آموزش ساده بورک

آموزش ساده بورک : بورک یک میان وعده پر طرفدار و خوشمزه ترکیه ای است که شما نیز می توانید آن را در منزل تهیه و از آن لذت ببرید. برای تهیه مواد میانی بورک از خوراکی های مختلفی استفاده می شود. شما می توانید به دلخواه مواد میانی آن را انتخاب کنید. در این مطلب به آموزش ساده بورک با مواد اولیه آسان خواهیم پرداخت تا بتوانید به راحتی آن را آماده کنید.

1. آموزش ساده بورک سیب زمینی

برای تهیه این میان وعده به خمیر یوفکا نیاز دارید. برای مواد میانی این نوع بورک از سیب زمینی استفاده می شود. مواد لازم شامل موارد زیر است :

  1. خمیر یوفکا
  2. سیب زمینی متوسط 3 عدد
  3. پیاز یک عدد
  4. پنیر خامه ای 100 گرم
  5. پنیر پیتزا 100 گرم
  6. روغن زیتون به مقدار لازم
  7. زرده تخم مرغ 1 عدد
  8. نمک و فلفل به مقدار لازم

مرتبط بخوانید : غذای سالم : 10 دستور غذا که سالم هستند و کمتر از 10 دقیقه آماده می شوند!

روش آماده سازی :

  1. ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
  2. پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید. با روغن زیتون آن را سرخ کنید.
  3. در مرحله بعدی سیب زمینی ها را به صورت ریز خرد یا رنده کنید، می توانید آن را پوره کنید. سپس به پیاز های سرخ شده اضافه کنید.
  4. ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
  5. مواد را از حرارت بردارید و پنیرها را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
  6. خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن ها را کمی زرده تخم مرغ بمایید.
  7. مقدار لازم از مواد میانی را روی خمیر بریزید. لبه های خمیر را با کمک زرده تخم مرغ بهم بچسبانید و آن را شکل دهید.
  8. سینی فر را چرب کنید و بورک ها را داخل آن بچینید.
  9. سینی را در داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. برای پخت به 20 الی 30 دقیقه زمان نیاز دارید. اگر فر ندارید نگران نباشد شما با آموزش ساده بورک باز هم می توانید آن ها آماده کنید. فقط کافی است درون یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بورک ها را داخل آن سرخ کنید.
  10. بعد از سرخ شدن بورک ها با سس مخصوص سرو کنید و لذت ببرید.
آموزش ساده بورک
آموزش ساده بورک

2. آموزش بورک با گوشت چرخ کرده و قارچ

در این آموزش ساده بورک مواد میانی را می توانید با کمک گوشت چرخ کرده و قارچ سرخ شده تهیه کنید. انواع بورک ها را با مواد میانی مختلف تهیه می کنند. شما می توانید بورک را با مواد میانی دلخواه خودتان آماده کنید.

مواد لازم :

  1. گوشت چرخ کرده 300 گرم
  2. خمیر یوفکا ۱ بسته
  3. پیاز ۱ عدد
  4. قارچ سرخ شده ۳۰۰ گرم
  5. تخم مرغ ۱ عدد به همراه یک عدد زده تخم مرغ
  6. سیر ۲ حبه
  7. شیر نصف پیمانه
  8. پنیر پیتزا به میزان لازم
  9. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری
  10. جعفری نصف پیمانه
  11. کنجد ۱ قاشق غذاخوری
  12. ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه کاری به میزان لازم

مرتبط بخوانید:میان وعده سالم : نکات مهم + توصیه های ضروری

روش آماده سازی و آموزش بورک ساده :

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید. دو حبه سیر را رنده کنید و به آن اضافه کرده و کمی تفت بدهید.
  2. گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدهید.
  3. ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کاری و رب را به ماد اضافه کرده و کمی تفت بدهید.
  4. در مرحله بعدی باید جعفری را خرد کنید و به همراه قارچ سرخ شده به گوشت اضافه کنید و مواد را بهم بزنید و از روی حرارت بردارید.
  5. در این مرحله باید شیر، تخم مرغ و 2 قاشق روغن مایع را با هم ترکیب کنید.
  6. ورقه خمیر یوفکا را باز کنید و با فرچه مقداری از شیر و تخم مرغ را به خمیر بمالید.
  7. مقداری از گوشت و پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید و خمیر را لوله کنید. بورک ها را به این شکل آماده کنید.
  8. کف یک قالب گرد را چرب کنید و خمیر ها را به صورت مارپیچ داخل قالب قرار دهید.
  9. زرده تخم مرغ را با کمک فرچه بر روی بورک ها بزنید و در صورت تمایل روی آن کنجد بریزید.
  10. فر را از قبل گرم کنید. برای پخت و آموزش ساده بورک قالب را در داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 25 دقیقه زمان برای پخت این بورک ها خوشمزه لازم است. اگر فر ندارید می توانید بورک ها را داخل روغن به صورت تکی سرخ کنید. آن را با سس دلخواه سرو کنید.

امیدواریم این بورک های خوشمزه را در منزلتان تهیه کنید و از آن ها لذت ببرید. اگر مطلب آموزش ساده بورک را دوست داشتید آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. از همراهی شما سپاسگزاریم.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آن را دارید؟!
این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه اینترنتی برگ سبز تهیه کنید.
برای تهیه با ما تماس بگیرید 93 45 91 77 – 02 22 81 46 (021) – 3022756 (0912)   یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید!
آرزومند سلامت شما هستیم.