش تغذیه ای محصولات لبنی همچون ماست ، پنیر ، خامه و شیر و افزایش خواص همچنین باعث جلوگیری از دور ریخته شدن مواد مفید و مغزی آنها می شود.
  • استفاده در فرآورده های گوشتی جهت افزایش درصد پروتئین!

 

کنسانتره هیلمار چه ویژگی ها و فوایدی دارد؟

 

_ در آب سرد به سرعت حل می شود.

_ حاوی پروتئین بالا وی و کربوهیدرات پایین است.

_ شاخص گلیسمی آن بسیار پایین است.

_ وی هیلمار دارای پایداری بالایی است.

_ طعم ملایم و مطلوبی دارد.

_ هضم بسیار بالا و سریع یکی دیگر از قابلیت های آن است.

_ یک منبع عالی و فوق العاده برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است.

_ سرشار از اسیدهای آمینه شاخه دار است.

_ از سطح پایین مواد معدنی برخوردار است.

_ پروتئین کنسانتره هیلمار غیر تراریخته است.

 

ارزش غذایی کنسانتره پروتئین آب پنیر:

پروتئین وی از پنیر حاصل می‌شود و یکی از پروتئین های با کیفیت بسیار بالا محسوب می‌شود. در میان انواع پروتئین وی (ایزوله، کنسانتره، ترکیبی و هیدرولیز شده) از نظر ارزش غذایی هیچ کدام از انواع  پروتئین وی نسبت به دیگری برتری ندارد  و فقط در میزان پروتئین، کربوهیدارت و چربی با یکدیگر تفاوت دارند.

 

نوع ایزوله پروتئین آب پنیر فیلتر شده‌ترین نوع پروتئین آب پنیر است که دارای ۹۰% پروتئین و میزان بسیاری کمی چربی و قند می‌باشد.

 

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
خواص پودر سفیده تخم مرغ : 4 رازی که هر بدنسازی نمی داند!
کنسانتره هیلمار
کنسانتره هیلمار

 

فواید:

1_ افزایش تودهٔ عضلانی بدن

2_ کاهش وزن چربی‌های بدن (کاهش چربی بدن)

3_ افزایش قدرت ایمنی بدن توسط افزایش مقدار گلوتاتیون

4_ پیشگیری از سرطان

5_ کمک به فعالیت سلول‌های لنفوسیت که نقش مهمی در فعالیت سیستم ایمنی بدن دارند که دست آخر باعث کاهش خطر تحلیل بافت‌های بدن در طی بیماری و افزایش سطح سلامتی و تسریع بهبودی بدن بعد از بیماری.

 

همان‌طور که قبلا هم اشاره کردیم این پروتئین به عنوان مکمل رژیم غذایی استفاده می‌شود و معمولاً در ترکیب با یک نوشیدنی (مثل آب یا شیر و …) مصرف می‌شود.

 

 

کنسانتره هیلمار
کنسانتره هیلمار