بهترین روغن خوراکی

بهترین روغن خوراکی :  برای آشپزی کردن گزینه های زیادی برای روغن وجود دارد و هر کدام مخصوص پخت پز، سالاد و … هستند. برخی مانند روغن زیتون به خوبی شناخته‌شده هستند و برخی دیگر، مانند روغن نارگیل، کم‌تر آشنا هستند.

کدام روغن برای شما مناسب است؟ این تا حد زیادی بستگی به نوع پخت شما دارد. نقطه سوخت روغن، زمانی است که روغن شروع به سوختن و دود کردن می ‌کند، یکی از مهم‌ ترین چیز هایی است که باید در نظر گرفت. اگر شما روغن را از نقطه سوخت عبور دهید، نه تنها به طعم غذا آسیب می ‌زند، بلکه بسیاری از مواد مغذی آن در روغن کاهش می‌ یابد و روغن ترکیبات مضری به نام رادیکال ‌های آزاد را ایجاد خواهد کرد.

اگر فکر می‌ کنید که کدام مورد بهترین روغن خوراکی برای سلامتی شما است، در ادامه به برخی از این موارد اشاره می کنیم. ما را همراهی کنید.

بهترین روغن خوراکی : روغن زیتون

متخصصان تغذیه و آشپزی موافق هستند که یکی از پیشرفته‌ترین و سالم ترین روغن‌ های طبخ غذا و خوراکی روغن زیتون است تا زمانی که طبیعی و ارگانیک باشد. شما یک روغن نیاز دارید که تصفیه‌ شده و بیش از حد فرآوری نشده باشد. طبیعی بودن به این معنی است که روغن زیتون تصفیه ‌شده نیست و بنابراین کیفیت بالایی دارد. روغن زیتون اصل حاوی مقدار زیادی از چربی‌های تک اشباع‌ نشده و اسیدهای چرب اشباع‌نشده چند گانه است؛ بسیاری از مطالعات آن را به سلامت قلب مرتبط کرده‌اند. روغن زیتون نقطه سوختن نسبتا پایینی دارد در حالی که در مقایسه با دیگر روغن‌ ها، روغن زیتون به بهترین نحو برای پخت‌وپز با حرارت کم و متوسط بهتر است.

هم چنین یکی از سالم ‌ترین روغن ‌هایی است که هنگام پخت می توانید از آن استفاده کرده و آن را به سالاد نیز اضافه کنید.

روغن نارگیل

بسته به اینکه چه کسی از آن استفاده می کند، می تواند یکی از بهترین گزینه ها بوده و یا اینکه از آن اجتناب کرد.  نقطه اصلی تعارض مقدار چربی اشباع‌شده آن است؛ برخلاف دیگر روغن‌های گیاهی، روغن نارگیل در درجه اول چربی اشباع‌شده قرار دارد. همه موافق نیستند که این منبع غلیظ چربی اشباع ‌شده برای سلامتی مفید باشد، اما برخی متخصصان، از جمله انجمن قلب آمریکا، استدلال می ‌کنند که جایگزینی غذاهایی که چربی اشباع‌شده با گزینه ‌های سلامت‌تر، می‌ توانند سطح کلسترول خون را کاهش دهند و میزان چربی را بهبود بخشند. با این حال، علم شروع می ‌کند به بیان این که تمام چربی ‌های اشباع ‌شده برای شما بد نیستند.

مرتبط بخوانید : طعم دار کردن غذا : ترفندهای فوق العاده آشپزی

روغن کانولا بهترین روغن خوراکی

روغن کانولا از (کلزا)، یک گیاه گلدار و شامل مقدار خوبی از چربی‌ های تک اشباع‌ نشده و مقدار کمی از چربی‌ های چند اشباع‌نشده است. از بین همه روغن‌های گیاهی، روغن کانولا تمایل به داشتن حداقل چربی‌ های اشباع‌شده دارد. همچنی یک نقطه سوخت بالا دارد که به این معنی است که می ‌تواند برای پخت‌وپز با حرارت بالا مفید باشد. گفته می ‌شود در آمریکا روغن کلزا به شدت فرآوری می ‌شود که به معنی مواد مغذی کمتری می ‌باشد و روغن کلزا اصل در دسترس است اما پیدا کردن آن دشوار است.

بهترین روغن خوراکی
بهترین روغن خوراکی

روغن آفتابگردان بهترین روغن خوراکی

این روغن در ویتامین E زیاد است؛ یک قاشق سوپ خوری حاوی ۲۸ درصد از مصرف توصیه‌ شده از مواد مغذی است. این یک نقطه سوخت بالا دارد و طعم قوی ندارد، که به این معنی است که غذا طعم خود را از دست نخواهد داد. اما روغن آفتابگردان شامل مقدار زیادی اسیده‌ای چرب امگا ۶ است. بدن به آن ‌ها نیاز دارد، اما تصور می‌شود که امگا ۶ باعث التهاب می ‌شود، در حالی که امگا ۳ ضد التهاب است. مصرف زیادی امگا ۶ بدون تعادل با امگا ۳ می‌ تواند منجر به تورم اضافی در بدن شود، بنابراین میانه‌روی کلید اصلی است.

روغن تخم کتان

“روغن تخم کتان در امگا ۳ بالا است و دارای یک نقطه سوخت بسیار کم است، که به این معنی است که نباید برای پخت‌وپز به کار رود اما برای استفاده از مواد مغذی این روغن می توانید آن را در سالاد به کار ببرید. مطمئن شوید که این مورد از بهترین روغن خوراکی را در یک مکان دمای پایین، مانند یخچال نگهداری می کنید.

روغن کنجد بهترین روغن خوراکی

این روغن اغلب برای طعم قوی اش به کار می ‌رود. همچنین این روغن هم دارای اسیدهای چرب اشباع ‌نشده تک ساختاریافته و اسیدهای چرب اشباع‌ نشده چند ساختاری است، اگر چه در مواد مغذی دیگر زیاد نیست. آن یک نقطه سوخت بالاتر دارد و می ‌تواند برای دستور العمل‌ های پخت و پز با دمای بالا مورد استفاده قرار گیرد.

روغن گیاهی :

واژه “روغن گیاهی” برای اشاره به هر گونه روغنی که از منابع گیاهی گرفته می‌ شود است، و سالم بودن استفاده از روغن گیاهی به منبع آن و برای چیزی که استفاده می ‌شود بستگی دارد. اغلب روغن‌ های گیاهی در بازار ترکیبی از کلزا، ذرت، سویا، پالم و روغن آفتابگردان هستند. به طور کلی به مردم توصیه می شود که هر وقت می‌ توانید به جای روغن ذرت یا روغن سویا از روغن زیتون استفاده کنید. این روغن ها لزوما برای شما بد نیستند، اما شما می ‌توانید سود بیشتری از روغن زیتون به دست آورید.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید. برای تهیه با ما تماس بگیرید 93 45 91 77 – 02 22 81 46 (021) – 56 27 302 (0912)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید! آرزومند سلامت شما هستیم.