چای شکوفا شونده و خواص آن, (1)

 چای شکوفا شونده یا بلومینگ تی یا چای شکوفنده ترکیبی از برگ های چای سفید به همراه گل های خاصی می باشد.

برای درست کردن این چای، برگ های چای به دور یک یا چند گل تازه بسته می شوند و سپس به صورت یک گوی پیچیده شده و طی فرآیند های مختلف فرآوری و خشک می شود.

هنگامی که این چای دم می شود مانند یک گل زیبا شکفته شده و شکوفه دهی می کند.

تاریخچه ی این چای به چین باز می گردد.

در حال حاضر به سبب ویژگی های منحصر به فرد، زیبایی و خواص مفید آن در سراسر دنیا شناخته شده می باشد.

چای شکوفا شونده می تواند دارای گل های مختلفی باشد.

گل هایی مثل سوسن، یاسمن، osmanthus، amaranth کره، marigold و chrysanthemum  زرد از گل های متداول مورد استفاده در چای شکوفا شونده می باشد.

وجود این گل ها فقط برای زیبایی نیست و خواص منحصر به فردی برای بدن دارد

مصرف این گلها در کنار چای سفید باعث افزایش خواص این نوشیدنی می شود.

 

خواص عمومی چای شکوفا شونده:

به عنوان مثال یاسمن خاصیت ضد باکتری دارد و بوی بد دهان را از بین می برد.

آلوئه ورا فشار خون و قند خون را تنظیم می کند.

Osmanthus ریه ها و معده را گرم کرده و باعث کاهش درد می شود.

یاسمن باعث درخشندگی و شفافیت پوست شده، Marigold کبد را تغذیه کرده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.

Globe برای رهایی از خلط خوب است و لی لی برای درمان بی خوابی مفید بوده، اعصاب را تسکین می هد و رطوبت ریه ها را افزایش می دهد.

گل رز علاوه بر اینکه برای پوست مفید است، آرامبخش بوده و برای بهبود جریان خون مفید می باشد.

دو گل chrystanthemum زرد و chinensis سموم بدن را دفع کرده و بدن را خنک می کنند.

به طور کلی مصرف چای شکوفنده تاثیرات اعجاب انگیزی بر روی سلامت بدن دارد.

این چای سبب بهبود عملکرد دستگاه گردش خون شده و با تنظیم کلسترول و ال دی ال از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

این چای به صورت مستقیم بر دستگاه گوارش، دستگاه عصبی مرکزی و سیستم حرکتی بدن تاثیر گذاشته و باعث بهبود عملکردشان می شود.

 

محصول مرتبط: خرید چای شکوفنده

 

اثرات اعجاب انگیز چای شکوفنده بر روی سلامتی بدن

چای بلومینگ سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که خواص منحصر به فردی را به چای بخشیده اند.

به همین سبب این نوع چای به داشتن آنتی اکسیدان های قوی شهرت یافته.

همین مسئله سبب شده تا از این نوع چای برای پاکسازی بدن از سموم استفاده نمایند.

چای شکوفنده که دارای ظاهری منحصر به فرد می باشد، دارای آنتی اکسیدان هایی کمیاب است.

این آنتی اکسیدانهادر انواع دیگر چای یافت نمی شود.

چای شکوفا شونده حاوی مقادیر قابل توجهی متابولیک فلاونوئید و cathecins می باشد.

چای شکوفا شونده در چین به سبب همین آنتی اکسیدان های قوی و کمیاب بسیار محبوب می باشد.

 

1. آبرسانی به پوست با چای بلومینگ:

به خاطر وجود پلی فنول های خاص در چای شکوفنده، مصرف این چای میتواند سبب زیبایی و سلامت پوست شود.

آنتی اکسیدان های قوی چای گل پوست شما را از اشعه های مضری چون ماورا بنفش محافظت می کنند و پوست را از داخل و خارج به خوبی آبرسانی می کند.

مصرف این چای به بازسازی سلول های پوست و کاهش آنزیم هایی که سبب از بین رفتن کلاژن و الاستین می شود کمک زیادی می کند.

به همین سبب مصرف این چای به جوان نگهداشتن پوست کمک زیادی می کند.

این چای با دفع سموم از بدن باعث پاکسازی کبد شده و در نتیجه رنگ چهره ی شما را بازتر و شفاف تر می کند.

 

2. افزایش سرعت متابولیسم بدن با چای بلومینگ:

دمکرده چای شکوفا شونده
دمکرده چای شکوفا شونده

 

مصرف بلومینگ تی به طور موثری به سوخت و ساز بدن سرعت می بخشد.

از همین رو این چای به عنوان یک دمنوش لاغری مورد استفاده قرار می گیرد.

در واقع مصرف این چای باعث می شود تا سطح چربی بدن شما در حد نرمالی قرار بگیرد.

اگر از اضافه وزن رنج می برید، مصرف چای شکوفا شونده را در رژیم لاغری خود بگنجانید.

این چای با افزایش سوخت و ساز بدن مکمل لاغری خوبی محسوب می شود.

3. محافظت از بدن در برابر انواع سرطان ها

 

به دلیل وجود آنتی اکسیدان های قوی و کمیاب مصرف چای شکوفا شونده باعث کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها می شود.

آنتی اکسیدان های چای شکوفنده به قدری غالب می باشند که عملکردی ضد سرطانی دارند.

در واقع با مصرف گل چای سلول های بدن و دی ان ای آن ها از آسیب ها و جهش هایی که منجر به بروز سرطان می شود، در امان می مانند.

 

4. کاهش دهنده استرس

دمکرده چای شکوفا شونده
دمکرده چای شکوفا شونده

 

به دلیل وجود آمینو اسیدهایی که گل چای دارد، از بروز استرس جلوگیری کرده و سبب ایجاد حس آرامش می شود.

به خوبی میدانیم، با توجه به سبک زندگی امروزه و مشغله های کاری و فکری زیاد، استرس جزئی از زندگی های روزمره ما انسان ها شده است.

بنابراین مدیریت صحیح و استفاده از یک رژیم غذایی مثبت می تواند به کاهش استرس کمک زیادی نماید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم که مصرف روزانه نوشیدنی چای شکوفنده را در برنامه خود داشته باشید.

5. کشتن باکتری های دهان با بلومینگ چای

 

باکتری های دهان می تواند مشکلات زیادی از قبیل سرطان های دهانی، عفونت و بوی بد دهان را برای ما به وجود آورند.

از بین بردن باکتریهای مضر بسیار مهم می باشد.

چای شکوفنده حاوی ترکیبات آنتی باکتریال و ضد ویروسی مختلفی می باشد که می تواند این باکتریها و ویروس های مضر را از بین برده و سبب بوی خوش دهان شود.

6. چای شکوفا شونده محافظ سلامت بدن

چای شکوفنده
چای شکوفنده

 

بلومینگ تی به کاهش کلسترول خون کمک زیادی می کند.

مصرف این چای برای قلب و عروق بسیار مفید است و از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

تنظیم چربی بد خون (LDL) نیز یکی دیگر از ویژگی های گل چای می باشد.

اکسیداسیون کلسترول در بدن منجر به تضعیف دیواره های رگها شده و باعث اختلال در گردش خون می شود.

به همین سبب اکسیداسیون کلسترول اصلی ترین عامل در ایجاد لخته های خونی و بروز حمله ی قلبی می باشد.

مصرف چای شکوفنده می تواند از بروز این موارد جلوگیری نماید.

7. چای شکوفنده بهبود دهنده عملکرد مغز و نورون ها

 

بلومینگ تی
بلومینگ تی

 

استفاده از چای شکوفنده برای افزایش عملکرد مغز و بهبود مهارت های شناختی و حرکتی به اثبات رسیده است.

این چای سرشار از  کاتچین است.

کاتچین یک تریکب زیستی فعال می باشد که از نورونها محافظت کرده و سبب بهبود عملکردشان می شود.

مصرف بلومینگ تی شما را هشیارتر کرده و از بروز بیماری های مغزی چون آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

مصرف این چای کمک می کند تا ثبات ذهنی بالایی داشته باشید.

 

8. چای شکوفنده دارای ویژگی های ضد التهابی بالا

مصرف گل چای به دلیل خاصیت ضد التهابی  بروز آرتروز جلوگیری میکند.

تحقیقات ثابت کرده اند که مصرف خوراکی هایی که دارای پلی فنول فراوان می باشند تا 50 درصد احتمال بروز ورم مفاصل را کاهش می دهند.

خواص چای شکوفا شونده
خواص چای شکوفا شونده

اگر می خواهید دچار درد و ورم مفاصل نشوید و در دوران پیری به راحتی حرکت کنید، مصرف چای شکوفا شونده را فراموش نکنید.

 

 

منبع:

http://servingjoy.com/health-benefits-of-blooming-tea

https://teabloom.com/blog/blooming-tea-flowers-drink-best