درباره محصول شیر خشک اسکیم یا بدون چربی 500 گرمی
شیر خشک اسکیم (بدون چربی) دارای بیش از 30درصد پروتئین و 50درصد کربوهیدرات مناسب برای تهیه مکملهای ورزشی خانگی به ویژه گینر این محصول در کیسه های 20 کیلویی و با برند پگاه خریداری میگردد و سپس در بسته بندی 500 گرمی عرضه میشود
شیر خشک معمولا در ترکیبات پروتئینی، کربوهیدراتی و یا ترکیب این دو، به عنوان مکمل و طعم دهنده استفاده میشود.
قابل استفاده در شیرینی پزی و مکملهای ورزشی (به عنوان طعم دهنده و منبع پروتئین و کربوهیدرات)
این محصول در کیسه های 20 کیلویی و با برند پگاه خریداری میگردد و سپس در بسته بندی 500 گرمی عرضه میشود
شیر خشک چگونه تهیه میشود
بطور معمول، در کارخانه های تولید کننده مواد لبنی، شیر تازه و پاستوریزه را به وسلیه لوله هایی که دارای حفره های بسیار ریز است بر روی سطحی داغ و فاقد هرگونه میکروب میپاشند
پاشش شیر که بصورت کامل پودر شده برروی سطح داغ، موجب میشود رطوبت آن حذف گردد و آنچه باقی میماند ماده خشک است
شیرخشک چند نوع است؟
شیر را به 2 دسته کلی تقسیم میکنند:
- شیر پر چرب
- شیر خشک اسکیم (بدون چربی)
در فروشگاه گیاه سبز محصول بدون چربی یا همان شیر اسکیم عرضه میشود
تفاوت پودر پرچرب و اسکیم چیست؟
شیر پرچرب رنگی مایل به زرد دارد و به دلیل وجود چربی و رطوبت معمولا تشکیل کلوخ و گلوله میدهد و یکدست نیست
همچنین این شیر کمی ترش میشود
در مقابل پودر شیر بدون چربی یا اسکیم سفید و یکدست بوده و فاقد طعم ترش میباشد
شیر خشک یکی از مکملهای ارزان، در دسترس و بسیار موثر برای تغذیه بدنسازی است
چرا ورزشکاران به ویژه بدنسازها از پودر شیر اسکیم استفاده مینمایند؟
این محصول دارای بیش از 30 درصد پروتئین و 50 درصد کربوهیدرات است
تمام ورزشکاران نیازمند مصرف منابع مناسب پروتئین و کربوهیدرات هستند و این محصول منبعی غنی از هردو گزینه است
بسیاری از ورزشکاران و به ویژه افرادی که علاقمند به تهیه مکملهای ورزشی خانگی و کم هزینه هستند برای تهیه مکمل و به ویژه مکملهایی مانند گینر، استفاده از شیر خشک اسکیم را توصیه میکنند
مشخصات و جدول ارزش غذایی شـیر اسکیم به شرح زیر است:
رنگ : سفید
بافت : دارای ذرات یکنواخت و عاری از کلوخ
عطر و طعم : کاملا طبیعی و شبیه شیر و عاری از طعم تند و فلزی
رطوبت :حداکثر ۵ درصد
چربی :حداکثر ۵/۱ درصد
پروتئین :حداقل ۳۲ درصد
ماده خشک :حداقل ۹۵ درصد
مرتبط بخوانید: شیر کم چرب، کامل و یا اسکیم ؛ کدام بهتر است؟
(در این مقاله که ترجمه ای است از سایت healthline ، در خصوص خواص و تفاوتهای سه نوع شـیر رایح بحث شده است)
به طور کلی میتوان گفت بهترین شیر خشک برای بدنسازی نوع اسکیم است
این محصول با برند پگاه در کیسه های 25 کیلوگرمی تهیه شده و در فروشگاه، بصورت بسته های 500 و 1000 گرمی عرضه میگردد
جدول ارزش غذایی محصول بدون چربی (در ۱۰۰ گرم) :
انرژی :۳۴۵ کیلو کالری
پروتئین :۳۲ گرم
چربی :۵/۱ گرم
کربوهیدرات :۵۵ گرم
کلسیم :۱۲۵۷ میلی گرم
فسفر :۹۶۸ میلی گرم
تحقیقات انجام شده درباره این محصول
یک مطالعه جدید حاکی از آن است که وزنه بردارانی که پس از ورزش، شـیر خشک مصرف می کنند، در حدود دو برابر بیشتر از افرادی که فقط از نوشیدنی های سویا استفاده می کنند، عضله به دست می آورند.
علاوه بر این، شیر بسیار ارزانتر از مکمل هایی است که به طور خاص برای کمک به وزنه برداران پس از ورزش ساخته شده اند. دکتر Stuart M. Phillips از دانشگاه مک مستر در همیلتون، انتاریو، نویسنده اصلی این مطالعه اعلام کرده است که محققان از این پودر در مطالعه فعلی استفاده کرده اند که در هر خواربار فروشی موجود است.
او در یک مصاحبه ایمیلی گفت: ” من این محاسبات را انجام دادهام و متوجه شده ام که یک اونس شیر ۲۰ تا ۳۰ برابر ارزانتر از سایر منابع پروتئینی موجود است.”
Phillips و تیم او بیان می کند که مصرف پروتئین پس از ” پمپاژ آهن ” به ساخت توده عضلانی کمک می کند. اما مشخص نیست که آیا برخی از انواع پروتئین از بقیه موثرتر هستند یا نه.
پروتئین های زود هضم، از جمله پودر پروتئین وی و سویا، باعث تامین موقت آمینو اسیدها به درون خون شوند. با مصرف این پروتئین ها “بلوکهای سازنده” برای جذب توسط ماهیچه در دسترس هستند.
پروتئین هایی که هضم آنها طولانیتر است، مانند کازئین که در شـیر یافت می شوند، باعث افزایش تدریجی و طولانیمدت آمینو اسیدها در سطح خون می شوند.
در حالی که این پروتئینهای دیر هضم تشکیل ماهیچه را ترویج نمی کنند اما از آسیب ماهیچه ها جلوگیری می کنند.
محققان فرض کردند که ترکیبی از پروتیینهای “آهسته” و “سریع” مثل کازئین و وی که هر دو در شیر گاو یافت می شوند، برای ایجاد ماهیچه بسیار موثر هستند. برای تحقیق، به هشت مرد که به طور مرتب وزنه برداری می کردند، بعد از انجام یک سری تمرینات وزنه برداری، نوشیدنی سویا یا شـیر خشک داده شد.
سه ساعت پس از ورزش، محققان دریافتند که جذب آمینو اسیدهای ماهیچه به میزان قابلتوجهی بیشتر از زمانی است که شیرخشک مصرف می کنند نسبت به زمانی که آنها سویا استفاده می کنند.
Phillips بیان کرده است که :
میزان عضله به دست آورده پس از یک ورزش به دست آمده است اما اگر تا ۱۰ هفته جمع آوری داده ها طول بکشد افزایش در حجم ماهیچه دو برابر شیر در مقایسه با سویا خواهد بود.
در تحقیقات دیگر، فیلیپس و همکارانش شواهدی یافتند که شیرخشک ممکن است برای ورزشکاران بعد از انجام ورزش کامل مانند دوچرخهسواری نیز مفید باشد.
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید