فرنی گندم سیاه

فرنی گندم سیاه وگن (گیاهخواران) یکی از انواع فرنی با بافت نرم و طعم لذیذ است

 

کافی است سری به اینستاگرام بزنید تا تصاویری از فرنی به عنوان صبحانه مشاهده کنید.

فرنی معمولا با آرد گندم یا نشاسته تهیه می‌شود و دسری شیرین و مقوی است

این دسر به دلیل غنی بودن شما را تا ناهار سیر نگه می‌دارد.

فرنی گندم سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و دارای بافت نرم به شمار رفته که به دلیل گندم سیاه موجود در آن ناشناخته‌تر است.

ما در این مقاله دستورالعمل طرز تهیه فرنی گندم سیاه وگن را ارائه می‌دهیم تا بشقاب صبحانه گیاهخواران عزیز به سادگی پر شود.

اگر گیاهخوار هستید و دنبال دسر وگن می‌گردید، با ما همراه شوید!

پیش از آغاز به کار یک نکته را متذکر شویم

میتوانید گندم سیاه را آسیاب کنید و با آرد آن فرنی تهیه نمایید اما ما به شما استفاده از گندم سیاه درسته را پیشنهاد میکنیم

مواد لازم برای تهیه فرنی گندم سیاه ویژه گیاهخواران

  • 1/2 فنجان گندم سیاه
  • 1 فنجان آب گرم
  • یک مشت پُر فندق یا بادام درختی
  • دارچین، زنجبیل و نمک به مقدار لازم
  • 1/2 لیموترش (یا مقداری آب لیمو)
  • 1 تا 2 عدد خرما (اختیاری)

طرز تهیه فرنی گندم سیاه وگن

  1. گندم سیاه را با آب گرم بشوئید. سپس آن را در قابلمه بریزید و چیزی به آن اضافه نکنید.
  2. شعله اجاق گاز را روشن کرده و آن را روی حرارت کم بگذارید.

قابلمه گندم سیاه را روی حرارت قرار دهید.

بگذارید گندم سیاه تفت بخورد اما حواستان باشد که نسوزد یا ته نگیرد!

در این مرحله می‌توانید فندق‌ها و یا هر دانه دلخواه دیگر را به آن اضافه کنید.

3. وقتی عطر خوش فرنی فضا را پر کرد، ادویه‌جات را به آن اضافه کنید.

می‌توانید از زنجبیل تازه استفاده کنید تا عطر فرنی‌تان دوچندان شود.

یک قطعه از زنجبیل تازه کافی است اما اگر زنجبیل تازه ندارید از پودر خشک آن استفاده نمائید.

نگران نباشید؛ هردویشان یک کار را می‌کنند!

4. پس از اضافه کردن ادویه‌جات، روی محتویات فوق کمی آب بریزید و حرارت را بیشتر کنید.

مراقب باشید تا آب سر نرود!

اگر فرنی وگن را شیرین دوست دارید، الان زمان افزودن شیرین‌کننده است.

حدود 15 دقیقه صبر کنید و فرنی را مدام چک کنید تا به ته قابلمه نچسبد.

وقتی آب کاملا به خورد گندم سیاه رفت و بافت آن نرم شد، می‌توانید بگویید فرنی وگن تقریبا آماده شده است.

5. شعله اجاق گاز را خاموش کنید و آب لیمو را به فرنی گندم سیاه وگن اضافه کنید.

همه چیز را به یکباره اضافه نکنید. پیش از افزودن چاشنی‌ها طعم و مزه دسر را چک کنید.