درباره محصول کنسانتره وی آب پنیر لین
کنسانتره آب پنیر لین امریکا با 80% پروتئین زود جذب
کنسانتره وی آب پنیر یکی از زود هضمترین و در دسترسترین پروتئینهاست.
استفاده از این ماده انتخاب مناسبی برای افزودن پروتئین کامل به رژیم غذایی میباشد.
کنسانتره وی آب پنیر لین امریکا
Whey protein concentrate
80 درصد پروتئین زود جذب
کنسانتره پروتئین آب پنیر ( پودر وی ) چیست و مزایا و موارد استفاده آن کدام است
جای تعجب نیست که اکثر افراد کنسانتره پروتئین آب پنیر را انتخاب مناسبی بعد از تمرینات ورزشی میدانند.
پروتئین آب پنیر به عضلهسازی و ترمیم سریعتر عضلات کمک میکند.
اما این ماده در واقع چیزی فراتر از یک مکمل بعد از تمرین است
کنسانتره پروتئین آب پنیر یکی از زود هضمترین و از لحاظ زیستی در دسترسترین پروتئینهاست.
استفاده از این ماده انتخاب مناسبی برای افزودن پروتئین کامل به رژیم غذایی میباشد.
در این مقاله مطالب زیر را در مورد کنسانتره پروتئین آب پنیر خواهیم آموخت:
-
فواید پودر وی
-
نحوه تولید آن
-
نحوه تشخیص بهترین نوع کنسانتره وی آب پنیر
-
بهترین روشها برای استفاده از آن
فواید پروتئین کنسانتره وی آب پنیر
یکی از دلایل علاقه بدنسازان و ورزشکاران به پروتئین آب پنیر این است که این ماده برای رشد و ترمیم ماهیچهها بسیار مفید است.
اما فواید کنسانتره پروتئین آب پنیر بسیار فراتر از این است:
• چربیسوز:
میخواهید وزن خود را کاهش دهید؟
سعی کنید آب پنیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آب پنیر باعث میشود تا برای مدت طولانیتری احساس سیری داشته باشید، قند خونتان ثابت بماند و سلولهایتان را از استرس محافظت میکند.
همه این موارد به کاهش مداوم چربی کمک میکنند.
افرادی که روزانه 50 گرم کنسانتره پروتئین آب پنیر مصرف میکنند، پس از 6 ماه به تدریج شاهد از دست دادن مداوم چربی خواهند بود.
• کاهش اشتها:
آیا همیشه در حال مبارزه با میل به خوردن شیرینی و تنقلات هستید؟ آب پنیر میتواند کمک کننده باشد.
کنسانتره آب پنیر بعد از یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات میتواند قند خون را تا حدود 20 درصد کاهش دهد.
قند خون ثابت باعث میشود که تمایل کمتری به مواد غذایی ناسالم داشته باشید.
• کاهش استرس و تقویت ایمنی:
آب پنیر حاوی آنزیمهای ارزشمند و فاکتورهایی است که موجب افزایش گلوتاتیون (قویترین آنتیاکسیدان بدن) میشود.
گلوتاتیون از سلولها در مقابل استرس محافظت میکند.
همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت مینماید.
مصرف کنسانتره وی آب پنیر در زمان احساس آشفتگی یا بیماری نیز توصیه شده است
• در دسترس بودن و هضم آسان:
همه پروتئینها به شکل یکسانی تولید نمیشوند.
برخی در مقابل هضم شدن مقاومتر بوده و در واقع فواید تغذیهای زیادی ندارند.
محققان مقیاسی به نام نمره اصلاح شده هضم پروتئین اسید آمینه (PDCAAS) تعریف کردند تا مقیاسی برای محاسبه تفاوتهای مربوط به هضم انواع مختلف پروتئین داشته باشند.
مقدار این مقیاس بین ۰ تا 1 متغیر بوده و 1 به پروتئینی که بیشترین دسترسی زیستی را داشته باشد تعلق میگیرد.
آب پنیر یکی از معدود پروتئینهایی است که دارای مقدار 1 است.
در واقع قابلیت دسترسی زیستی آن به طور فوقالعادهای بالا است و منبع پروتئینی با ارزشی به شمار میرود.
به عنوان یک مزیت دیگر، هضم آسان آب پنیر آن را به انتخاب مناسبی برای افرادی با روده حساس یا دارای مشکلات جذب مواد مغذی تبدیل میکند.
کنسانتره وی آب پنیر مادهای عالی و کامل برای دریافت پروتئین است.
سعی کنید بعد از تمرین یا به عنوان میان وعده از آن استفاده کنید.
کنسانتره وی آب پنیر چیست
آب پنیر از محصولات جانبی تولید پنیر میباشد.
تولیدکنندگان پنیر پس از گرم کردن شیر مقداری از یک اسید (اغلب آب لیمو یا سرکه) به آن اضافه میکنند.
اسید باعث تشکیل لختههایی در شیر میشود.
پس از جداکردن بخش جامد، مایعی که باقی میماند آب پنیر میباشد.
کنسانتره پروتئین آب پنیر همان مایع است که به صورت پودر خشک میشود.
کنسانتره آب پنیر بیشتر از پروتئین تشکیل شده و دارای میزان بسیار کمی چربی و کربوهیدرات میباشد.
خاصیت آن به دلیل داشتن ترکیبات باارزش و فعال زیستی است که موجب تقویت سیستم ایمنی و ایجاد خواص آنتیاکسیدانی در آن میشود.
یکی دیگر از این نوع پروتئین، ایزوله پروتئین آب پنیر میباشد که به منظور افزایش پروتئین بار دیگر آن را تصفیه میکنند.
البته این کار باعث از بین رفتن برخی از ترکیبات ویژه آن نیز میشود.
چطور بهترین کنسانتره پروتئین آب پنیر را انتخاب کنیم؟
در صفحه اصلی محصولات پروتئین سایت میتوانید از بین برندهای مختلف آب پنیر، گزینه مورد نیاز خود را انتخاب کنید
مراقب افزودنیهای کنسانتره آب پنیر باشید.
هنگام خرید حتماً به اطلاعات روی برچسب دقت کنید و وجود شکر، شیرینکنندههای مصنوعی مانند سوکرالوز، آسپارتام، اسولفام–پتاسیم و هر نوع طعم یا رنگ مصنوعی دیگر را بررسی کنید.
بهترین آب پنیر نوع ارگانیک آن است.
در واقع منظور آب پنیری است که از شیر گاوهای پرورش یافته در مراتع به دست آمده باشد.
این گاوها شیر با کیفیت بهتر و پروفایل غذایی مطلوبتری نسبت به گاوهای پرورش یافته در دامداریها تولید میکنند.
لبنیات ارگانیک و آب پنیر حاصل از آن نیز بسیار پایدارتر و مطلوبتر خواهد بود.
به طور کلی بهترین کنسانتره آب پنیر باید فاقد قند و شیرینکنندههای مصنوعی، ارگانیک و دارای طعمی طییعی باشد
چطور از کنسانتره وی آب پنیر استفاده کنیم؟
کنسانتره آب پنیر کاربردهای بسیاری دارد.
در اسموتی، شیک، روکش کیک (افزایش غلظت) و شیرینیها و دسرهای بدون پخت عالی است.
به خاطر داشته باشید، بهتر استپودر وی را گرم نکنید.
اگر میخواهید پروتئین را به پنکیک یا خوراکیهای پخته شده اضافه کنید، بهتر است از پروتئین کلاژن استفاده نمایید زیرا در مقابل گرما پایدار است.
از آنجا که پروتئین آب پنیر در افراد احساس سیری ایجاد کرده و باعث کم شدن اشتها میشود، خوب است که مقداری از آن را برای موارد زیر در دسترس داشته باشید:
• صبحهای پرمشغله
• ظهرهایی که فرصتی برای صرف ناهار ندارید
• در طول سفر
• به عنوان یک وعده غذایی سریع بعد از تمرینهای عضلهسازی
• به عنوان میان وعدهای مناسب و سرشار از پروتئین
• شبها، برای از بین بردن گرسنگی و میل به خوردن
برای تغذیه ساده، مقوی و سریع، مقداری پودر پروتئین را در مخلوط کن یا شیکر ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید.
این یک روش آسان برای تامین مواد غذایی و بالا نگه داشتن سطح انرژی در هنگام کار زیاد است.
شما چگونه از آب پنیر استفاده میکنید؟ آیا تاکنون مزایایی از آن دیدهاید؟ در نظرات برای ما بنویسید.
منبع:
https://naturalforce.com/blogs/nutrition/what-is-whey-protein-concentrate
مشخصات محصول در سایت تولید کننده:
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید