اسنک پنیری خانگی

اسنک پنیری خانگی واقعا خوشمزه هستند. در این مطلب دو دستور العمل جدید برای تحریک اشتها برای شما داریم! این رول های پنیری به همان اندازه که انتظار دارید جذاب هستند!

مواد لازم برای اسنک پنیری خانگی :

۱ ظرف خامه پنیری نرم  (۸ اونس)

۳ قاشق سوپ خوری مایونز

۱ قاشق چای خوری خردل دیژون

۱ قاشق چای خوری آبلیمو تازه ترش

 1/2قاشق چای خوری سس ورستر شایر

¼قاشق چای خوری پاپریکا

¼ قاشق چای خوری نمک

1/8قاشق چای خوری فلفل قرمز

۱ بسته )۱۱ اونس) ترتیلا

۲ فنجان پنیر چدار

۱ پیمانه (۴ اونس) فلفل شیرین خرد شده

۱ / ۴ پیمانه پیاز خرد شده

۲قاشق سوپ خوری فلفل جالاپنو خرد شده

مرتبط بخوانید: تغذیه کودکان : ۲۷ میان وعده سالم و مقوی برای کودکان

مراحل تهیه اسنک پنیری خانگی رولی :

در یک کاسه متوسط پنیر خامه‌ای ، سس مایونز، خردل، آب‌لیمو، سس ورستر شایر، پاپریکا، نمک و فلفل قرمز را مخلوط کنید. مخلوط را میان ترتیلا تقسیم کنید و به طور یکنواخت بر روی آن پخش ‌کنید و حاشیه های آن را خالی نگه دارید. نیمه بالایی هر قسمت را با پنیر، فلفل شیرین، پیاز خرد شده و فلفل جالاپنو بپوشانید.

از یک طرف رول کردن را شروع کنید و پیش بروید. با پوشش پلاستیکی آن را بپوشانید. حداقل ۲ ساعت اما نه بیشتر از ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

برای سرو کردن، ۱ اینچ از انتهای هر رول جدا و دور انداخته می‌شود. هر برش را به اندازه های 4 اینچ تقسیم کنید.

اسنک پنیری خانگی
اسنک پنیری خانگی

اسنک پنیری با فلفل جالاپنو

اگر به اسنک پنیری خانگی علاقمند باشید، این اسنک به میان وعده محبوب شما تبدیل خواهد شد. قرار خواهد گرفت. آماده سازی این اسنک زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و می توانید به راحتی این اسنک خوشمره آماده کنید.

محصول پیشنهادی: پودر آب پنیر

مواد لازم برای تهیه اسنک پنیری خانگی

۱ بسته (۱۱ اونس) نان منجمد فرانسوی

8 اونس پنیر خامه‌ای که نرم باشد

یک قاشق چای خوری نمک پیاز

۲ فنجان پنیر چدار خرد شده

۲ فنجان فلفل تند جالاپنو برش خورده

مرتبط بخوانید: طعم دار کردن غذا : ترفندهای فوق العاده آشپزی

مراحل آماده سازی اسنک پنیری

نان منجمد فرانسوی را طبق توضیحات بسته آن بپزید. آن را سرد کنید و به درازای آن به دو نصف برش دهید.

در یک کاسه یا میکسر بزرگ، پنیر خامه‌ای، نمک پیاز و نیمی از پنیر چدار را به هم بزنید. این مخلوط را در قسمت بالای برش نان فرانسوی پخش کنید. پنیر باقیمانده را روی آن بپاشید و روی آن را فلفل جالاپنو خرد شده بریزید.

آن را در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۶ تا ۲۱ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که پنیر به شکل حباب رنگ طلایی روشن تبدیل شود. اجازه دهید قبل از برش به اندازه های 2 یا 3 اینچ کمی خنک شود. آن را سرو کنید و از این اسنک پنیری لذت ببرید.

نیاز به مشاوره در خصوص محصولات غذایی و خرید آنها را دارید؟!

این محصولات را می توانید با کیفیت اصلی از فروشگاه برگ سبز تهیه کنید.

برای تهیه با ما تماس بگیرید ۹۳ ۴۵ ۹۱ ۷۷ – ۰۲ ۲۲ ۸۱ ۴۶ (۰۲۱) – ۴۹ ۳۳ ۱۲۳ (۰۹۰۳)یا از فروشگاه آنلاین خرید کنید!

آرزومند سلامت شما هستیم.