سالاد تبوله با گندم سیاه یک پیش غذای لبنانی است که به عنوان سالاد شناخته میشود.
اگر شما دچار اضافه وزن باشید، میتوانید از این سالاد مغذی و خوشمزه عربی به عنوان وعده سبک شام استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد تبوله در بسیاری از سایتها گذاشته شده اما دستورالعمل طرز تهیه سالاد تبوله ما متفاوت است
این تفاوت صرفا به دلیل استفاده از مادهای غنی به نام گندم سیاه میباشد.
اگر تمایل دارید غذای سبک بخورید و سریعتر وزن کم کنید، سالاد تبوله با گندم سیاه را امتحان کنید!
سالاد تبوله جدا از طعم فوق العاده، به دلیل دارا بودن گندم سیاه که لاغرکننده است شما را سریعتر به مقاصدتان میرساند.
مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله با گندم سیاه:
- 1 فنجان سرپُر گندم سیاه
- 1 و 2/1 فنجان عصاره سبزیجات، مرغ یا گوشت
- 3-2 دسته جعفری
- 1 دسته گشنیز
- 10 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- 3 عدد پیازچه
- 2/1 خیار
- آب 2 عدد لیموترش
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه سالاد تبوله با گندم سیاه:
طبخ گندم سیاه درست ماننده کینوا بوده اما تنها تفاوت آن جوشیدن در مقدار آب کمتر است.
1. 1 و 2/1 فنجان استاک (عصاره) را در قابلمهای روی حرارت متوسط به جوش بیاورید.
گندم سیاه را اضافه کنید، 8 تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا عصاره به خورد گندم سیاه برود و تقریبا آب آن جذب شود.
شعله را کمتر کنید تا گندم سیاه بی آب و نرم شود. شعله را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.
2. برگهای جعفری را خرد کنید. سعی کنید حاصل خرد کردنتان 2 فنجان جعفری خرد شده شود!
3. برگهای گشنیز را درست مانند جعفری خرد کنید. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
4. خیار را خرد کنید اما نه به قدری که خردههای آن در سالاد دیده نشوند.
5. گوجه فرنگیهای گیلاسی را نصف کنید و هر نصفه را به دو قسمت مساوی برش بدهید. همه مواد تا به اینجا را با هم مخلوط کنید.
6. روغن زیتون، آب لیمو ترش و سیر نگینی شده را به محتویات سالاد اضافه کنید.
7. گندم سیاه را با یک چنگال هم بزنید و آن را نرمتر کنید. پس از آن به سالاد اضافه کنید.
سالاد تبوله با گندم سیاه شما آماده است. این سالاد را میتوانید در 4 تا 6 بشقاب کوچک (پیش دستی) برای 4 تا 6 نفر سرو کنید.