مقاله ای برای طرز ساخت پودر پروتئین وی

چگونه یک پودر پروتئین وی خانگی درست کنیم ؟!!دراین مقاله قصد داریم طرز ساخت پودر پروتئین وی را به شما بیاموزیم و همچنین ارزش غذایی آن را شرح دهیم. با گیاه سبز همراه باشید…

ساخت پودر پروتئین وی خانگی :

حال می خواهیم به طرز ساخت پودر پروتئین بپردازیم،اگر دوست دارید در منزل خودتان و به کمک مواد طبیعی یک پروتئین خانگی سالم و مفید درست کنید به گونه ای که از خواص و مفید بودن آن مطمئن باشید پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کرده و به دستورالعمل های آن عمل کنید.

نقش پروتئین‌ ها در بدن بسیار مهم بوده و پایه و اساس یک بدن سالم هستند. پروتئین ها ماده مغذی هستند که می توانند قدرت و نیروی بدن را تامین کرده و همچنین استخوان‌ های سالم، ماهیچه ‌ها و مو را نیز سالم نگه دارند. برخی از مواد غذایی وجود دارد که مقدار قابل توجهی پروتئین دارند. از جمله این مواد غذایی می توان به محصولات لبنی، گوشت و پودر سویا اشاره کرد که منبع غنی از پروتئین‌ ها هستند.

اما مصرف این گونه مواد غذایی نیز در برخی افرادی که به مقدار بیشتری پروتئین احتیاج دارند نمی تواند نیازهای بدنشان را تامین کند. به همین خاطر بسیاری از افراد در جستجوی منابع پروتئینی دیگری هستند که به عنوان مکمل از آن استفاده کنند.

گزینه هایی که پیش روی این گونه افراد قرار دارد شامل پودر پروتئین آب ‌پنیر یا پودر سفیده تخم مرغ هستند که برای رفع نیاز بدن و رسیدن به اهداف تناسب اندام مورد استفاده قرار می گیرد.

پروتئین آب پنیر یا پروتئین وی باقیمانده ای به حالت مایع زرد یا سفید رنگ است که از شیر گاو گرفته می شود. این ماده در آب قابل‌ حل بوده و به عنوان مکمل پروتئین توسط ورزشکاران و بدنسازان مورد استفاده قرار می ‌گیرد. انواع پودر پروتئین در طعم‌ های مختلف در دسترس هستند که می توانید آن ها را تهیه کنید. اما همیشه انتخاب های بهتری نیز وجود دارد و آن تهیه پودر پروتئین وی خانگی است. هر ماده غذایی طبیعی و خانگی می تواند مزایای زیادی داشته باشد و از نظر سالم و مفید بودن خیال شما را راحت کند.

پروتئین پودر آب پنیر را می ‌توانید به راحتی در خانه و با کم ‌ترین هزینه و مواد اولیه آماده کنید.

قبل از این که به نحوه آماده سازی پودر پروتئین وی خانگی بپردازیم در رابطه با فواید پروتئین آب پنیر صحبت می کنیم تا با خواص و فواید آن بیشتر آشنا شوید.

آب پنیر تمام 9 آمینو اسیدهای ضروری را دارد و به همین خاطر به آن پروتئین کامل گفته می شود. همچنین پروتئین آب‌ پنیر باعث می شود تا پروتئین مورد نیاز عضله ها تامین شود که به عضله سازی و استحکام ماهیچه ها کمک می کند.

مصرف پروتئین وی شما را برای مدت زمان طولانی تری سیر نگه داشته و از اشتهای کاذب جلوگیری می کند. بنابراین می تواند به کاهش وزن کمک ‌کند.

بدن ما می ‌تواند پروتئین وی را سریع ‌تر از دیگر پروتئین ‌ها جذب و هضم کند که به حفظ سیستم گوارشی بدن کمک می‌ کند. نتایج برخی تحقیقات نیز نشان می دهد که پروتئین آب ‌پنیر کلسترول بالا و فشار خون را در حالت ثابت نگه می ‌دارد.

1.طریقه ساخت پودر پروتئین وی خانگی با شیر

آب پنیر طبیعی مزه کمی ترش، تند، اسیدی و بافت خامه ای دارد. برای شیرین کردن این نوشیدنی خیلی خوشمزه می توانید از استویا استفاده کنید. پروتئین وی طبیعی دارای باکتری های پروبیوتیک می باشد که می تواند به عملکرد خوب دستگاه گوارش کمک کند. سیستم گوارشی ما نیز بر سیستم ایمنی تاثیر می گذارد و بهترین راه برای سالم نگه داشتن آن مصرف روزانه پروبیوتیک ها است. همچنین می توان از این نوشیدنی به منظور هیدراته کردن بدن استفاده کنید. مقدار چربی موجود در این مایع بسیار کم بودن و سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، سدیم، کلر و گوگرد است.

پروتئین وی خانگی را به روش های مختلفی می توان مصرف کرد. از جمله اینکه می توانید به جای آب در پخت و پز استفاده کنید، سوپ سبزیجات را با آن طبخ کنید، به شیک پروتئین خود اضافه کرده، دانه های مختلف را در آن خیس کنید، کوکتل درست کنید، لیموناد تهیه کنید، پنیر خامه ای خود را درست کنید، سس مایونز آماده کرده و  آن را به اسموتی ها اضافه کنید.

علاوه بر این روش ها نیز می توانید پودر پروتئین وی خانگی را با آب یا شیر ترکیب کرده و به همین راحتی آن را به رژیم غذائی خود اضافه کنید. علاوه بر این روش ها می توانید خلاقیت به خرج دهید و از روش های جدید برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی خود استفاده کنید.


مرتبط بخوانید :

تفاوت پروتئین سویا و آب ‌پنیر : هر آنچه که باید بدانید!!


مواد لازم:

در روش ساخت پودر پروتئین وی خانگی با شیر مسلما مهم ترین چیزی که نیاز دارید شیر تازه است. اگر امکان آن وجود دارد از شیر ارگانیک استفاده کنید چرا که طبیعی بوده و خواص بیشتری دارد. شما همچنین به چند لیمو نیاز دارید که باز پیشنهاد می کنیم از نوع ارگانیک آن استفاده کنید. شما همچنین می توانید پودر وی خانگی خود را طعم دار کنید. می توانید از طعم هایی مثل عصاره وانیل و یا پودر کاکائو استفاده کنید.

سعی کرده ایم روش ساده ای را برای درست کردن پودر پروتئین وی خانگی به شما آموزش دهیم. این روش به ابزار و تجهیزات پیچیده ای نیاز ندارید. وسایل لازم در هر آشپزخانه ای پیدا شده و در دسترس شما قرار دارند.

برای این کار شما به یک قابلمه بزرگ ۲ لیتری و یک دماسنج مواد غذایی برای اندازه گیری دمای شیر در حال جوش نیاز خواهید داشت. همچنین می توانید از یک وسیله برای گرفتن آب لیمو استفاده کنید. اگر آب مرکبات گیر ندارید می توانید به راحتی با دست این کار را انجام دهید!

ابزار دیگری که نیاز دارید صافی پنیر است. می توانید از یک پارچه کتانی نیز استفاده کنید. از این پارچه برای جدا کردن آب از شیر استفاده خواهیم کرد.

اگر یک دستگاه دهیدراتور مواد غذایی داشته باشید آسان تر می توانید پودر پروتئین وی را درست کنید. این دستگاه می تواند خطر گرم کردن بیش از حد و یا حتی سوزاندن پروتئین را کاهش دهد.

و در اخر این که یک شیشه تمیز با در محکم برای ذخیره کردن پروتئین آب ‌پنیر آماده کنید. بعد از آماده کردن این مواد غذایی و ابزار می توانید مراحل آماده سازی پودر پروتئین وی را انجام دهید.

مراحل آماده سازی:

9 مرحله  باید انجام دهید تا یک پودر وی خوب و مقوی در منزل خودتان تهیه کنید. پودر به دست آمده می تواند نیاز شما به پروتئین را تامین کرده و همچنین در عضله سازی و افزایش قدرت ماهیچه ها کمک قابل توجهی خواهد کرد.

در مرحله اول شما باید شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید. همانطور که اشاره کردیم از شیر با کیفیت بالا و ارگانیک استفاده کنید تا پودر به دست آمده خواص بیشتری داشته باشد.

در مرحله بعدی قابلمه را روی شعله گاز بگذارید تا به آهستگی شروع به گرم کردن شیر کرده و دمای آن را در هر چند دقیقه با یک دماسنج غذایی بررسی کنید. در حدود ۱۸۰ درجه فارنهایت، شیر شروع به آرام جوشیدن می‌ کند. دمای شیر نباید از این مقدار بیشتر شود چرا که می توانید باعث تغییر ساختار اسیدهای آمینه موجود در شیر شود.

گرما ممکن است بر ساختار اسیدهای آمینه یا مواد مغذی آن تاثیری نداشته باشد، اما ممکن است بر عملکرد پروتئین تاثیر بگذارد.

در مرحله سوم آب لیمو را اضافه کنید تا شیر بریده شود. ۵ قاشق سوپ خوری از آب لیمو را به شیر گرم اضافه کنید. شیر را هم بزنید تا آبلیمو در سراسر قابلمه پخش شود. توجه داشته باشید که حتما از به جوش آوردن آن خودداری کنید!

در مرحله چهارم بعد از اضافه کردن آبلیمو باید اجازه دهید تا مخلوط ایجاد شده استراحت کند. شعله گاز را خاموش کنید و ظرف را با یک سرپوش محکم در حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپوشانید تا استراحت کند. آن را در مکان گرمی قرار دهید تا پروتئین و مواد مغذی دیگر به تدریج از هم جدا شوند.

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
پودر عصاره مالت در بدنسازی : معجزه ای باورنکردنی!

در مرحله پنجم از طرز ساخت پودر پروتئین وی خانگی باید شیر بریده شده را از صافی رد کنید: شما برای انجام این مرحله به یک کاسه بزرگ و صافی پنیر یا پارچه کتان نیاز دارید. به آرامی شیر بریده شده در قابلمه را روی صافی بریزید اما توجه داشته باشید که مواد خارج از صافی نریزد. پنیر تازه در صافی گیر خواهد کرد و شما می‌ توانید آن را به صورت جداگانه مصرف کنید.

در مرحله ششم باید مراحل خشک کردن پروتئین وی را انجام دهید. کاسه و صافی را بعد از مرحله پنجم در یخچال بگذارید و بگذارید خنک شده و به طور کامل به مدت ۲ تا ۳ ساعت خشک شود. با نگه داشتن آن در یخچال، از خراب شدن آن در طول فرآیند خشک شدن که با دستگاه دهیدراتور انجام می شود جلوگیری می‌ کنید.

در مرحله هفتم از طرز ساخت پودر پروتئین وی خانگی باید آب پنیر را دهیدراته کنید: برای این که سریع تر آب پنیر را به پودر وی تبدیل کنید، می توانید از یک دهیدراتو مواد غذایی استفاده کنید. با این دستگاه می توانید پروتئین وی مایع را برای حدود ۱۲ ساعت در دمای ۱۳۵ درجه فارنهایت در دستگاه دهیدراتور قرار دهید. مایع در این مرحله خیلی بیشتر شبیه آب خواهد بود.

در مرحله هشتم مراحل طرز ساخت پودر پروتئین وی روش دهیدراته کردن وی بدون دستگاه دهیدراتور مواد غذایی را آموزش می دهیم. شما اگر یک دستگاه دهیدراتور نداشته باشید، می ‌توانید به راحتی مایع را در یک قابلمه بریزید و با حرارت ملایم به پختن آن ادامه دهید تا مایع به تدریج شروع به ضخیم و غلیظ شدن ‌کند. سپس آن را به یک سینی با مقداری کاغذ پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا برای ۱۲ ساعت در هوای آزاد بماند تا به طور کامل خشک شود.

اگر به طور کامل خشک نشده باشد، مواد را دوباره هم بزنید و اجازه دهید ۱۲ ساعت دیگر باقی بماند تا کامل خشک ‌شود.

فقط به خاطر داشته باشید که اگر می‌ خواهید مقدار مواد غذایی پروتئین آب‌ پنیر را حفظ کنید، این مرحله ایده‌آل نیست.

در آخرین مرحله درست کردن پودر پروتئین وی خانگی  باید آن را طعم دار کنید. این مرحله کاملا اختیاری است. برای طعم دار کردن از یک غذاساز و یا یک مخلوط ‌کن استفاده کنید و پودر پروتئین وی خانگی را با طعم ‌های طبیعی مثل پودر وانیل و کاکائو ترکیب کنید. قبل از اینکه آن را در یک ظرف در بسته قرار دهید مطمئن شوید که پودر وی کاملا خشک شده است. اگر هنوز به طور کامل خشک نشده است مقداری آن را در هوای آزاد قرار دهید تا رطوبت باقی مانده نیز خارج شود.

پودر پروتئین وی خانگی را می توانید به مدت حداکثر 6 ماه در جای خشک و خنک نگهداری کنید. آماده کردن پروتئین وی در منزل مقرون به صرفه تر از تهیه آن به صورت آماده می باشد و از لحاظ ارزش غذایی نیز بهتر است.

همچنین با این روش شما مطمئن خواهید بود که پودر پروتئین شما کاملا خالص بوده است و هیچگونه ماده افزودنی به آن اضافه نشده است.

ارزش غذایی:

آب ‌پنیری که در منزل و با استفاده از مواد اولیه ارگانیک تهیه می شود، خواص درمانی و مزایای مختلفی برای بدن دارد. از مهم ترین موارد این است که غلظت بالایی از اسید های آمینه ضروری دارد که برای حمایت از عملکرد های زیستی در بدن ضروری هستند. درباره ارزش غذایی پروتئین وی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Lactoferrin : یک پروتئین چند منظوره است که به آهن متصل شده و به عنوان یک عامل ضد میکروبی قوی و ضد التهاب عمل می ‌کند.

آلبومین سرم بوین  (BSA): ماده ‌ای است که برای حمایت از سلول ‌های گلبول سفید برای مبارزه با عفونت، افزایش فعالیت آنتی ‌اکسیدانی و حفظ سطح کلسترول سالم در بدن کاربرد دارد.

ایموگلوبین ها برای حمایت از کنترل بیماری از طریق تقویت سیستم ایمنی مفید هستند.

ارگانیسم ‌های پروبیوتیک برای ترویج هضم بهینه و جذب مواد مغذی کامل با متعادل کردن روده مفید هستند.

اسید های آمینه ضروری برای عمل کردن به عنوان بلوک ‌های سازنده پروتئین‌ ها مناسب هستند.

Glutathione precursors  برای افزایش تولید آنتی‌ اکسیدان قوی بدن مفید است.

مواد معدنی نظیر پتاسیم، آهن و روی در مقادیر متوازن در پروتئین پودر وی خانگی وجود دارند.

ویتامین‌ ها به ویژه ویتامین ریبوفلاوین در پروتئین خانگی وجود دارد که به بدن کمک می ‌کند تا کربوهیدرات ‌ها را به سوخت سلول ها تبدیل کنند.

½ فنجان پودر پروتئین وی خانگی 15 گرم پروتئین و 1 فنجان پودر وی 30 گرم پروتئین دارد.

شما با استفاده از روش های دیگری هم می توانید پودر وی خانگی را درست کنید. در ادامه به روش ساخت پودر پروتئین وی خانگی با استفاده از ماست می پردازیم. در ادامه این روش را نیز دنبال کنید تا بتوانید ماست را به پودر وی خانگی تبدیل کنید.

طریقه ساخت پودر پروتئین وی خانگی با ماست

2.طریقه ساخت پودر پروتئین وی خانگی با ماست:

تنها یک روش برای درست کردن پودر پروتئین وی خانگی وجود ندارد! خوشبختانه شما می توانید با سایر مواد لبنی مثل ماست می توانید پودر پروتئین وی درست کنید. مزیت درست کردن پودر وی با ماست این است که یک محصول جانبی دیگری به نام پنیر ماست به دست می آید که مقدار زیادی پروبیوتیک داشته و برای سیستم دستگاه گوارش تاثیرات مفید زیادی دارد و باعث بهبود عملکرد آن می شود. ممکن است طعم پودر خانگی وی بی مزه یا شور باشد؛ اگر طعم پودر پروتئین وی خانگی را دوست ندارید می توانید از طعم دهنده های طبیعی مانند وانیل و کاکائو استفاده کنید.

از پودر وی به دست آمده می توانید در پخت انواع غذاها مانند کیک استفاده کنید. شما حتی می توانید مقداری از پودر خانگی را با مکمل های دیگر ترکیب کرده و برای عضله سازی و افزایش حجم عضلات خود از آن استفاده کنید.


مرتبط بخوانید : 

پودر آب پنیر برای بدنسازی : مقایسه انواع آب پنیر


مواد لازم

طبیعتا مهم ترین ماده ای که در این روش نیاز دارید ماست است. توصیه می شود از یک ماست با کیفیت که از شیر ارگانیک و طبیعی تهیه شده است استفاده کنید. شما حتی می توانید شیر ارکانیگ را تهیه کرده و خودتان آن را ماست کنید.

برای عبور دادن ماست و تهیه پودر وی به یک پارچه کتانی، صافی، فیلتر قهوه و یا هر چیزی مانند این وسایل نیاز دارید.

همچنین یک کاسه بزرگ و یک آبکش نیز برای ساخت پودر پروتئین وی خانگی باید آماده کنید.

همانند روش قبلی می توانید پودر پروتئین وی خانگی را با خرید یک دستگاه دهیدراتور مواد غذایی آسان تر آماده کنید. با این که وجود این دستگاه می تواند خطر گرم کردن بیش از حد و یا حتی سوزاندن پروتئین را کاهش دهد اما بدون تهیه این ابزار هم می توانید پودر وی را به روشی ساده درست کنید.

یک ظرف شیشه ای تمیز هم آماده کنید تا بعد از تهیه پودر آن را داخل شیشه قرار دهید. حالا بعد از آماده کردن ماست و وسایل مورد نیاز می توانید مراحل آماده سازی پودر پروتئین وی را دنبال کنید.

مراحل آماده سازی:

آبکش را در داخل کاسه قرار بدهید به اندازه چند سانتی متر بین این دو ظرف باید فاصله وجود داشته باشد.

در مرحله بعدی باید پارچه کتان یا فیلتر قهوه را روی آبکش بگذارید.

در مرحله سوم ماست را روی پارچه داخل آبکش بریزید. پارچه شما باید به گونه ای باشد که ماست داخل پارچه باقی بماند.

بعد از چند دقیقه باید آب پنیر به آرامی شروع به خارج شدن از پارچه کرده و به داخل کاسه بریزد. نکته خیلی مهم در این روش این است که بافت پارچه باید ضخیم باشد تا ذرات ماست از آن خارج نشود. فیلترهای قهوه و پارچه های کتان گزینه های خوبی برای انجام این کار هستند.

اگر متوجه شدید که در آب خارج شده از ماست، تکه های لبنی وجود دارد می توانید دوباره آن را از صافی رد کنید. از یک پارچه تمیز یا فیلتر استفاده کنید و آب پنیر را از پارچه جدید دوباره عبور دهید.

برای این که آب پنیر کاملا جدا شود حدود چهار ساعت زمان لازم است. ماست باقی مانده حالت پنیری نرم و خامه ای مانندی دارد که می تواند آن را نیز به صورت جداگانه استفاده کنید. پنیر را می توانید در یک ظرف جداگانه به مدت یک هفته نگهداری کنید و آن را عنوان پنیر خامه ای در وعده صبحانه مصرف کنید.

مطالعه این مطلب به شما پیشنهاد میشود
لاغر کردن پایین تنه در خانه | روش های واقعا کاربردی!

بعد از آن که آب پنیر را جدا کردید باید به وسیله دستگاه دهیدراتو و یا یک قابلمه آن را خشک کنید. البته راحت ‌ترین راه تهیه یک دهیدراتو مواد غذایی است اما ممکن است از نظر اقتصادی برای شما مقرون به صرفه نباشد در این صورت می توانید از روش های ساده تر برای خشک کردن پودر وی استفاده کنید. به هر حال شما می ‌توانید این دستگاه را تهیه کنید و به راحتی پروتئین وی را خشک کنید. پروتئین وی مایع را برای حدود ۱۲ ساعت در دمای ۱۳۵ درجه فارنهایت در دستگاه دهیدراتور قرار دهید.

اگر امکان تهیه یک دهیدراتور نداشته باشید، می ‌توانید مایع را در یک قابلمه بریزید، گرما را به میزان متوسط تنظیم کنید و بگذارید آرام حرارت ببیند. مایع به تدریج شروع به ضخیم و غلیظ شدن می ‌کند. سپس آن را به یک سینی با مقداری کاغذ پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا برای ۱۲ ساعت خشک شود.

اگر به طور کامل خشک نشده باشد، آن را هم بزنید و اجازه دهید ۱۲ ساعت دیگر باقی بماند تا کامل خشک ‌شود.

فقط به خاطر داشته باشید که اگر می‌ خواهید مقدار مواد غذایی پروتئین آب‌ پنیر را حفظ کنید، از این مرحله صرف نظر کنید.

پودر حاصل را در یک ظرف شیشه ای تمیز و درب دار و در جای خشک و خنک نگه دارید. در این حالت برای حدود شش ماه قابل استفاده است.

ارزش غذایی:

پودر آب پنیر غنی از کلسیم، فسفر، ویتامین B مانند ریبوفلاوین، پانتتنیک اسید و ویتامین B12 است. از پودر ویتامین وی می توانید برای افزودن ویتامین ها و مواد معدنی به رژیم غذایی خود استفاده کنید. ارزش غذایی در 100 گرم پودر پروتئین وی به صورت زیر می باشد:

انرژی  27  کالری

قند    5.14  گرم

کربوهیدرات  5.14  گرم

چربی  0.36  گرم

کلسیم 47  میلی گرم

پروتئین 0.85  گرم

آب     93.12 گرم


مرتبط بخوانید :

تناسب اندام و عضله سازی؛ هفت قانون طلایی


3.طریقه ساخت پودر پروتئین وی خانگی فوری

همانطور که در مراحل تهیه و ساخت پودر پروتئین وی خانگی با ماست و شیر مشاهده کردید تهیه به این روش چندین مرحله مختلف دارد که می تواند کار را برای شما سخت کند و شما را از تهیه پودر وی خانگی مصرف کند! اگر به همین فکر هستید که از ساخت پودر پروتئین وی خانگی منصرف شوید، صبر کنید! ما یک روش تهیه پودر وی فوری برای شما تدارک دیده ایم که با چند مرحله خیلی ساده می توانید پودر وی درست کرده و از آن استفاده کنید.

طریقه ساخت پودر پروتئین وی خانگی فوری

مواد لازم

برای تهیه پودر وی به این روش به شیر خشک نیاز دارید. همچنین باید مقداری جو دوسر پرک و بادام  هم آماده کنید. مقدار مواد لازم به شرح زیر است :

3 فنجان (240 گرم) شیر خشک بدون چربی

یک فنجان (80 گرم) جو دو سر پرک

یک فنجان (142 گرم) بادام

مراحل آماده سازی

برای تهیه پودر وی خانگی مقدار مساوی از شیر خشک، جو دو سر پرک و بادام را با هم ترکیب کنید. یک فنجان (80 گرم) از شیر خشک بدون چربی را به مخلوط کن بریزید. یک فنجان (80 گرم) از جو دوسر پرک را اضافه کنید و سپس یک فنجان (142 گرم) از بادام را به مواد اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل پودر شود.

توجه داشته باشید که به شیرخشک نباید آب اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که شیر خشک حاوی مقداری پودر وی می باشد.

در مرحله بعدی دو فنجان باقی مانده از شیر خشک (160 گرم) را به مخلوط کن اضافه کنید. ترکیب کردن مواد را تا جایی ادامه دهید که پودر به دست آمده کاملا یکدست و نرم شود. به همین سادگی پودر پروتئین وی خانگی شما آماده است!

پودر پروتئین وی را در یک ظرف در بسته نگه دارید. این پودر به مدت 2 هفته ماندگاری دارد. برای افزایش زمان نگهداری آن بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید.

همانند مراحلی که برای تهیه پودر از شیر و ماست گفته شد این پودر را هم می توانید طعم دار کنید. می توانید به روش های مختلفی این کار را انجام دهید. 210 گرم از پودر پروتئین وی را با سه بسته از استویا ترکیب کنید. همچنین می توانید از عصاره وانیل برای طعم دار کردن آن استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری از این عصاره را به ظرف پودر پروتئین وی اضافه کنید، درب آن را ببندید و آن را تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند.

از دارچین هم می توانید استفاده کنید فقط کافی است ½ قاشق چایخوری از پودر دارچین و 1 قاشق چایخوری پودر وانیل را به ظرف اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و آن را به خوبی تکان دهید تا همه مواد کاملا ترکیب شوند.

پودر کاکائو و شکلات نیز گزینه های دیگری هستند که وجود دارند فقط کافی است ¼ فنجان به مقدار 25 گرم از پودر کاکائو را به ظرف اضافه کنید. در آن را ببندید و به خوبی تکان دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. 1 قاشق چایخوری در حدود 3 گرم اسپرسو برای طعم دار کردن پودر پروتئین وی اضافه کنید.

می توانید از پودر چای سبز ماچا نیز برای طعم دار کردن استفاده کنید. در کل از روش های مختلفی می توانید برای طعم دار کردن پودر استفاده کنید این که کدام طعم را انتخاب می کنید بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.

ارزش غذایی

ارزش غذایی پودر وی به علت وجود پروتئین، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، کلسیم، منگنز و … هستند که مزایای مختلفی برای سلامتی بدن دارد. شما می توانید با استفاده از طرز ساخت پودر پروتئین وی خانگی که به آن ها اشاره کردیم این ماده مفید را در خانه خود و با مواد اولیه آسان و به راحتی تهیه کنید. ورزشکاران و بدنسازان می توانند این ماده را به رژیم غذایی خود اضافه کنند تا باعث افزایش حجم عضلات خود شوند.

استفاده از مواد غذایی یا مکمل های دارای پروتئین برای تعمیر و بازسازی ماهیچه‌ های آسیب‌دیده بعد از یک تمرین ورزشی سخت ضروری است. پروتئین فقط برای عضله سازی مورد نیاز نیست بلکه برای عملکرد های حیاتی دیگر بدن نیز لازم است. مصرف پودر وی می تواند شما را برای مدت زمان طولانی تری سیر نگه دارد که می تواند باعث کاهش وزن شما شده و میل شما به میان وعده ‌های شیرین و یا چرب را به طور قابل توجهی کم می کند.

افزایش میزان دریافت پروتئین به طور کلی چیزی است که مردم برای آن مشکل ندارند، چون در بسیاری از غذا های خوش‌مزه پیدا می ‌شود. با این حال، دریافت مقداری که برای پشتیبانی از یک فعالیت ورزشی سنگین لازم است همیشه آنقدر ها هم آسان نیست. اگر می‌ خواهید ۱.۴ – ۲ گرم پروتئین به ازای هر کیلو گرم وزن در روز مصرف کنید که این مقدار برای کسانی که تلاش می ‌کنند عضله سازی کنند توصیه می شود، باید بیشتر از یک سینه مرغ برای نهار و شام و یک مشت آجیل برای صبحانه استفاده کنید. در واقع، خیلی بیشتر از آن به مواد پروتئین دار نیاز دارید و این می‌ تواند به همان اندازه گران باشد که پی‌گیری کردن رژیم غذایی پرپروتئین آزاردهنده باشد.

شیک های پروتئین می‌ تواند راهی مفید برای اطمینان از رسیدن شما به اهداف روزمره باشد. آن ها راحت آماده می شوند و سریع می توان آن ها را مصرف کرد، و بعد از یک جلسه تمرینی سخت، راحت‌تر از یک بشقاب گوشت و تخم‌مرغ می توانند پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کنند.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از روش های طرز ساخت پودر پروتئین وی خانگی استفاده کنید و از افزایش حجم عضلات خود نهایت لذت را ببرید.

نیاز به مشاوره در خصوص مکمل های بدن سازی و خرید محصولات مربوط به آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید. برای تهیه با ما تماس بگیرید 93 45 91 77 – 02 22 81 46 (021) – 56 27 302 (0912)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید! آرزومند سلامت شما هستیم.