من همه اسموتیها را دوست دارم و یکی از انواع آنها اسموتی اسپیرولینا گرمسیری است!
آنها خیلی سریع آماده میشوند، بسیار ساده هستند و این واقعیت را دوست دارم که میتوانید هر چیزی را که میخواهید اضافه کنید تا یک اسنک/ وعده غذایی خوشمزه درست کنید!
این دستور اسموتی اسپیرولینا گرمسیری قطعاً برنده است!
من آن را با ترکیب چند طعم و مزه در طول سالیان تجربه کردهام.
از اسموتیهای شکلاتی تیره تا اسموتیهای سبز پرطراوت تا ترکیب چغندر قند خاکیرنگ.
خیلی جالب است که چه تعداد ترکیب فقط با تعداد انگشتشماری از افزودنیها میتوان ایجاد کرد.
اسموتیهای سبز تقریباً برای من یک جزء اصلی است.
من ترکیب موز، اسفناج، لیمو، زنجبیل و شیر بادام را دوست دارم.
خامهای بودن موز و شیر بادام، ترش بودن لیمو و تند بودن زنجبیل را برجسته میکند و آنها باهم یک ترکیب خوب هستند!
من یکی از اینها را حداقل 3 بار در هفته استفاده میکنم.
برای ترکیب چیزها کاسه اسموتی ایده خوبی است.
تکههای موز را شب قبل فریز کنید و فقط مقدار کمی شیر بادام اضافه کنید تا یک اسموتی بافتی شبیه به بستنی ضخیم ایجاد کنید که در کاسه سرو میشود.
با چاشنیهای خوشمزه پر و با قاشق میل کنید.
من باید چیزی متفاوت و کمی اعتیادآور بگویم!
حالا، این افزودنی ستارهای دستور اسموتی اسپیرولینا گرمسیری است.
باید صادق باشم؛ این عالیترین افزودنی مزه نیست، اما بهصورت شگفتانگیزی برای شما خوب است و در این دستور تصمیم گرفتهام که بهصورت عالی طعم را بپوشانم و موجب شوم که غیرقابل تشخیص شود و واقعاً خوشمزه است!
مزایای سلامتی اسپیرولینا:
اسپیرولینا پودر جلبک طبیعی (سیانوباکتر) است که دارای مقدار بالایی پروتئین است و منبع خوبی از آنتیاکسیدان، ویتامینهای B و دیگر مواد مغزی میباشد.
هنگامیکه بهدرستی از حوضچههای غیر آلوده و بدنههای آبی برداشت شود یکی از منابع قوی مواد مغزی در دسترس است.
اسپیرولینا عمدتاً از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری تشکیل یافته است
معمولاً مصرف این جلبک به گیاهخوارها به دلیل محتوای بالای آهن طبیعی توصیه میشود.
- 65 تا 70درصد پروتئین و اسیدهای آمینه شامل اسید چرب ضروری اسید لینولئیک گاما (GLA) که به دلیل خواص ضدالتهابی بسیار موردتوجه است.
بهویژه زمانی که با دیگر مکملهای امگا 3 نظیر روغن کبد ماهی کاد تخمیر شده استفاده شود.
اسپیرولینا شامل همه اسیدهای آمینه ضروری است.
GLA به سختی در منابع غذایی یافته میشود و معمولاً باید در بدن ساخته شود.
اسپیرولینا از معدود منابع غذایی دارای GLA طبیعی است.
- حاوی امگا 3، 6 و 9 است و بهویژه دارای مقدار بالایی امگا 3 است.
- دارای مقدار بالایی کلروفیل است که در حذف مواد سمی از خون و افزایش سیستم ایمنی کمک میکند
- دارای غلظت بالایی از آهن زیستی است و در طول دوران بارداری و برای افرادی که دارای آنمی هستند عالی است و یبوست ایجاد نمیکند.
پروتئینها و مواد مغذی در اسپیرولینا از لحاظ زیستی در دسترس هستند و بهآسانی جذب میشود.
- کلسیم بسیار بالا در حدود 26 برابر نسبت به کلسیم شیر، آن را برای کودکان و افراد مسن و دوران بارداری بسیار مناسب کرده است.
- پروتئین در اسپیرولینا بهشدت قابلاستفاده است و نرخ استفاده از پروتئین خالص بین 61-50 درصدی دارد.
- میتواند به فلزات سنگین در بدن بچسبد و به حذف آنها کمک کند.
- سوخت چربی را حین ورزش افزایش میدهد.
من میل دارم اسموتی را برای صبح درست کنم.
درپوش ظرف اسموتی را باز کنم و جرعه جرعه بنوشم و آن را با خودم سر کار ببرم.
نهار آماده است و من همه مواد مغذی را با خودم دارم.
بسیار ساده، بسیار آسان، بسیار شگفتانگیز!!!!
اسموتی اسپیرولینا گرمسیری
یک اسموتی سالم خوشمزه گرمسیری که مزه قوی اسپیرولینا را میپوشاند.
هم سالم و هم خوشمزه!
زمان آماده شدن: 10 دقیقه
مواد لازم
1 موز بزرگ (پوست گرفته، بریدهشده و فریز شده)
½ لیمو (پوست گرفته و دانهها درآورده شده)
½ فنجان انبه فریز شده
1 ورقه بزرگ از آناناس (پوست گرفته شده و قطعهقطعه شده)
1 فنجان آب نارگیل
1 قاشق چایخوری اسپیرولینا (توده شده)
دو قطعه زنجبیل (قطعهقطعه شده)
گلهای خوردنی و آناناس برای تزئین
روش تهیه اسموتی اسپیرولینا گرمسیری
- همه مواد را در مخلوطکن بریزید و مخلوطکنید تا زمانی که نرم شود.
اگر اسموتی دارای بافت نرم تر میخواهید باید کمی آب نارگیل اضافه کنید.
- اجازه دهید مخلوط داخل یخچال خنک شود و سپس با گلهای خوراکی و آناناس تزئین کنید.
توجه
موزهای فریز شده برای ایجاد شکل بافتی بستی خامهای مانند لازم است که آن را زیبا میکند، اما استفاده از موز یخ نزده رسیده نیز خوب است.
منبع: http://wellnesswithtaryn.com/tropical-spirulina-smoothie/