با آموزش تهیه تافی خانگی به راحتی می توانید این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید.
فروشگاه گیاه سبز دستور تهیه چند نوع تافی را برای شما آماده کرده است. با ما همراه باشید.
آموزش تهیه تافی خانگی: چند نوع خوشمزه و ساده!
این خوراکی خوش طعم یکی از خوراکی هایی است که از گذشته تا به امروز همچنان در بین افراد مختلف محبوبیت خاصی دارد.
با آموزش تهیه تافی خانگی با استفاده از دستورهای زیر از خوردن این شکلات خوشمزه لذت ببرید.
آموزش تافی کاراملی
مواد لازم
- شکر، ¼ 2 پیمانه
- خامه، 2 پیمانه
- عسل، 1 پیمانه
- کره، 6 قاشق غذاخوری (70 گرم)
- نمک، نصف قاشق چایخوری
- وانیل، نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع، برای چرب کردن ظرف
شما می توانید از پودر اسانس تافی هم برای تهیه این شکلات خوشمزه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه گینر خانگی درست کنیم؟
آموزش تافی کره ای
مواد لازم
- کره، 100گرم
- شکرسفید یا شکر قهوه ای، 2 لیوان
- شیر پرچرب یا خامه، 2 لیوان
- عسل، 5 قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر تافی کره ای خود می توانید از پودر اسانس تافی هم استفاده کنید.
– ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید.
– سپس کره، عسل و شکر را به شیر اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط روی حرارت به جوش آید.
– بعد حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه مخلوط را هم بزنید تا شکلات تافی شما آماده شود.
– برای اینکه متوجه شوید که تافی آماده شده، بعد از 20 دقیقه چند قطره از مایه تافی را داخل آب سرد بریزید. اگر قطره ها پخش شد یعنی تافی آماده نیست و اگر در یک نقطه جمع شد یعنی تافی شما آماده است.
– سپس ته قالب تان را با روغن چرب کنید یا با ورق آلومینیومی بپوشانید. مایه تافی را داخل قالب بریزید و پخش کنید.
– بعد اجازه دهید قالب حداقل به مدت 2 ساعت داخل فریزر بماند تا تافی ها خنک و سفت شوند.
– سپس قالب را از فریزر خارج کنید و تافی ها را روی تخته یا سینی بزرگ برگردانید.
– در نهایت تافی ها را به شکل و اندازه دلخواه تان برش بزنید. برای نگهداری، تافی را داخل بسته های کوچک نایلونی یا زرورق قرار دهید.
نکته: در صورتی که بافت تافی به دلیل گرمای محیط نرم شد، می توانید با قرار دادن دوباره در فریزر به بافت سفت تری برسید.
آموزش تافی روسی
مواد لازم
- خامه ترش، ۲۰۰ گرم
- خاک قند، ۲۰۰ گرم
- کره بدون نمک، ۲۰ گرم
برای طعم بهتر و خوشمزه تر از پودر اسانس تافی هم می توانید در این دستور تهیه استفاده کنید.
طرز تهیه
– ابتدا خامه ترش و بعد خاک قند را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید.
– مخلوط را مرتب هم بزنید و اجازه دهید رنگ طلایی به خود بگیرد.
– سپس کره را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
– حالا مخلوط را داخل قالب دلخواه تان که با روغن چرب شده باشد بریزید و به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا خنک و سفت شود.
– در نهایت قالب را روی تخته برگردانید و تافی ها را به شکل دلخواه برش بزنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
از همراهی شما بسیار سپاسگزاریم. شما می توانید با تهیه پودر اسانس تافی و محصولات با کیفیت دیگر از فروشگاه گیاه سبز، از آشپزی سالم لذت ببرید.